קניית אופנוע

oren273

New member
קניית אופנוע

שלום לכולם שמי אורן וכניראה שיהיה לי תקציב בקרוב אז אני חושב לקנות אופנוע 500 סמ"ק כלשהוא. אני חושב להוציא עד 15000 שח' עד עכשיו רכבתי על קטנוע 150 סמ"ק. מאחר ואני בור גמור בנושא, אני מחפש אופנוע אמין חסכוני ויציב. אני אשמח להמלצות ואם אפשר נתונים בסיסיים על הכלי כולל צריכת דלק. תודה אורן

ב ו Z י

New member
ER5 ../images/Emo88.gif

עומד בקריטריונים שרשמת, נראה לא רע, אפשר להוציא כלי טוב במחיר טוב. לדעתי

dblast

New member
מחזק

הכלים האלה אמינים ופשוטים לאחזקה. צריכת דלק ברכיבה רגועה בסביבות 23 ק"מ לליטר (זה מה שהצלחתי עד עכשיו להוציא ממנו) קח בחשבון שבתקציב שלך זה יהיה כלי שעבר ק"מ מכובד והרבה ידיים, וזה אומר שנושא האמינות לא מעיד על מצבו של הכלי אלא איך שמרו עליו עד כה.

tykle

New member
אם אתה רוצה תשובה יותר מדוקדקת,

רצוי שתתמקד ותגיד מה הרצונות שלך מהאופנוע ולמה הוא מיועד. יש מגוון סוגים ספורט\שטח\קאסטום וכו' מה מושך אותך יותר? את התשובה לא תקבל ממני כי גם אני חדש יחסית בעניין, אבל זה יעזור לאנשים יותר מנוסים פה לתת לך תשובות יותר עניינית וקשורות. בהצלחה וסע בזהירות.

oren273

New member
קניית אופנוע

כמו שאמרתי זול לאחזקה אמין וצריכת דלק טובה. בגדול אני צריך אותו כדי להגיע לעבודה וקצת לטייל אם לא אמרתי אז אני רוצה אופנוע כביש סטייל GS500 או GPZ אבל אני לא יודע מה התכונות שלהם. מה היתרונות ב - ER? (מה זה?) תודה לעונים אורן

Shredingerscat

New member
ER, GS או CB

לא ממש משנה, כולם בערך אותו הדבר, נסה למצא את זה שהכי פחות מתפרק ב15K, במחיר כזה ההבדלים בין הדגמים זניחים יחסית להבדל במצב התחזוקה של הכלות הפוטנציאליות.

oren273

New member
אופנוע

מה לגבי פרטים טכנים כמו תדירות טיפולים וכו?

shayvilk

New member
כל 6K קילומטר...

האחזקה ביניהם מאוד מאוד דומה, מה שיקבע את האחזקה זה מצב הכלי שתקנה ולה החברה (מבין הדגמים האלה כן?).

shayvilk

New member
../images/Emo45.gif חפש את הכלי השמור ביותר שאתה יכול למצוא

מבין שלישית הכביש ER\GS\CB אם תעשה חיפוש תראה שדובר עליהם רבות. בכללי, שלושתם כלים פשוטים מהנים וכאשר נשמרים, גם אמינים. לרוע מזלך התקציב שלך מאפשר כלים משנתונים לא גבוהים ולכן אני מצטרף לדעתו של החתול שתחפש מבין השלישה הזאת, הכלי השמור ביותר מכאנית שאתה יכול למצוא... לך עליו.

Travian

New member
תבדוק את המחירון

המחירים, יחסית לתקופה בה לך היה GS, ברצפה.

SpiKo

New member
היי ^^

ER - 5 זה אופנוע של קוואסאקי .. והוא בסטייל של GS

SkyEye

New member
../images/Emo31.gifיותר בסטייל של ה-CB

ואכן, גם לטעמי ל-GS אין סטייל

למעלה