קנייה בתשלומים

ch561

New member
אז אני מניח ש 1 זה טיפול לאחר הרצה

כתבתי- טיפול ראשון לאחר הרצה מעל 500 ש"ח, שני מעל 600 ש"ח, שלישי, היה צריך להחליף רפידות מעל 1000 ש"ח.
טיפול 12,000 בבסיס הוא מעל 1000 ש"ח (עלה לי 1300 ש"ח אאל"ט).
טיפול 16,000 מעל 1000 ש"ח- הוחלפו הרפידות השניות.

והנה טיפול 20,000 עם 717 ש"ח.

תעשה חשבון מול ג'וי- טיפול כל 3000 ק"מ.
כאשר החלפת שמנים עולה פחות מ 200 ש"ח. טיפול 6000 ק"מ עולה 600 ש"ח. טיפול גדול כ 1200 ש"ח ב 12,000 ש"ח.
גם שם החלפתי רפידות, מסננים, ובלאי טבעי.

תוואי הדרך נשאר זהה (פ"ת- ת"א יומיומי)

jony stekino

New member
ברוך הבא למשפחת הטרולים

על איזה משפחה אתה מדבר ?
אפילו מחירון לא הביאו לי על הההונדה הכי שמור בארץ , ואני לא צריך לספר לך על המבצעים של אלבר

אתם חייבים להבין ולהסכים בדבר אחד

טיפולים, זה טוב ,
טיפולים זה כדאי ,
טיפולים זה משתלם , לכולם ,כולל לקטנוע , מלבד הבעלים שלו .
בעידן הקטנועים האוטומתיים שלאחר עידן הווספות , טיפולים ,זהו החמצן העיקרי של כל ענף הקטנועים הנוכחי. ממנו חיים וחיים טוב כל המקושרים בתחום , החל מהייצרן , דרך משווקים למיניהם , יבואנים , מכס, מוסכים , וכו", וכו" . אילו לא היו גובים מחירים כל כך יקרים על עלויות טיפולים , הענף לא היה מצליח להחזיק מעמד ולגלגל את עצמו .
אנחנו רואים את המקרה הפרטי שלנו בלבד , אבל זוהי תעשייה שלמה שמזינה את עצמה מהכסף הנגנב מאיתנו .
בפועל , במציאות , אין שום הצקדה למחירים הגבוהים הנגנבים מאיתנו , וכל כלכלן מתחיל יכול לתמחר כל טיפול ואפילו הגדול ביותר של כל מותג , ב50 אחוז פחות מהמחירים שנלקחים מאיתנו .

ולראייה , טיפול 195000 לרכב טויוטה קורולה במוסך חיצוני , עלתה כ2000 שקלים פחות מהנדרש על אותו הטיפול במוסך החברה .

אז קחו בחשבון שלא בהכרח חייבים לעשות את הטיפולים באותם מרווחי זמן הרשומים בספר הטיפולים , אפשר בשקט לחרוג עוד 500 קילומטר , לא יקרה שום אסון לאף אחד , ולא חייבים להעזר תמיד מחברה שמכרה לכם את הכלי .

לי ,כשהיה את הגראנד דינק , קניתי אותו חדש דרך מוסך , עלה לי כ3000 שח פחות ממחיר החברה . ובהמשך באותו מוסך נעשו גם הטיפולים , והמחירים היו סבירים בהחלט . לא עשיתי בזמן , תמיד בפיגור מסויים , ואפילו בפיגור של 500 קילומטר , לא היו כל בעיות .שום רולים לא ברחו מהמקום , והקטנוע התנהג כמו חדש , כאילו אינו זקוק לטיפול .
וככה , לאט לאט במשך השנים, שרכבתי על עוד כלי ועוד כלי , וחלק מהם היו גם לעבודה , הבנתי שלמעשה כל העסק הזה הוא בסך הכל תעשיייה מוצצת כסף , שבאה לפרנס ולתת עבודה לכל המוסכים שקמו עם תחילת עידן האוטומתים . אחרי נפילת אימפריית הווספות , ושמרשים לעצמם להשתולל ולעוף על האזרח התמים כרצונם ,ללא שום פיקוח והשגחה . וזו האמת .

אין כל סיבה שבעולם , שבתוך שנתיים שלוש , מחירי אחזקת קטנוע יגיעו כמעט למחצית מחיר קנייתו רק כתוצאה מעלויות האחזקה שלו . לא יתכן שבן אדם ישים כל 4000 קילומטר למעלה מ1000 שקלים , על הקטנוע שלו רק כדי לנסוע עוד 4000 קילומטר , בנוסף להוצאות אחרות , רק כי מישהו רוצה ככה . איפה פה הכדאיות באחזקת דו גלגלי מודרני ? אכן זה משתלם , השאלה למי ?

למעלה