קניית אופנוע

nirbo

New member
כן, מי כמוך יודע...

עם צריכה של 1 ל-9

oren273

New member
בואו נסתבך קצת

ראשית סליחה אם אני משגע אתכם. אבל מה לגבי אופנועים דומים אבל בנפח קטן יותר? ראיתי עכשיו מאמר יפה על .GPX250R שטוען שהוא דומה ל - 500 למיניהם. האם הוא מספיק חזק לקחת אותי כל יום 50 ק"מ כל כיוון לעבודה? האם הוא יותר זול מה 500? - אפשר להשיג מודל גבוה יותר? מה לגבי טיפולים וצריכת דלק.

bulb

New member
אם אתה כבוה או גדל מידות, ה-GPX ירגיש צפוף

מאוד צפוף. המנוע הקטן מעדיף סל"ד גבוה, הוא בעל פיירינג יקר ולדעתי ה-GS יהיה יותר נוח. בין ה-GS ל-ER, הייתי בוחר ב-GS. ה-ER הרגיש לי יותר צפוף וכבד מה-GS, המזלג ב-ER דקיק כספגטי מס.8 (לא שב-GS המצב טוב בהרבה) ובנוסף יש מערכת קירור מים הדורשת תשומת לב נוספת לעמות ה-GS.

oren273

New member
אז מה כדאי?

אני לא אוהב להימרח יותר מדי אז אולי כדאי לסכם: אני מחפש אופנוע כביש שנראה טוב. אמין וזול לאחזקה. נוח לרכיבה. מספיק חזק לנסוע כל יום 100 קמ' בערך. (אין לי עליות מיוחדות) לא משנה גודל המנוע. מחיר - 15000 שח' בערך. מה אתם אומרים?

צפרגול53

New member
כבעליו המרוצה

של GS500 בחודשים האחרונים אני יכול להעיד שכל הדרישות שלך מתמלאות בו. פשוט לאחזקה (מטפל בו בעצמי) אמין, צריכת דלק מחוץ לעיר כ 24 ק"מל בעיר כ 18-19 מהנה , בתנאי שאתה לא מחפש לשייט ב 160 קמ"ש.....

Shredingerscat

New member
אם הרישיון מאפשר

קח 500, המחירים שלהם נמוכים מאז שינויי הרישוי, לאומת הקטנים מ400 שמחיריהם זינקו בעיקבות השינוי ברישוי, ה500 בעלי בלאי נמוך בהרבה.

oren273

New member
תודה רבה לכולם!

קיבלתי רעיון כללי אני אלך כניראה על GS או GPZ בנפח 500 ה-GPZ פשוט יותר יפה ומרשים. אני אשמח לעוד תגובות והמלצות. אורן

Shredingerscat

New member
עזוב יפה ומרשים ב15K

תדאג קודם לנוסע. GPZ עם פלסטיקה מושלמת ומצב מכאני מצויין תתקשה למצא בתקציב הזה, ותר על הפוזה, תדחה אותה לזמן שהיא תתאים לתקציב שלך. ואגב, את רוב האנשים מסתבר שהGPZ לא ממש מרשים.

dblast

New member
../images/Emo45.gif לדעתי לא נראה משהו..

מה שגם רוב הכלים האלה עברו התעללות רצינית..

בורגמן

New member
gpz

פשוט כי היה לי ואין מילה רעה אחת להגיד עליו כלי מדהים אמינות נוחות (טיולים של 500 ק"מ ביום מבלי להרגיש) טיפולים סבירים חפש אחד שמור קח לבדיקה--חובה! טפל בזמן והוא ישרת אותך פצצה

גדגד4

New member
לך על KLE

סבבה של אופנוע. KLEהוא הגיפ של הצפונבונים שרק בשביל להעלות מדרכות בסבבה קונים אותו ומדי פעם איזה שביל.........
דרך אגב אם אתה גמד אז על תחשוב עליו........

menihe

New member
כמה הצעות והארות...

לדעתי כדאי לחסוך עוד קצת ולהגדיל מעט את התקציב. מספיק קשה למצוא כלים טובים בשנתונים חדשים יותר. ככל שהוא יהיה שמור יותר כך יהיו לך פחות הוצאות. כך בחשבון שיאנסו אותך בביטוח, -+ 4500 לחובה. מיגונים למיניהם -+ 1000-3000 (מעיל, קסדה, כפפות). אל תחסוך בבדיקה לפני קנייה במוסך אמין (כל אחד והאמינות שלו) זו דעתי בגדול בהצלחה מני נ.ב. אני רוכב על ER-5

oren273

New member
תודה אנשים../images/Emo13.gif

אני מקווה שבקרוב אם הכל ילך טוב אני אספר מה קניתי

למעלה