קניות לחג

קניות לחג

רוצה לשתף אתכן בקניה שעשיתי ביום שישי לקראת החג. בבילו סנטר, בחנות של עונות, מצאתי חולצות חמודות בשישים שקל עם הדפסים מתוקים ושרוול ארוך (וגם שרוול 3/4 שאני הכי הכי אוהבת). מצאתי גם ג'ינס מקסים מבד רך ונעים עם שסע קטן למטה ורקמה. ובחנות קרייזי ליין - שיא השיאים - מצאתי לתדהמתי ג'קט ג'ינס עם רקמה עדינה וצווארון פרווה (כזה שאפשר להוריד אם רוצים). הוא עלה 200 ומשהו שקל. לא האמנתי למזלי הטוב - ג'קט ג'ינס מדהים במידה שלי! לא יאמן! עכשיו אני יכולה בלב שקט לנטוש את מתאים לי, עם המידות הקטנות והדגמים התמוהים... שתהיה לכולכן שנה טובה! גילי.

תתחדשי , נישמע יפה ומשתלם , גם אני

בחיפושים אחר ג'קט גינס , יש לי אובססיה בחורף לג'קטים!

רגע שאלונת גילי...

האם הג'קט שקנית בקרייזי ליין שייך לקולקציה החדשה של הסתיו? כי לפני מספר ימים הקטלוג שלהם נשלח אליי הבייתה וראיתי ג'קט גינס עם פרווה ( די דומה למה שאת תיארת ) אבל הוא עלה בסביבות ה - 900 ש"ח. הלוואי ואראה ג'קט בסביבות ה - 200 שקלים ( כמו שעלה לך) אני אקפוץ על המציאה!

נסי בקרייזי ליין

חוץ מהיפהפה שקניתי (מה לעשות, ממש נקשרתי אליו רגשית...), יש להם גם ג'קטים ארוכים מאד וגם כאלו מג'ינס משופשף.

DREAM111

New member
גילי תתחדשי

תהני ובאמת קנית לך מציאות רציניות ביותר. שיהיה חג שמח.

Agnetta

New member
בקשר לג'קט ג'ינס

רכשתי אתמול ב"מתאים לי" רמת אביב ג'קט ג'ינס עם פרווה בצוואר ובידיים (גם כן פרווה שניתנת להורדה) ג'קט יפיפה משופשף ובמחיר של 279 ש"ח. בכל קמרה תתחדשי ותהני מהקניות שלך.

למעלה