קניית חזיות ברשת

מאיה3248

New member
קניית חזיות ברשת

קודם כל - מזל טוב לאביגיל ושפיז על הפורום החדש! בהחלט פורום נדרש בימינו

ועכשיו לשאלה:
אני מחפשת אתר אמין וזול לקניית חזיות ברשת.
אני כרגע בהריון, בחודש חמישי ומרבית החזיות כבר קטנות עלי (כמה זה עוד יגדל?!).
לפני ההריון מידת החזיה שלי הייתה 65E. אני מחפשת חזיות ללא ריפוד (מספיק מה שכבר יש), עם תמיכה חזקה. אולי גם אופציה לחזיות הנקה.
אשמח להצעות, וגם איפה כדאי לי ללכת למדוד לפני שאזמין. הייתי לפני יומיים במשביר לצרכן בדיזנגוף סנטר ולא היה במידה שלי...

figleaves

יש מדריכים די מקיפים וברורים להתאמה באתר. בכל מקרה, אם לא מתאים- מחזירים ואפשר לבקש מידה אחרת.

אני עדיין לא בענייני חזיות הנקה, אבל קניתי משם חזיית ספורט, המידה הראשונית לא התאימה, החזרתי ובפעם השנייה הגיעה חזייה מתאימה בול.

גם המבחר נחמד בעיני, וגם יוצא ה-ר-ב-ה יותר זול מלקנות בארץ.
(בערך שבוע אחרי שקניתי את החזייה הזו במחיר שמקביל ל130 ש"ח, הציעה לי חברה לקנות ממכר שלה ש"מייבא בלעדית!" את החזיות הספציפית האלו, במחיר מיוחד לנו- 300 במקום 500, כנאמר, לך חפש...).

figleaves

sheffys1

New member
אביגיל תכף תגיע

ותמליץ לך גם על feagleaves, ונדמה לי שהיא היתה גן מרוצה מ bravissimo מבחינת הייעוץ בנוגע למידות
אני יכולה להמליץ לך לחפש באיביי חזיות של Marks and Spencer. בעיקר אלו שעשויות ממודל (modal). הזמנתי לי כזו בהריון והייתי מאוד מאוד מרוצה מהן. המידות שלהם נדיבות (נדמה לי שמגיע עד G, תסתכלי באתר שלהם), והמחירים מגוחכים.

אכן, כפי שכתבו, שני האתרים הידועים הם

figleaves ו bravissimo. אני אישית מעדיפה את ברוויסימו. זה אתר יותר קטן מפיגליבס, הם מתמחים במידות גדולות ויש להם גם ליין די מוצלח משלהם ובעיקר - הם אלופים בייעוץ. אבל ממש. יש לעתים קרובות הבדלים קלים במדידה בין סוגי ודגמי חזיות, והם יודעים היטב להתאים עבורך את המידה בדגם הספציפי שאת רוצה (כבר יצא לי לכתוב להם שאני מידה כזו וכזו בדגם ספציפי אחד, ולשאול איזו מידה אצטרך בדגם אחר - והם עשו עבורי את ההמרה וצדקו, וגם יצא לי להתייעץ איזו חזיית סטרפלס תתאים לצורת החזה הספציפית שלי והם הציעו אחת שבכלל לא הסתכלתי עליה והייתה באמת מושלמת).
למדוד - בוומן אונלי. הם מחזיקים דגמים של חברות כמו פנטזי ופרייה, שיש גם באתרים האלה, ואז גם אם תבחרי דגם של חברה אחרת - תוכלי לכתוב להם ולהתייעץ.

אפשר לחקור אותך עוד טיפה בנושא bravissimo?

בעיקר בעניין הסטרפלס, החזה שלי בעייתי במיוחד וכבר ויתרתי על החלום ללבוש גופיות/ שמלות עם כתפיים חשופות.

כמה עולה משלוח? המידות זהות למידות של פיגליבס?

בטח.

משלוח עולה נדמה לי 5 פאונד, משהו כזה.
מידות - כל חברה והמידות שלה. אם את יודעת את מידתך בדגם ספציפי של פרייה או פנטזי, תתיעצי עם שירות הלקוחות שלהם והם ידעו לעשות את ההתאמה לדגמי הסטרפלס שיש להם (ותקראי את ביקורות הגולשות, זה כלי מאוד מאוד שימושי).

C H 4

New member
אם את בודקת

אני בד"כ קונה ב-figleavs או ב-brastop לפי הזמינות של הדגמים המוזלים. בשתי החנויות המחירים די דומים והמשלוח די זול.

למעלה