קניות

Mאיה

New member
קניות

אז לא ממש נעלמתי, פשוט היו לי דברים רבים לסדר.... שיווו, אני אפילו לא יודעת מהיכן להתחיל... בוא נתחיל מהעובדה שלא ישנתי כל הלילה. את הלילה ביליתי אצל חברה בשיחה אל תוך הלילה, אוכל ,מוזיקה,סיגריות( וסקס...ברור שלא היה
). וואוא, כמה זמן לא "השקעתי" בסתם ערב שכזה, לרוב אנחנו יוצאות ומבלות...כמה זמן לא ביליתי ערב שקט בבית, סתם לדבר- וגיליתי כמה הייתי צריכה את זה!! נוסטלגיה...כמה כייף לשקוע בה, אהמממ... והיום בבוקר ריצות, כי מה לעשות שקרציה כמוני משאירה הכל לרגע האחרון. היום ארוע חשוב, ח-ת-ו-נ-ה. האמת, אני כבר לא רואה את הרגע הזה כחשוב, הוא נראה לי רגע כל כך מגוחך, אבל אני לא אלאה אותכם לגביי מחשבותיי בנידון...כי יש מי שמתחתן בקרוב, ויש מי שחולמים ורואים בענין החתונה הגשמה של החיים...אני הייתי שם, אז גישתי וצורת חשיבתי שונה. לא "אקלקל" לכם...-טוב, זאת אתם כבר יודעים! קיצקץ, היום חתונה ולי..אני חושבת היחידה עדיין אין מה ללבוש, ראבק! לא אין סיכוי שאני אלבש את החליפה, כי לבשתי אותה לחתונה ההיא, ואת השמלה לחתונה הקודמת. ואז בא המשפט- בקול מפונקיי שכזה.."אוףףףףףףף, אין לי מה ללבוש!"..המשפט הגיע ערב לפני כן, וכשהייתי אצל חברה שלי מדדתי כמה בגדים, אבל היא ידועה בלבושה הפריקי, ואני קצת הרגשתי מוזרה בתוך הבגדים המוזרים הללו...שעליה נראים פיגוז- ועלי, מה לעשות נראים מגוחכים, זו לא אני! אז היום בבוקר, הולכים למסע קניות...לקנות איזה שמלה, או חליפת מכנס אופנטית. "סחבתי" את עצמי, וכמה מוזר- פתאום אני עורכת קניות לבד( לרוב הקניות שביצעתי בעבר "גררתי" את בעלי(לשעבר)..ידעתי שזה עינוי בשבילו, אבל מה יש ? לא כל יום קונים בגדים...רק אולי כל יום שישי של השבוע...אבל מה לא עושים בשביל האישה, אה??...תאמינו לי החזרתי לו בללכת לאיצטדיון כדורגל...ואם קניות זה סיוט, אז מה זה להיחות באצטדיון כדורגל כשכל העצבנים של המדינה נושפים בעורף, לא רואים אותך ממטר, דורכים לך על הרגליים, מעיפים אותך לכל עבר, חובטים בך...וזה לא שהם מתכוונים, פשוט השופט יצא "בן זונה" ואת במקרה היית חלק מהאוויר בסביבה...וזה ששתקתי, זה לא בגלל שהבנתי- פשוט...אהמממ,אתם בטח כבר מבינים... אבל, הייי, איך הגעתי מכייף אדיר= קניות לסיוט נוראי= כדורגל?? יש לי נטיה להסחף, אז תעצרו אותי כשאני עושה זאת, אני יודעת שאתם לא ממש יכולים, אבל דיי לקריצה ( יש כזה אייקון, אשמח אם לא תשתמשו בו ייתר על המידה...אני אבין רמז דק- תודה!) קיצקץ( לא אמרתי ת´מילה הזאת כבר מקודם?), נכנסתי לרשת החנויות, שלא אציין את שמה, כי אני לא חושבת שמותר לפרסם...ויש שם מוכרת מדליקה( ואני קליינטית קבועה שלהם), המוכרת הזאת, דיי לה בהתבוננות קלה בי והיא כבר מלבישה אותי בכל הבגים שבחנות...ואני, מה לעשות?! יש לי חולשה לבגדים...ואומרת לעצמי, מה ´כפת לך למדוד- רק מדידה... נו ונראה לכם שעמדתי בזאת? כואב לי לחשוב על הסכום הגרנדיוזי שהוצאתי היום, אבל עתה כל חלק של הבד שווה אצלי זהב, ואבוי למי שידליק סיגריה לידי, אבוי למי שיאכל לידי, אבוי למי שישתה לידי( רק לי מותר!- ממש כמו עם רכב חדש!) היה טיול מענג, קצת כואב לכיס, אבל היום בערב בטקס ההתלבשות אשכח כל כאב פיזי, נפשי ובמיוחד כלכלי... ואיך אומרים? "רק בשמחות" Mאיה.

חוכמית

New member
הנה את !!!!סוף סוף!!!!

איזה תאור וואאווו!!!! תהני ותתחתכי ותצפצפי על הכסף ועל הכל העיקר שיהיה לך נעים טוב.

Mאיה

New member
תגידי,

יש לך איזו עיצה חכמה(חוכמית) לאיך עושים כסף מהר וכאשר ישובים רגל על רגל?

גיל גיל

New member
את יודעת שהיו תקופות, ארוכות!!!

