קניות קניות קניות :)

sivosh

New member
קודם כל תודה!

החולצה מתמנון היא מידה 4, אם את אוהבת צמוד לכי על זה.. גם אני מידה 48.. אבל חולצות אני בד"F קונה בחנוייות "רגילות". יש דברים ש4 לא היה יפה עלי, היו דברים שכן.. התלוי תלוי בגזרה של החולצה. 2 המכנסים ממתאים לי-גם אני התפלאתי שראיתי אותם בכל אופן הם לא שחורים! :) הארוך הוא בצבע זית והקצר בחום.

אה, תודה.

מידה 4 זו המידה הכי גדולה בתמנון? הכל מאוד יפה. המכנס הארוך עם האפליקציה נורא יפה ונורא לטעמי... אבל לא אוהבת צבע זית ובכלל מכנסיים ארוכים אני מעדיפה רק בשחור. את זוכרת במקרה אם היו צבעים אחרים? השני הקצר פשוט מדליק!! תתחדשי.

לי הייתה שבוע שעבר קנייה מוצלחת בגולף...

אני בעיקרון מבחינת מידות המכנסיים נעה בין 44ל-46 אצל כל חברה זה אחרת תלוי גם בגיזרה ובבד,אבל בגולף אני יותר 46קיבלתי תלושים כאלה לחנויות אופנה ובין השאר ג לגולף,החלטתי ללכת לגולף כי גיליתי שיש שם דברים פשוט מהמממיםםםם וגם נורא זול שם יחסית(יחסית לקאסטרו זה בטוח)ונכנסתי לחנות שנקראת ספרינט שזה בעצם גולף,וזה היה כזאת חנות עודפים אז בכלל,קניתי שתי זוגות מכנסיים אחד בצבע חום מכזה בד רך ונשפך מתרחב למטה מידה ,והשני בגיזרת סקיני רק לא ג'ינס אלא מכנס אלגנט מבד עם הרבהה לייקרה וכפתורים בצד למטה מידה,מכנס מגניב ביותר,בנוסף קניתי גם גופיית פסים ממשש יפפהה ומחמיא ויושב טוב,ובנוסף קניתי גם חולצת סטרפלס הצהובה הזאת אם הכיווצים בצד......והכלל ביחד עלה תקשיבו טוב כולה 150 שקל... ותמנון אכן מדהימים ויש להם דווקא טרנינגים בגיזרות ממש טובות ובכלל לא יותר מידי נמוכות בדיוק בגובה הנכון,וגם חולצות מהממות..... והאמת שדווקא בתמנון לפי מה שראיתי יש 48 למרות שהמידות שם לא תמיד מדוייקות.....

למעלה