קניות ב"רוזאן" ברחובות

קניות ב"רוזאן" ברחובות

בשבוע שעבר הייתי בחנות "רוזאן" ברחובות. על-פי רוב אני לא נכנסת לשם - המחירים נוטים להיות גבוהים. אבל ראיתי שתי חולצות נחמדות בחלון והיה כתוב "מבצעים"... יצאתי משם עם 9 (!) פריטים - 3 חולצות טריקו מודפסות, חולצה מבד נשפך שחור עם צווארון וי ואימרה צבעונית, ג'קט פשתן עם תחרה וארבעה זוגות מכנסיים - ג'ינס 7/8, שחור 7/8 עם מנג'ט רחב פרחוני, לבן מתרחב באורך מלא עם תיפורים בצבע חום וזוג שחור באורך מלא, מתרחב, עם תיפורים טורקיז ודוגמא של פתיתי שלג. הכל יפה, הגזרות של המכנסיים נמוכות אבל לא נמוכות מדי והכל מונח יפה על המידה 48 שלי. הסה"כ יצא פחות מ-1,400 ש"ח (כמו שאמרתי, לא זול, אבל גם לא יקר במיוחד כשלוקחים בחשבון את סוג ומספר הפריטים). מוכרת בשם חנה הייתה מקסימה, עזרה לי מאד, וגם חילקה ל-5 תשלומים ללא ריבית. יצאתי בהרגשה טובה (ובהחלטה לא לקנות אף בגד יותר כל הקיץ, עד שראיתי את התמונות שהעלתה ליבלוביתית והחלטתי שאני חייבת לקפוץ לאטי יעקובסון). מי שגרה באזור - שווה להכנס ולעשות סיבוב.

Agnetta

New member
נישמע כמו קנייה שווה - תתחדשי!

ואם מחלקים 1400 ל 9 פריטים מבלי להתחשב מהו כל פריט, אזי יוצא שיצא לך כ 155 ש"ח לפריט וזה לא נורא בכלל. הג'קט נישמע מאוד יפה, איזה מותגים היא מחזיקה שם? איפה זה בדיוק ואיזה מידות יש שם? רק עד 48 או קצת יותר? תודה מראש

הי אגנטה - לגבי רוזאן

אז ככה. יש להם שם גם מידות יותר גדולות באופן ניכר ממה שאני קניתי - הייתה שם בזמן שאני הייתי גם אשה שלובשת כשלוש מידות יותר ממני, וגם לה היה הרבה מה למדוד ולנסות. יש ג'ינסים, מכנסיים אלגנטיים יותר, חולצות טריקו, טוניקות, חצאיות, שמלות... הכל. ראיתי שם דברים של נפרטיטי ושל אלונה מירון, של "נוסטרה" (תוצרת שלא הכרתי קודם...) ועוד כמה. אני אשתדל לצלם קצת ולהעלות לפורום. אם את גרה באזור, שווה קפיצה (כמו שאני מקווה לאטי יעקובסון בראשון, נשמע לי ממש שווה!) גם אני חושבת ש-155 ש"ח לפריט זה ממש בסדר, ואני כבר מאד נהנית מהבגדים... ערב נפלא!

DREAM111

New member
קרן אור תתחדשי

באמת לא נשמע מי יודע מה יקר. גם אני עשיתי חשר חשבון כמו אגנתה וגיליתי שזה 155 לפריט שבאמת זה נסבל והלאה. תהני מהקולקציה החדשה.

גם אני קונה שם (ואני מאשדוד) וחנה

באמת חמודה. מחר ב"ה אני מתכוונת לעשות סיבוב באיזור

למעלה