קנייה\מכירה\דרושים

M O N K

New member
מחפש בנרות בסיסט להופעת מחווה לאינק

יובס! :) זמינות גובהה ומגורים באיזור פ"ת-השומרון.. 0526265200

אין פה שרשור off..אז, נא להתחשב,

למכירה גיטרה אקוסטית שחורה של חברת sunny crystal במצב מצוין, בת שנה בלבד :) למעוניינים - 0545204988 או לשלוח מסר לתיבה. תודה. המחיר לא יעלה על 600.

grassus

New member
למכירה Ibanez

למכירה Ibanez Sa160qm במצב מצויין פרטים במסרים או 0546706139

TheNightcrawler

New member
מיתרי Ernie Ball Super Slinky 0.9

מיתרי Ernie Ball Super Slinky 0.9, מבצע לכבוד פסח 25 ש"ח לסט !!!. יש אפשרות למשלוח בדואר (גוביינא, רשום, אקספרסס וכו') ואני מקבל את כל אמצעי התשלום (אפילו פייפאל). אם מישהו רוצה לבוא לקחת אני גר ברחובות וקוראים לי אריאל. 054-3155970, אפשר להתקשר כל יום עד השעה 23:00.

TheNightcrawler

New member
Gibson Pickups

500t לברידג' וNSX single coil , להאמבאקר 300 לסינגל 150, הפיקאפ האמבאקר בא עם 4 חוטים והסינגל עם 2 (דה) והם עשויים ממגנטים קרמיים, מתאים אם אתם רוצים צליל יותר בהיר קצת, אני טיפוס של אלניקו 5, אז אני מחליף לזה.

mishel6

New member
למכירה/טרייד פנדר סטראט דלוקס

אני מוכר פנדר סטרטוקסטר דלוקס מקסיקנית. fender stratocaster deluxe MIM. לגיטרה נעשו הרבה שינויים: הפיקאפים הוחלפו לdimarzio (דימרציו) יוקרתיים וגם האלקטרוניקה דימרציו יוקרתית. פיקאפ גשר: multibacker שיש לו פיצול לשני סינגלים עצמאיים, פיקאפים באמצע וצוואר: Y-JM (הפיקאפ קאסטום של ינגווי מלמסטין! יש לו כאלה על הסטראט גם) הפיקגארד הוחלף לפיקגארד שחור שיש. על הגיטרה יש סט מיתרים ארני בול 0.10. חוץ מזה הגיטרה עצמה בצבע אדום עמוק, העץ הוא אלדר, וכל הצוואר ופרטבורד זה חתיכה אחת של מייפל. הגיטרה באה עם רצועה של פנדר וקייס קשיח של פנדר בשווי הרבה כסף! המחיר הוא 2700. אם למישהו יש בעיה עם המחיר וחושב שהוא לא מוצדק מוזמן לפנות אליי במסרים ואני אסביר לו. אני גם מוכן לטרייד על charvel 475 (צ'רבל 475) וגיטרות בסגנון.

b l a c k d o g

New member
מחפשים חברה לנגן איתם

גיטריסט וסקסופוניסט מחפשים בסיסט ומתופף לנגן ביחד. אנחנו בגילאי 13 ו 16 מאזור השרון {כפר סבר , רעננה , הוד השרון} מנגנים רוק קלאסי {פינק פלויד ביטלס הנדריקס וכו} מי שמעונין שישלח מסר

kikoman11

New member
למכירה, גיטרה מגבר ומולטי.

גיטרה: ibanez gsa60 נקנתה לפני שנתיים, במצב חדש, שמורה מאוד ללא שום שפשוף עברה סט-אפ לפני שלוש שבועות. מגבר: marshall mg15cd גם במצב חדש, חזק מאוד מעולה לבית ואפילו מחזיק חזרה עם תופים. מולטי אפקט: korg ax10g, מולטי למתחילים שרוצים להתנסות בהרבה סוגים שונים של אפקטים, כמו חדש. הקונה יקבל במתנה רצועה לגיטרה, כבל וסטנד לגיטרה ועוד. אפשר להתקשר איתי באימייל [email protected], במסרים וכמבון בטלפון 0526838382 עמינדב,

yotamstei

New member
פוטסוויטש

פוט-סוויטש מותאם למגברי מארשל (כניסת PL), כפתור אחד במצב מצוין, נקנה לפני כחצי שנה והיה בשימוש ביתי בלבד! מחיר:70 ש"ח נא ליצור קשר במסרים או באימייל [email protected]

eran377

New member
למכירה - קומפרסור של מארשל.

Marshall ED-1 מצב מעולה. 300 ש"ח. ערן - 0526060377

eran377

New member
מחפש ריברב.

דרוש פדאל ריברב איכותי במחיר שפוי. כל המוצא/המוכר מוזמן לפנות אלי במסרים. תודה מראש, ערן

Junkhead20

New member
למכירה:Jackson Pro Series KE3 Kelly

בת 8 חודשים מצב מצויין , עברה סטאפ לאחרונה, סאונד מצויין ומאוד מטאליסטי וחזק. מדהימה ביופייה בואו לראות ולשמוע. מגיעה עם סטנד של הרקולס. אזור המרכז 2500 גמיש.

eran377

New member
למכירה שנאי 1 אמפר

שנאי 1 אמפר מיוצב, עם אפשרות לבחירות ההספק - 3, 4.5, 6, 7.5, 9, 12 וולט. ישנה גם אפשרות לבחירת הקוטביות, ו-6 ראשים. השנאי החזיק אצלי מספר גדול של אפקטים שצורכים 9V. מוכר מכיוון שאין לי עוד צורך בו, לאחר שחלו מספר שינויים בראק האפקטים שלי. מחיר מבוקש - 50 ש"ח. ערן - 0526060377

Ben LeVi 232

New member
מחפש מולטי של boss

מהישנים יותר.. בסביבות 900 ש"ח אם מישהו מוכר במקרה... תודה

למעלה