קניית אופנוע

• פותח הנושא itt8
  • פורסם בתאריך

gray

New member
שדרג לכיוון ה20

ותכין לעצמך זמן פנוי (וידע וכלים ומקום) לעבוד עליו.

itt8

New member
יש לי חבר שהוא

מכונאי אופנועים וטרקטורונים , כך שלא צריכה להיות בעיה בנושא

If you can't beat them make them join

הפתרון שלי היה שאשתי (אז חברה) תעשה גם רשיון ככה סתם שתראה שהשד לא נורא כל כך. היום אני בבעיה הפוכה, מי ייקח את האופנוע בבוקר. ותנחשו מי מנצח

gray

New member
מי רוצה להעלות תמונה של"שד לא נורא כלכך"?

רצוי שיהיה אופנוע בתמונה, כדי שכולם יבינו על מה הוא מדבר.

itt8

New member
לזה קוראים

"צרות של עשירים" אגב יש בעיתיות מסויימת בצמד המילים " אישה ושד" :)

itt8

New member
נקיטת פעולות אופרטיביות בשטח

על כל פנים אני לא מבזבז זמן, ישבתי וחשבתי מהי האסטרטגיה הנכונה להשגת המטרה, אמצתי את הטאקטיקה הישנה והטובה שתמיד עובדת - חנופה! כבר שבועיים אני מתחנף אליה בכל דרך אפשרית , בים ביבשה ובאוויר, עד שתגיד "כן" ותאשר את התקציב. יאמר לזכותה , כי היא היא קנתה לי את האופנוע הראשון שלי (XL 250) אז לפני בדיוק 26 שנה, ככה שלא אבדה תקוותינו.

liran148

New member
אם אתה לא רוצה להרוס לעצמך את החיים,

אל תקנה אופנוע. הרבה אנשים נהרגו או נהיו נכים מזה. אופנוען לשעבר שנהיה נכה, עקב תאונת דרכים, אמר פעם: "אופנוען הוא מלך ליום אחד". אחי, אתה יכול לעשות תאונה חלילה. אם מכונית תתנגש בך, זה יהיה הסוף שלך-וחבל. הרבה אופנוענים נוהגים באופן מסוכן, נכנסים בין המכוניות(גם בזמן הפקקים), נוסעים בשוליים, על מדרכות, עוברים פס לבן והרשימה עוד ארוכה. לעשות תאונה עם אוטו, זה הרבה פחות גרוע מאשר לעשות תאונה על אופנוע. פעם נסעתי עם מכר שהוא אופנוען, והוא נהג ממש באופן מסוכן-עלה על מדרכות ונסע בשוליים. לסיום, הכרתי מישהו, באיזשהו קורס שעשיתי, שעבר תאונה עם אופנוע. הוא יצא במזל שנשברה לו רק הרגל. הוא היה הרבה זמן עם גבס והלך עם קביים. אל תחשוב אפילו לקנות אופנוע, אם אתה רוצה להישאר בריא ושלם ואתה אוהב את אישתך ואת ילדיך(אם יש לך).

בועז בר

New member
תגיד, החבר של אחותך אופנוען במקרה?

לא חברה, לא סטוצים, לא אופנועים...
תאמין לי, כבר עדיף להיות בגבס
.

liran148

New member
אוי, כמה שאתה מסכן... אתה נושק לגיל 50 ומדבר

כמו ילד קטן. כנראה שיש אנשים מטומטמים גם בגיל הזה...

liran148

New member
לא, אני הייתי במסגרת התיכון בלא מעט הרצאות

של אופנוענים ושל לא אופנוענים, כולל בבית לוינשטיין. בתור נהג, אני הכי שונא את האופנוענים, כי הם נוסעים במהירות מופרזת, עוקפים איפה שמסוכן, נוסעים בשוליים והרשימה עוד ארוכה. סע לצפון דרך כביש החוף ותראה איזה בלאגן הולך שם. אם אני לא אופנוען, אז אין לי בחורות?! בולשיט. אוליי לך אין...(בטח לא אחרי ששמים לך גבס).

liran148

New member
לפי מה שאתה כותב אין לך חיים בעצמך...

אתה חושב שסטוצים ובחורות זה הכל בחיים?! יש לי חיים חוץ מזה. אם אתה תולה את משמעות חייך באדם אחר(במקרה זה בחורה), אין לי ברירה, אלא לרחם עליך ולומר לך שאתה מסכן... אני בסך הכל בן 21. בחורה שמגיע לה להיות עם אחד כמוני עוד תגיע. אני מקווה שלפני שתעשה תאונה שיכולה להיות קטלינית, תבין שאופנועים זה שטויות.

למעלה