קניות!!

Lylyana

New member
קניות!!../images/Emo68.gif

|אז ככה: לילית ורדה:לא אהבתי,קודם כל לפי דעתי מאוד יקר.חולצות פשוטות מ-200 שח ומעלה,לפי דעתי מוגזם.אז משם יצאתי בידיים ריקות והמשכתי ל: H&O:הופתעתי לטובה!את קולקציית החורף לא אהבתי וגם התקשיתי למצוא את המידות שלי(46-48).ועכשיו יש מידות ומבחר לא רע.אז קניתי כמה חולצות מקושקשות ליום יום,חזיה ותחתונים!!!!
ג'אמפ:הם הקטינו באופן משמעותי את המידות שלהם.היתתי אצלהם מידה 5-6 ועכשין אני בקושי נכנסת ל-6 (ולא השמנתי!!!!!)...אבל עדיין קניתי חצאית חמודה ביותר עם הדפס וחולצה בשחור עם ורוד עם פתחים בשרוולים.ומשם לאחרון חביב: X-MIX:מומלץ בחום!!!קניתי 2 זוגות מכנסיים,2 חולצות ב 450 שח,לא ממש יקר.אבל הבעיה היחידה שהמכנסיים שלהם מאוד מתרחבות,קניתי מידה 5,בחנות זה היה צמוד עליי ועכשיו זה דיי גדול,אז אם אתן קונות תקנו 2 מידות פחות ממה שאתן בדרך כלל לובשות! אז זהו נגמר!!זה היה מסע קניות ממש מטורף אבל מותר לי ,היה לי יומולדת!!

DREAM111

New member
אחלה פירוט כל הכבוד

אז באמת בלילית ורדה המחירים לא זולים אבל בכל החנויות שלהם יש פינה של "עודפים" ושם אני תמיד מוצאת מגוון רחב של חולצות. את יתר החנויות שמעתי את שמם אבל מודה לא הייתי כי המידות נראה לי לא בשבילי לצערי. תתחדשי תהני ונראה שיצאת בקניה מעניינת.

madam pompadour

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif מזל טוףףף

עד 100 כעשרים
תתחדשי על הקניות

דבר ראשון ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

דבר שני תתחדשי ותהני מהקניות , נשמע שעשית קנייה משהו משהו..

sigalit33

New member
יום הולדת שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ותתחדשי על הקניות, נשמעות מוצלחות ביותר. לגבי ג'אמפ, יש להם כמה קולקציות ובכל אחת המידות קצת שונות וזה די מבלבל. הקולקציה הגדולה שלהם נקראת BE PLUS שם אני מידה 4 לעומת זאת בקולקציה אחרת שלא זכור לי שמה, קניתי חולצה במידה 6.....

למעלה