מזל טוב!
אז אנחנו שכנות. לאן עברת? יש המון חנויות זולות ושוות בעיר, פשוט תסתובבי בהרצל וברוטשילד. לא יודעת מה הסגנון והתקציב שלך, אז קשה לי להמליץ. באופן אישי, אני מעדיפה לקנות בזול (תכשיטים, פי'צפקס ובגדים). בתי קפה - אנחנו הולכים לרוב לחוף הים, בעיקר בשביל האווירה. יש שם את קפה מצדה עם אוכל נחמד, ועוד כמה פאבים שכולם אותו הדבר (אחרי שאת נכנסת, את אפילו לא יודעת באיזה מהם את). המלצה חמה שלי - לנסע ליום (עם בגד ים) בסביבות חמש בערב, המים חמים וכיף שם. אם עוד יש שם את מתחם הטיפולים מהקיץ שעבר, לעשות איזה עיסוי רגליים או טיפול שיאצו או כל דבר שבא, ולקנח בארוחת ערב על החוף. ממש מפנק, כיף ולא כל כך יקר. יש גם את קפה פולה ברוטשילד שיש בו אוכל טוב. אם את בקטע של אוכל אורגני ובתי טבע, יש לפחות שלושה על רוטשילד, אבל עומדים לפתוח טבע עדן מרקט במתחם החדש באיזור התעשיה החדש. איפור: יש א"מ ברוטשילד, מדינה מילאנו בקניון הזהב, גיורא שביט בחנות בהרצל, וכנראה בשנתיים הקרובות יהיה מאק בקניון הזהב. יש גם ביוטי קר בקניון הזהב. יש גם המון חנויות פיצ'פקס, וגם חנות לקוסמטיקאיות, שמוכרת גם ללקוחות רגילים. כל יום שלישי יש שוק ליד 'ראשון שוק' (ליד קניון הזהב), ואני הולכת מחר. בהיכל התרבות יש הצגות, מופעים, מחול ומוזיקה, ואפשר לעשות מנויים. הגלידה הכי טעימה שאני מכירה - דלי קרים (זו רשת ארצית), מחזיקה סניף ב'לב העיר', שזה מתחם קטן עם סופר, חנויות, בית קולנוע (רב חן), פלאפל חתוכה, מונסון ועוד כמה. נמצא על רחוב ז'בוטינסקי. אם את צריכה המלצה על קוסמטיקאית, מחפשת לאמץ בעל חיים או רוצה לשפץ את הדירה, שלחי מסר
.