קניית אופנוע

• פותח הנושא itt8
  • פורסם בתאריך

itt8

New member
קניית אופנוע

הי מתלבט בין DR BIG לבין KLE 500 הקרב הבא - לשכנע את האישה...

Ridcully

New member
אל תשכנע.... תקנה

הצבת עובדות בשטח יותר קלה ממשא וממתן...

itt8

New member
ללא משא ומתן...

עובדות בשטח ..... פעולות חד צדדיות יכולות לגרום לעיתים למלחמות גם...

דני1963

New member
איך לשכנע את האשה...

תעשה כמוני : עשיתי ביטוח חיים בתנאים מעולים, קניתי אופנוע ואז אמרתי לה עד כמה אני חושב עליה... הצלחה מובטחת (או...מובתחת...) דני

gray

New member
מה הטיעונים שלה?

לא נכון להציב עובדה-אם אתה מוכן להתמודד עם כל תוצאה-אז לך על זה, אבל אם היא עדיין יותר חשובה לך מהאופנוע-תגיע איתה להסכמה. לא בגלל שהיא תעזוב אותך בגלל האופנוע, בגלל שהיא תעזוב אותך כי אתה לא לוקח אותה בחשבון בהחלטות חשובות שמשפיעות על שנייכם.

itt8

New member
הטיעונים

שלה , בעיקר סביב נושא הבטיחות שברכיבה בארץ והסיכון הגבוה, היו לי אופנועים בעבר , אבל זה היה מזמן מזמן,

kangal

New member
מה יש להתלבט?

שני כלים שונים.... נהוג לומר, לך על החדש והמטופל ביותר. אני אומר, לך עם הלב. אישית, אם היו מציעים לי ביג לעומת קלי, לא הייתי מסתכל לכיוון של הקווא, אבל זה אני
אצלי אין בעיה לשכנע את האישה, היא מתגעגעת לטיולי הדו"ג, הבעיה היא לשכנע את עצמי כי בשביל הפאן אני מוכן להוציא בוכטה כסף על ביטוח, לכלי שיישב רוב החודש במחסן... בנתיים אני לא מצליח לשכנע את עצמי

itt8

New member
בשביל הפאן

האמת שגם אני נמשך יותר ל BIG , בנושא הוצאת כסף על פאן, זה הרבה יותר טוב מלהוציא כסף על תרופות למשל, ואפרופו תרופות , ביקור אצל הפסיכולוגית עולה לי יותר מאחזקת האופנוע...

gray

New member
זה תרוץ חזק

אישתי גם מפחדת, למרות כל הפמיניסטיות היא מבינה שבלי אבא קשה מאוד לגדל ילדים. הדרישה שלה שאקנה את האופנוע הבטיחותי ביותר שאפשר (כלומר אין חיסכון באמצעי בטיחות, בלמים ציוד מגן קורסים כל דבר שעלול לפגוע בבטיחות זה וטו, לא שהיא מבינה משהו באופנועים, זאת האחריות שלי לדאוג שזה יהיה ככה). כרגע היא לוחצת עלי לשדרג, בהנחה שיותר חדש=יותר בטוח.

itt8

New member
לפי איזה מחירון אופנועים?

נהוג לסחור בארץ? מוטו, יצחק לוי?

gilbola

New member
לביגים אין באמת מחירון. אתה מוזמן להצטרף

לקוצה בפייבוק שנקראת suzuki dr big club ולהציץ על כמה אופנועים, לשאול ולקבל תשובות. בגדול, הBIG הוא מסוג האופנועים ש-או שמתאהבים בהם או שלא. בנוגע לKLE אני לא יכול לומר לך, מעולם לא התאהבתי בו.. בגלל האופי של הביגים ושל רוכביהם, עדיין ניתן למצוא היום אחד כזה שטופל טוב, שלא עבר תאונות או התעללויות.. רק באהבה

gray

New member
מחירון פחות הרבה

אגב גם סופר טנרה ואפריקה קווין באותו מצב, בכלים ממודל כזה-לך על מה שמצאת במצב הכי טוב.

gray

New member
כמעט שכחתי את הטרנסאלפ

2001 נמכר לא מזמן ב12K במצב סביר לגמרי למשל.

itt8

New member
OK קלטתם את הז'אנר

שמגניב אותי: סופר טנרה אפריקה טווין KLE BIG לט יודע להסביר למה אבל הטרנסלאפ קצת פחות

gray

New member
פחות מKLE???

חפש ביד 2, כמה אמרת התקציב? כי בפחות מ20 תוכל להשיג כל אחד מהם. לך על הכלי במצב הטוב ביותר, אף אחד מהם לא צעיר. (לפחות לא בתקציב כזה).

itt8

New member
התקציב הוא

כמה שיותר קרוב ל - 10 אם אפשר אפילו פחות כי יש עוד ישור קוו, ציוד רכיבה, וביטוח חובה

למעלה