קנייה בתשלומים

קנייה בתשלומים

האם ניתן לרכוש קטנוע משומש בתשלומים בצ"קים ,ללא דרישה לחלק של הסכום במזומן , אם כן ,אשמח לקבל הכוונה למקומות , באזור תל אביב וסביבתה .

גיקסר

New member
זה שמעליי מומלץ

לאחרונה החלפתי את ארסנל הדו"ג בכמה כלי עבודה נטו.
אין בעיה של תשלומים באחת הדרכים שציינת.
וזו במידה ובא לך הונדה מפנק להפליא גש לאדמור משוקן 13
AKA תומר ותצא מרוצה.

אודיs80

New member
בהונדה לא רק רוכשים אופנוע

מרגע הרכישה אתה הופך לחלק מהמישפחה
אחלה אנשים יש שם

ch561

New member
ללא ספק משפחה

כל טיפול אתה מבין מחדש שאפילו הילדים שלך מקבלים ממך פחות.

in rock

New member
אם התכוונת לעלות אחזקה גבוהה אז טעות בידך

הונדה לא יותר יקר לאחזקה מכל מותג אחר

ch561

New member
כן לעלות טיפולים של בית מרקחת התכוונתי

טעות בידי?
טוב, רק נותר לך לשכנע את כרטיס האשראי שלי, בכל פעם שאני מכניס את הקטנוע שלי למוסך, לטיפול תקופתי.

רק שלשום עשיתי טיפול 20K ק"מ ל SWING שלי והתענוג עלה לי 717 ש"ח. וזה היה הטיפול הכי זול שלי.
לא זכור לי טיפול של פחות מ 1000 ש"ח. (כל 4K ק"מ, כן).

לעומת הג'וי רייד שהיה לי, עלות הטיפולים של הונדה פשוט מטורפת.

ch561

New member
טוב הבהרה

פחות מ 1000 ש"ח לטיפולים אחרונים, כי בהתחלה הטיפולים לא הגיעו ל 1000 ש"ח, אבל עדיין היו גבוהים ביחס לג'וי רייד (טיפול לאחר הרצה מעל 500 ש"ח, טיפול 4000 מעל 600 ש"ח והשאר כבר היו מעל 1000 ש"ח).

גיקסר

New member
הייתי מהמר על קשר בין הנפחים

אם כל הכבוד לג'וי רייד חלקי וריאטור לא עולים אותו הדבר בנפחים כאלו.
אני שילמתי על בורגמן 400 על טיפול שכולל בתוכו רצועת וריאטור ומשקולות משולשלים מעל 1800 ש"ח.

l coyote l

New member
הוא מדבר על SWING 125, לא?

ומה שיקר לדעתי אלה העלויות במוסכים של הונדה.
טיפול הרצה ל-250 באיזור 600+, לא מוגזם?

במוסכים לא של הונדה המחירים מתקבלים על הדעת.

ch561

New member
אם כבר אז קשר הפוך

הג'וי שלי היה בנפח 200 סמ"ק וההונדה שלי הוא בנפח 125 סמ"ק.

הנה הצילום של החשבונית. אין שום תוספת של עבודה או חלפים שהיו צריכים להחליף אקסטרא בטיפול זה. זה המחיר של נטו של הטיפול.
אם חס וחלילה היה צריך להחליף משהו, המחיר היה מטפס ישר למעל ה 1000 ש"ח. (מניסיון כואב).

אני קניתי הונדה ממחשבה שהמחיר הראשוני יקר יותר אבל הטיפולים, כפי שנטען הרבה בפורום הזה, יותר זולים. וזה פשוט שטויות. מחירי הטיפולים של הונדה פשוט מטורפים.
אני, למרות האיכות המעולה של המוצר, לא נוגע יותר בהונדה.

(אלא אם אני הולך נקודתית לסוכנות ומברר טוב טוב מה עלות הטיפולים והחלפים ורואה שאין הבדל תהומי בין הונדה למתחרים- אני על הטבלאות של פול גז בסוף המבחנים הפסקתי להסתמך)

l coyote l

New member
מה שנטען כאן על מחיר זול לטיפול בהונדה

כוון לטיפולים עצמיים ו/או לטיפולים במוסכים לא של הונדה.
האחזקה הזולה נובעת ממרווח הטיפולים.
לא תמצא שמישהו כאן אי פעם טען שהעלות הנמוכה היא בטיפול במוסכים של הונדה, להפך. מדברים בעיקר על המחירים הלא פרופורציונליים שלהם.

ch561

New member
אני ממש מצטער, אבל אני לא מסכים איתך

הרבה פעמים קושרו עליות אחזקה של טיפולים, כפי שמופיעים בסוף המבחנים של פול גז. כמעט תמיד קטנועי הונדה יוצאים בין הזולים לאחזקה. - אלא אם אתה טוען שגם בתמחיר של פולגז בסוף המבחנים העלויות הם לטיפול עצמי בבית/טיפולים במוסך לא של הונדה (מה שבירור לא נכון!).
אין לי בעיה לקשיר איזה שרשור שטוען זאת, כי זה קרה כ"כ הרבה פעמים.

שלא יצא שאני מאשים פה מישהו מלבד את עצמי. כסף שלי בחירה שלי, אני הייתי צריך ללכת ולברר. זה פשוט היתה אקסיומה בפורום שהסתברה כלא נכונה. אני פשוט נותן את הפרטים האמיתים לקונה הפוטנציאלי, במידה והוא לא רוצה ליבא חלפים ולפתוח מוסך מדרכה מתחת לבית.

l coyote l

New member
אין לי טענות או טיעונים על פולגז.

מעולם לא בדקתי שם באופן השוואתי. יש לי נסיון של עצמי ושל אחרים מאחזקת הונדה/ות לעומת אחזקת כלים אחרים.
הכלי היחיד שאנחנו מטפלים בו במוסך של הונדה הוא כלי חדש באחריות, וזו הסיבה היחידה שאנחנו מתקרבים איתו למוסך שלהם.

ch561

New member
גם לי אין טענות וטיעונים על פולגז

הרי הם את המחירים שלהם מקבלים מהיבואנים.

אני כותב על מה שנאמר בפורום מספר רב של פעמים, הונדה יקרים יותר ברכישה ראשונית וזולים יותר באחזקה- והכוונה לטיפולים שוטפים.

גם אני כותב מניסיון של הרבה שנים ממגיוון סוגים ויבואנים (בכל זאת כבר 20 שנה עם דו"ג). מחירי טיפולים כמו שיש להונדה פשוט לא יצא לי לראות.
מזל שהקטנועים שלהם מעולים, אני מבסוט במשך 4000 ק"מ עד לרגע שאני נכנס שוב לטיפול.....

T0MERKE

New member
טיפולים 1,2,3 ל Sווינג

לא עולים יותר מ 1,000 ש"ח לטיפול.
אלא אם נוספו לך חלקים ותוספות מעבר לטיפול הרגיל.

ch561

New member
לא יודע מה זה 1,2,3

אם תוכל להצמיד לזה ק"מ אני אוכל לעלות צילום של חשבונית.
אני עומד מאחורי דברי.

למעלה