קניות קניות קניות

DREAM111

New member
קניות קניות קניות

אז שוב עשיתי קניות וזהו אני מבטיחה שזה נגמר לעונה הזאת. טוב הייתי בעונות והיום הבנתי מדוע היחס והשירות בחנות השתנו. זיוה הועברה מהחנות בראשון לבת-ים. יש מנהלת חדשה שמאוד מנסה להיות נחמדה אבל השינוי פגע בכולן ובעיקר בנו הלקוחות. אני מתכוונת ליצור קשר עם עונות וליידע אותם בזאת. בכל אופן מה שקניתי היום זה כך: מכנס דגמ"ח. סריג ארוך עד לברך משהו מדליק ויפה. סריג שחור עם זמש. טרנינג. חולצה ליום יום. חולצה שחורה עם שרוולים שיפון כזה עם נקודות יש בקטלוג. אחותי הלכה איתי כמובן ועשינו את העיסקה של 5+5 יצא שווה ומענג כמובן(מהבחינה של הקניה לא הקניה עצמה בחנות
).

חחח...למה יש לי הרגשה שזאת לא

תיהיה הקנייה האחרונה שלך לעונה... חחחחח
את האמת , באמת קשה להתאפק. הסריג הארוך עד הברך באמת נשמע מדליק ואני מחפשת כזה די הרבה זמן, אז טוב לדעת שיש בעונות. תתחדשי ותהני!

DREAM111

New member
טוב לפחות לא החודש

למרות שבא לי על הסריג הארוך גם בצבע נוסף אפילו אמא שלי שממש לא מתה על הקניות האין סופיות הללו אמרה שהוא יפיפה והתלהבה ממנו. נו אולי עוד נשכנע אותה לקנות לי את השני.

מ ש כ י ת

New member
אוי, איזה קטע...

גם אני קניתי את החולצה השחורה עם שרוולי השיפון המתנופפים, נכון מקסימה??? והגזרה משגעת, יושבת על הגוף 10

DREAM111

New member
אכן כך

גם מהחולצה הזו אמי היקרה התלהבה. מאוד יפה עם מכנס שחור קלאסי והחולצה יוצא שילוב מנצח לדעתי.

../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif תתחדשי....../images/Emo9.gif

כבת-ימית אני מאוד סקרנית - מי זו זיווה שעברה לסניף בת-ים?!
יש לך סימנים מזהים (כתם לידה, שומה, קעקוע)

DREAM111

New member
בקלות תזהי אותה היא הכי חמודה

קטנה מטופחת חייכנית ומקסימה. אין כמוהה ואני מוחה על העברתה לבת ים. (אני רוצה אותה מהר חזרה). ניסיתי היום לדבר איתה אבל לצערי היא סיימה את המשמרת מחר בטוח אדבר חייבת שתחזור אלינו כי החנות שלנו פה נהייתה תוך שבוע ממש לא נעימה לקניה וחבל.

../images/Emo46.gif אה אז צדקתי.

דרך אגב, גיסתי עשתה קניה בחנות של פיפל בדיזינגוף סנטר ויש שם מידות גדולות. אני מדדתי את כל הקניה שלה שזה מידה לארג' שלהם וזה היה ממש בדיוק עלי. היא אמרה שיש להם גם אקסרא לארג' (מידות שלהם) וכנראה שזה יהיה טוב עלי. (לא שיש לי כסף...
), אבל דברים ממש יפים. אה... והכי חשוב יש 35% הנחה על הכל.

Agnetta

New member
סחטיין על הקניות...../images/Emo13.gif תתחדשי

לא קונה ב"עונות" בעצמי , כי לא ממש אוהבת את הסחורה. אבל מפרגנת לאחרות שנהנות מזה.... העיקר שנהנית מהקנייה ואני בטוחה שעוד מבצעים של סוף החורף יקסמו לך ותערכי עוד קניות..אז אל תבטיחי בבקשה הבטחות שלא תקני...מנסיוני, קשה מאוד לעמוד בזה.

למעלה