קניית גיטרה חשמלית..

tally92

New member
קניית גיטרה חשמלית..

אממ..היי! אני די בחיפושים אחר גיטרה חשמלית, ואין לי שמץ לגבי גיטרות חשמליות.. אז קיוויתי שתעזרו לי ותגידו לי מה זה כל דבר ומה צריך ועדיף שיהיה בגיטרה.. וגם על מה אתם ממליצים..הדבר היחידי ששמעתי עליו שהוא טוב אלה הגיטרות של GIBSON.. אבל אולי זה סתם מותג ולא שווה להשקיע את הכסף בזה..אני ממש לא יודעת.. אז תודה מראש לכל מי שיעזור לי..=]

POWERBOOK

New member
מה התקציב?

סגנון מועדף? כמה שנים את מנגנת? עוג מידע יעזור

tally92

New member
אממ..

סגנון מועדף?-רוק.. אממ על גיטרה אני מנגנת שנה, אבל לפני זה ניגנתי 5 שנים בפסנתר.. התקציב לא משהו ממש יקר בסביבות ה-1500..

jako1234

New member
אממ..

גיבסון ב1500...אני חושב שאולי לצואר הגיטרה זה לא יספיק לך. גיבסון יד שניה עולה לפחות 5K+

jako1234

New member
המלצה

ככה יש כמה חברות מומלצות אבל מה טוב לי בטוח לא טוב לאוזן שלך. לך לחנות כלי נגינה הקרובה לביתך, תנגן ותרגיש את הגיטרה. תשמע מה הכי מתאים לך ולך על זה. סתם המלצה. ב1500 שקל אתה יכול לבחור גיטרה + מגבר בחנות שזה יעלה לך די הרבה ובכסף הזה לך על יד שניה במחיר טוב.

jointstriker

New member
רוצה גיטרה טובה , ודגש על טובה

במחיר שווה לכל כיס? כנסי לחנות של בודגוב . יש לו גיטרות מכל הסוגים והמחירים נוחים מאוד. לדוגמא , גיטרת "לס פול" , שהיא הדגם הפופולרי ביותר של גיבסון , תעלה בדגם זול כ7000 ש"ח. האיכות טובה , אבל זה פחות מהסטנדרטים הנוקשים של גיבסון. אצל בודגוב תקבלי רפליקה של לס פול בדגם יקר יותר, נאמר דגם הסטנדרט לס פול שהיא גיטרה מצויינת שעולה כחדשה משהו כמו 13000 ש"ח תוכלי להשיג ב3500 ש' ואפילו פחות אחרי התמקחות. איפה הקאצ'? הגיטרה מיוצרת בסין , איכות הגימור פחות טובה , אבל כל אלו פחות מעניינים גיטריסט מתחיל , שכן האלקטרוניקה(קרי , פיקאפים) הם הצד החזק בגיטרה והצליל של הגיטרה משובח , ובמיוחד מתאים לרוק. כמו כן את יכולה למצוא גיטרות זולות יותר , רפליקת סטראטוקאסטר למתחילים לא תעלה לך יותר מ900 שקל(הרבה פחות אחרי מיקוח) ואת מקבלת אחלה גיטרה. לגבי המגברים. לא יודע מה מציעים המגברים של בודגוב כי לא ניסיתי אף פעם אבל שווה בדיקה. אם בכל זאת את מפחדת מכלים פחות מוכרים כנסי לכלי זמר . שמה יש פחות או יותר גיטרות של יצרנים מוכרים ואני חושב שתוכלי למצוא גיטרה שתתאים לך. דבר אחד לגבי כלי זמר. גיטרה ב-1500 בכלי זמר היא בדר"כ חרא דה לוקס(סקווייר , איבנזים פשוטות וכו') אז תעשי חושבים טוב לפני שאת קונה. שוב ,המלצה שלי , לכי לבודגוב , התמורה הטובה ביותר לסכום כסף נתון.

למעלה