שידידות שלי היו לוקחות אותי איתן לקנות בגדים? יש לי טעם פיצוץ בבגדי נשים (הרבה יותר טוב מבבגדים שלי...) ואני קולט במבט ראשון מה יתאים, למי, ובאיזה צבע! ומה שהכי יפה, אני תמיד צודק! יותר מזה, אם משהו לא נראה לי, אני לא מפחד להגיד לבחורה הרלוונטית שזה: מגדיל לה את הישבן, מקטין לה את החזה, משמין אותה וכו וכו וכו... אני אוהב להשקיע, ואני לא מוכן לתת למישהי לצאת מהחנות עם בגדים שלא יתאימו לה... מה הבעיה? יפעת יקירתי, לא ממש מקשיבה לי... אני יכול להגיד לה למדוד משהו והיא תגיד "בסדאאאאאאר" ותלך הלאה... היא לא נותנת לי צ´אנס וזה ממש מדפרס... תודה, מאיוש, שהחזרת אותי בזיכרון לתקופת "מעצב האופנה" שלי... הייתי יכול להיות אחלה מעצב אופנה... מה אתם אומרים? יש סיכוי להגשים חלומות כאלה?

חוכמית

New member
איב סאן גילגיל!!!

נראה לי שאפשר לפתוח את חנות הבית של המעצב ומיד כבר למכור הא?

deep ocean

New member
חוכמית אפשר לתת לך מחמאה?

פשוט את עכשיו לא יצא לי לכתוב לך את זה את יודעת שאת נראית מדהים!!! ואני ממש מתכוונת לזה טוב, בטח את יודעת את זה בן אדם מודע למראה שלו אבל לדעתי את יפיפה!!! ומקסימה!!! וגם בעלך!! לשניכם יש מראה כזה יפה, נקי כזה, מסודר, לא יודעת קשה להסביר במילים אבל אני חושבת ששניכם נראים מצויין!!! מיכלי :)

Mאיה

New member
ואני יכולה להלוות אותך...

כשאצטרך לבצע מסע קניות?? וראבק, למה אתה לא עונה לי? איפה יפעתתתתתתתתתתתתתת?

deep ocean

New member
תגידי את יכולה לארגן לי גם לקנות

משהו? אני רוצה לקנות גבר להשכרה (אני אקרא לו כשאני רוצה אותו) תגידי הוא במבצע?-קוראים לו רז מאירמן והוא שווה בטירוף עכשיו, לא סתם צירפתי את התמונה הזאת חברים, אתם זוכרים שבמפגש ניסיתי להסביר לכם מה סקסי בגבר אם יש לו את השקע הזה למטה? בן (מתה עליו!) ניסה להדגים למה אני מתכוונת אבל היה חושך מעניין שרק הבנים בחבורה הבינו אותי- גיל ובן והבנות לא הבינו מה אני רוצה בכלל.... :) אז תסתכלו על העצם/שקע שלו בשני הצדדים!! יאמי לזה בדיוק התכוונתי!!!!! נשיקות.

deep ocean

New member
ופה הוא פוצי מוצי

עושה פרצופים.. האמת שהוא משדר לדעתי משהו מאד איכותי, עמוק, סקסי, מסוקס משהו, מביע עוצמה, ועם זאת שקט פנימי, חוכמה ורוגע.

Mאיה

New member
אויש, מיכלוש...

אוזניים גדולות אכן יש לו...אבל, שוווההההההה ביותר!!! מיכלוש, אני לא עומדת במצעד הבחורים שאת מביאה לכאן...אוףףף, למה רק תמונות? ואגב, אני עדיין של קיאנו ריבס!!! בכל אופן, צריך לוודא שחברי הפורום( הגברברים שבינהם) לא נפגעים מכך שאנו פתחנו תחרות היופי הגברי... אהמממ, בכל אופן שלחי עוד כמה תמונות "לשטוף" ת´עיניים.

deep ocean

New member
:))) מתוקה

את עדיין עם קיאנו? האמת המבחר כה גדול, ולפעמים קשה להחליט כבר :) חברי הפורום הגברברים לא נראה לי שנפגעים... הם יודעים שזה רק פנטזיות ופנטזיות זה דבר בריא :)))) ביקשת עוד כמה תמונות? אז קבלי את מועמד מספר 7 - שמו ג´קי והוא חמוד מאד!

deep ocean

New member
הממממממ ותמונה אחרונה

תמונה סקסית יותר וגם לו יש שקע למטה..כמה מפתיע! :) תגידי מאיה...נראה לי שהטעם שלנו מאד דומה...........חהחהחה :))))

Mאיה

New member
אחותי, שיחקת אותה!!

תשמרי כמה תמונות למחר ליום הולדת... ואני מרשה לך לגוון, עד כה כמדומני ראינו שלושה מועמדים בתחרות... עדיין קיאנו שלי מוביל!!!( עם התמונה הסקסית ההיא) אז אני רוצה לראות תזוזה... ו-אוהו, זה מסוכן כמה שהטעם שלנו דומה...

deep ocean

New member
האמת שמעניין אם הטעם שלנו בבנות

זהה? מה את אומרת? יש לך מישהי בראש שאת חושבת שהיא סקסית? אני אהבתי את קולין מהישרדות תיכף מצרפת תמונה היא קלילה, מגניבה, ראש טוב כזאת.... מי עוד? לא עולה לי כרגע שום שם אבל אני אזכר....

למעלה