קניית בס

brewster

New member
קניית בס

שלום לכולם, אני מחפש בס, אני ממש מתחיל והתקציב שלי הוא 1000-1200 שקל. השאלה מה לקנות, במחירים האלה הבנתי שיש רק חברות-קש כמו caraya ודומותיה והחברה היחידה בעלת השם (יחסית) היא cort ששמתי עין על ה-PJ BASS שלהם שעולה בסביבות ה-1000 שקל. יש גם את ימאהה אבל שמעתי על החברה הזו הרבה דברים רעים בהקשר של בס, ונראה לי שאיבנז זה כבר קצת מעבר לתקציב שלי, אלא אם כן למישהו ידוע אחרת. בעקרון אני די חושב ברצינות על הקורט והייתי רוצה לקבל פידבקים על החברה ו/או הדגם הספציפי הזה, ועל אפשרויות נוספות בטווח המחירים הזה. ולגבי מגבר, 500 ש"ח עבור 20 ואט חדש זה מחיר סביר?

יאסון1234

New member
פנה אלי במסרים

יש לי משהו בשבילך אולי גיטרה שנשמעת פגז תפנה אלי במסרים אני פשוט חייב לעוף עכשיו באתי לביקור קצרצר בפורום!

Adidason326655

New member
ממליץ על יאמאה בחום.

מלווה אותי כבר כמה זמן. כמובן שהיא לא פנדר אמריקאית אבל היא הדבר הכי פצץ שתוכל למצוא במחיר הזה. לך על יד שניה מה כבר יקרה.

brewster

New member
יד שניה

לקנות את הגיטרה הראשונה שלי כשאני לא ממש מנוסה בתחום מיד שניה זה לא קצת חתול בשק? במיוחד אם זה ממישהו פרטי, אני לא מכיר חנויות שמוכרות יד שניה

Adidason326655

New member
לדעתי מישהו פרטי אפילו עדיף.

זה תלוי. וגיטרה ראשונה זה בדיוק ההזדמנות ליד שניה. כי זאת גיטרה שאפשר לקרוא לה גיטרת כסח או גיטרת אימונים. העניין פה הוא לא סאונד.

Mr MAG

New member
אממ, כמה חברות

קורט, ימאהה תוכל לקנות יד ראשונה.. אולי עם המון מזל תיפול על פנדר מקסיקן JB או משהו אין לי מושג בכמה הן נמכרות ביד שניה.. האמת שמעתי גם SQUIER לא רעה בכלל (בהשוואה לגיטרות שלהם) אבל אין לי מושג מאיזה שנה היא היתה. תתרחק מ CARAYA ו PARKSONS כמו מאש, זה העיקר.

brewster

New member
קורט או פיווי?

אוקי, נעצרתי על 2 גיטרות,cort pj bass ופיווי מיילסטון 3. הראשונה עולה 1000, השניה 1100. מה עדיף?

TheMo

New member
לא מכיר אף אחת מהן אישית

אבל באופן כללי, תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה מוצר של פיווי.

Drums

New member
Washburn

דווקא ל-Washburn יש גיטרות ממש טובות במחירים האלה... יש את ה-T14 ואת ה-T24..

למעלה