קניות חוזרות

החורזת**

New member
קניות חוזרות../images/Emo9.gif

אז כפי שסיפרתי לכם, בשבוע שעבר עשיתי מסע קניות בבילו סנטר ויצאתי עם שלל זוגות מכנסיים, כל אחד ב- 29 ש"ח. אז פשוט שלפתי מהמדפים בלי למדוד. בקיצ0ר .באתי הביתה וחלק מהם לא מצאו חן בעיני במדידה. אז היום חזרתי למתאים לי בבילו סנטר. היחס כרגיל היה מעולה. איפשרו לי להחליף בלי בעיה והכי כייף היה שיש להם עכשיו מלאי של ג'ינסים צבעוניים ב-29 ש"ח, אז יצאתי עם ארבעה בצבעים חום, שחור, בריק ובז'

החורזת**

New member
מידות 6 בעיקר וגם 5. שאר המידות

נעות סביב 59 ש"ח לג'ינס שגם זה לא יקר בכלל. ובכלל יש להם מבצע עכשיו שכל החנות עד 99 ש"ח מקסימום לפריט.

Agnetta

New member
אז "ML" זה בכ"ז עניין של גיאוגרפיה

תלוי באיזה סניף מבקרים. תתחדשי, ג'ינס צבעוני נישמע מאוד יפה. יש להם גם במידה 3? או רק 5-6? עשית לי חשק...אוףףףףף

silvey

New member
אם כבר אומרים קצת מילים טובות אז...

רציתי להזכיר שגם הסניף לעודפים של ML באאוטלט בהרצליה פיתוח יכול לשמש דוגמה לשרות אדיב ולא מתעלק. גם להם יש בעיקר את המידות הגדולות 5 ו-6 ואותם מוכרים בחנויות האלה בהנחה. מה שגורם ל"פעמון" שלי לצלצל
שכנראה בגלל שהם מחביאים במחסן את המידות הגדולות יותר
הן, בסופו של דבר, נשארות ונמכרות בזול...ותחשבו על זה

החורזת**

New member
בהחלט יש גם את המידות היותר קטנות

אבל אלה לא במחירי מציאה של 29.90 ש"ח, אבל כפי שכתבתי גם המחירים שלהם זולים בהשוואה לחנויות אחרות (רוב המכנסיים שראיתי היו במחיר 59 ש"ח). והמכנסיים שקניתי נקראים ג'ינס צבעוני, אבל זה בד לייקרה כזה שמזכיר חלק מבדי הג'ינס. לדעתי השם בעיקר בגלל הגיזרה שמזכירה מאוד מכנסי ג'ינס.

DREAM111

New member
תתחדשי נשמע טוב

כמי שהתמכרה לגינסים יתאים לי גם כמה צבעוניים. טוב נראה שאת הביקור הבא שלי בבילו אני עושה אחרי הנסיעה לאילת מחר או יותר נכון היום עוד כמה וכמה שעות.

micpri

New member
אפרופו גיאוגרפיה

קפצתי אתמול לחנות העודפים של מתאים לי בנתניה כדי לחפש ג'ינסים - אבל היו רק ממידה 4 ומעלה. קצת מבאס שאין בעודפים את המידות היותר קטנות שלהם (חיפשתי גם בבעודפים בהרצליה ולא היה). בכל מקרה מה שרציתי לאמר זה שהחנות בנתניה ממש נחמדה ולדעתי יש בה מבחר הרבה יותר גדול מזה שקיים בעודפים בהרצליה. השירות לדעתי, היה יותר לבבי. יש למישהי רעיון באילו חנויות עוד אפשר למצוא ג'ינסים בזול? באילו מידות יש את הג'ינסים של קומו?

למעלה