קניות!!../images/Emo68.gif
|אז ככה: לילית ורדה:לא אהבתי,קודם כל לפי דעתי מאוד יקר.חולצות פשוטות מ-200 שח ומעלה,לפי דעתי מוגזם.אז משם יצאתי בידיים ריקות והמשכתי ל: H&O:הופתעתי לטובה!את קולקציית החורף לא אהבתי וגם התקשיתי למצוא את המידות שלי(46-48).ועכשיו יש מידות ומבחר לא רע.אז קניתי כמה חולצות מקושקשות ליום יום,חזיה ותחתונים!!!!
ג'אמפ:הם הקטינו באופן משמעותי את המידות שלהם.היתתי אצלהם מידה 5-6 ועכשין אני בקושי נכנסת ל-6 (ולא השמנתי!!!!!)...אבל עדיין קניתי חצאית חמודה ביותר עם הדפס וחולצה בשחור עם ורוד עם פתחים בשרוולים.ומשם לאחרון חביב: X-MIX:מומלץ בחום!!!קניתי 2 זוגות מכנסיים,2 חולצות ב 450 שח,לא ממש יקר.אבל הבעיה היחידה שהמכנסיים שלהם מאוד מתרחבות,קניתי מידה 5,בחנות זה היה צמוד עליי ועכשיו זה דיי גדול,אז אם אתן קונות תקנו 2 מידות פחות ממה שאתן בדרך כלל לובשות! אז זהו נגמר!!זה היה מסע קניות ממש מטורף אבל מותר לי ,היה לי יומולדת!!
|אז ככה: לילית ורדה:לא אהבתי,קודם כל לפי דעתי מאוד יקר.חולצות פשוטות מ-200 שח ומעלה,לפי דעתי מוגזם.אז משם יצאתי בידיים ריקות והמשכתי ל: H&O:הופתעתי לטובה!את קולקציית החורף לא אהבתי וגם התקשיתי למצוא את המידות שלי(46-48).ועכשיו יש מידות ומבחר לא רע.אז קניתי כמה חולצות מקושקשות ליום יום,חזיה ותחתונים!!!!