קנייה\מכירה\דרושים

מאירלוי

New member
פנדר ג'אז בס למכירה

ג'אז בס יפנית שנת1997 שמורה מאוד כמעט לא הייתה בשימוש 2800 ש"ח 0505722705

lllo12

New member
מחפשים נגנים

שלום אנחנו שני נגני גיטרה וזמר מתחילים להקים להקה אנחנו מחפשים כרגע נגני בס תופים וקלידים וחולי אבל לא גיטריסטים כי כבר יש אנחנו מאזור רחובות פרטים נוספים ב0544221925 מנגנים יותר כיון של רוק וגם מוזיקה ישראלית וחומר מקורי של הזמר פתוחים להצעות בקשר לזאנרים וכאלה חוץ מימטאל

ricker

New member
מחפש לקנות ריקנבייקר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חבר'ה! אם יש למשהוא "ריק" מדגם 4001 c64 שיחזור אליי 0547305403 תודה נדב!

nivmaoz

New member
למכירה אפיפון לס פאול סטנדארט

במצב מצויין, צבע שרי, שני האמבקרים של גיבסון, נשמעת פצצות... מחיר: 2000 ש"ח גמיש... לפרטים- 0523990276

פדאל אוברדרייב מנורות וקייס מתנה!

מבצע! קנו פדאל אוברדרייב מנורות של אלקטרו הרמוניקס עם שנאי... וקבלו קייס לאפקטים במידות 57X37\ העומק של המכסה הוא 9 ס"מ. והעומק של איפה שמניחים את הפדאלים 2.5 ס"מ.. אני מביא את הקייס במתנה למי שרוכש את הפדאל מכיוון שצריך להחליף לו צירים. לקחתי את הצירים לקייס יותר גדול שבניתיההשקעה בצירים לא תעלה על 50 ש"ח לדעתי וזה בהגזמה. בבקשה תקנו כי אין לי מקום!

הצירים שצריך להחליף..

אל תבינו לא נכון. יש לקייס צירים. רק אי אפשר לנתק את המכסה מהלוח התחתון. לכן צריך לקנות צירים שניתנים להפרדה.

tomsoier

New member
fender stratocaster made in u.s.a

אני מוכר את היפיפיה שלי . שנת 95 מעץ אש אכותי . צוואר רוזווד. פיקאפים הוחלפו לנויזלסיים (הפיקאפים של אריק קלפטון) במצב חדש חדש ללא פגיעות קוסמטיות וסריטות. המחיר הוא 6000.(רק הפיקאפים עולים 1800 ש"ח) טל:052-5911088 תומר.

The Eraser

New member
הנעלי בית בצד ממש מוסיפות לתמונה!!

k r y p t o n

New member
אחי!

הגיטרה הזאת פשוט נראית פצצה!! אני בטוח שגם נשמעת ככה! ביחוד שאני מת על הפיקאפים ששמת! אנשים להתנפל!!

גרטש סיינכרומטיק

ספרקל ג'ט מהדגמים הזולים. הגיטרה במצב מעולה ובאה עם נרתיק מרופד. 600 ש"ח

Junkhead20

New member
למכירה ג'קסון

למכירה גיטרה ג'קסון קלי. הגיטרה במצב מצויין, ללא שריטות בכלל, עברה סטאפ מושקע לאחרונה, נמכרת עקב צורך במזומנים. לפרטים מסרים או 0542150400

נועית10

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo206.gifזקוקה לעזרתכם

שלום לכולם פורום למען הקהילה המסייע לאוכלוסיה במצוקה ברחבי הארץ פונה אליכם
לסייע לנו עבור אחד המוסדות שהפורום מסייע לו. האם מישהו מכיר מכוון פסנתר שמוכן בהתנדבות לכוון פסנתר בהוסטל נפגעי נפש בהרצליה? הם קיבלו את הפסנתר בתרומה וכנראה בהובלה קצת הכיוון השתבש. נשמח לקבל את עזרתכם. שלחו לי מסרים או פנו אלינו על גבי פורום למען הקהילה. תודה פורום למען הקהילה הפועל בהתנדבות לחברה יפה יותר בישראל

adiel61

New member
סטראט ריצ'י סמבורה סיגנצ'ור

ריצי' סמבורה סיגנצ'ור - הגיטרה על שם ריצ'י סמבורה מבון ג'ובי הכוללת: 1. גוף אלדר, צוואר מייפל ופינגרבורד מרוזווד (21 פרטים). 2. גשר צף - פלויד רוז 2, לא "Licenced", אלא מקורי + נעילות. 3. אלקטרוניקה - שני סינגלים של פנדר דגם "וינטאג'" והאמבקר של דימרציו Paf. 4. הוספתי שני מתגים בגיטרה (ניתן לראות בתמונה) שאחד מבצע פיצול להאמבקר כדי להשיג סאונד יותר דומה לסינגל, והמתג השני הוא Kill Switch, כשמו כן הוא מתג שמשתיק את הגיטרה (במקום לשחק בווליום עד הסוף למטה-טוב למי שעובד עם דיליי), בנוסף חידוש קל שהוספתי - מתג Push Pull שמבצע היפוך פאזות בין הפיקאפים. 5. הגיטרה במצב מעולה מבחינה "מכאנית" עוברת סט-אפים בקביעות ושמורה, למעט מעט פגמים קוסמטיים שלא חדרו לעץ ולא משפיעים על הסאונד. המחיר הוא 2900 ש"ח ואני גמיש לרציניים בלבד! 6. לפרטים נוספים: 0578106275 0507904838

למעלה