קניות בעונות

אשרת 1972

New member
קניות בעונות

אני חדשה כאן ומזמן לא קניתי בעונות , במסגרת עבודתי אני לובשת בעיקר חליפות, עקב עליה במשקל נאלצתי לחדש את המלאי וצר לי לאמר שאין כמעט חליפות מחוייטות במידות גדולות , ראיתי חליפה שנראתה מדהים בחלון של עונות , הצלחתי להגיע ביום שישי, לצערי האיכות לא משהו אני עדיין לא מבינה למה קשה להכין חליפה קלאסית בלי מכנסי פדלפון . בכל מקרה כבר הייתי שם ( עונות בעיר בראשון ) אז ניצלתי היטב את המבצע - על כל קניה בארבע מאות שקלים משלמים 200, רכשתי שש חולצות שני סוודרים ומעיל ארוך עד הרגל ב1,000 ש"ח במקום 2000 , לשם ההשוואה רכשתי שלוש חולצות במחיר גבוה יותר באישה אישה שבוע קודם לכן, ושלא יטעו אתכם המצבע של אחד פלוס אחד שם הוא על הקולצקיה הישנה על קולקציית החורף יש רק 20% הנחה. במסגרת המבצע בעונות, ניתן לרכוש בעת הקנייה צעיפים מהממים ב39 ש"ח בלבד ( צעיפים ממשי קלסיים לזקט שמחיים של בגד) - אותו הצעיף עולה באישה אישה 150 ש"ח (הוא היחיד שהיה במסגרת אחד פלוס אחד ) כמו כן ממליצה בחום על התחתונים של עונות, לא המגעילים שהם תולים יש להם תחתונים מדהימים עם תחרה והם מפסיקים להביא אותם.

Revi 22 Tal

New member
בחיים לא ידעתי שעונות החזיקה

לבני נשים.. טוב לדעת . תתחדשי ותהני מהקנייה וכמובן ברוכה הבאה!
נ.ב - אנחנו תמיד שמחות להתחדש בתמונות של קניות , כמובן במידה ואת רוצה לעלות אותם על גבי הפורום.

DREAM111

New member
היי אשרת

ברוכה המצטרפת קודם כל. תתחדשי על הקניה החדשה נשמע מעניין. לגבי התחתונים הבעיה עם התחתונים שמשום מה הם עושים את כל איזור המפשעה מאוד רחב וזה כאילו יש שאריות בד בין הרגלים שאין לך מה לעשות איתן. פעם הם היו עושים איזה סוג של תחתונים שהייתי קונה מהם אז בסטוקים ולצערי מאז אני בחיפוש אחרי תחתונים נוחות וצרות באיזור המפשעה.

מרשמלית

New member
../images/Emo9.gifגם אני לא אוהבת את אלו...

המגושמים עם הדוגמאות והגזרות של הסבתא. ובדיוק כמו שתארת לא אוהבת שזה רחב באזור המפשעה. ביום שישי האחרון הייתי בקניון איילון ברמת-גן וניכנסתי למשביר החדש. בקומה השניה יש מחלקת לבני נשים ענקית עם שלל צבעים ודוגמאות, אני חיפשתי לבנים. ומצאתי בדיוק מה שאני אוהבת סקסיים עם תחרה בדיוק כמו שאני אוהבת בשלל צבעים לא רק שחור ולבן, צרים במפשעה ומכסים מאחורה ומקדימה עם תחרה יפה בדוגמאות שונות, הצבעים: סגול, ורוד, תכלת, לבן, בורדו, שחור, כתום, ירוק בקבוק פשוט להתעלף כל כך הייתי מאושרת שסוף סוף מצאתי את מה שאני מחפשת בדרך כלל במשביר במידות הללו תמיד מצאתי או לבן או בז' עם דוגמא של סבתא התביישתי ללכת איתן. קניתי איזה 15 בכל הצבעים והדוגמאות והגוונים פשוט נהדרות לגבי המחיר - יש דוגמאות ב- 35 עד 40 ויש דוגמאות ב- 45 עד 50 אבל שווה כל שקל ואם את חברת מועדון אז יש הנחה נוספת. לבשתי אחד השבוע והוא מתלבש בול יפה ונוח! גם אני הייתי קונה פעם בעונות נהדרים אבל הם הפסיקו להביא אותם וחבל... (נ)ועה

DREAM111

New member
נועה שאלה דחופה

באיזה מידות התחתונים הללו
ועוד משהו האם הן גם באות ללא תחרה חלקות שחורות וצרות במפשעה

מרשמלית

New member
המידות ...../images/Emo9.gif

הן עד מידה 56 ויש גם יותר גדולות אבל ללא תחרה חלקים רגילים, לגבי החלקים מטריקו ומכותנה היא הראתה לי לא כל כך שמתי לב אם הם צרות במיפשעה, אבל אלה שקניתי הם באמת נוחות מאוד.... והצבעים מטריפים.. אני בשבוע הבא בקניון ברמת גן שנית אשמח לשאול עבורך אם עד אז לא תבקרי בחנות בעצמך... (נ)ועה

rachel1234

New member
האם במקרה מישהי קנתה מכנסיים

של עונות עם הדוגמא של 50 בסגלגל עליהן והתרחבו לה בצורה מטורפת??????

miru2

New member
חליפות במידות גדולות

בזמנו ראיתי חליפות מחוייטות גם במידות גדולות בג'מפ. לא ידעתי שעונות מוכרים גם לבני נשים. מתאים לי מכרו תחתונים - המחיר היה די גבוה אך האיכות היתה מעולה. לגבי איכות הביגוד - קניתי לא מעט בגדים במתאים לי שהיו באיכות די ירודה. אך למה אנו מתפלאות?! בסופו של עניין הכל מגיע מסין! מה שמשתנה זו התווית ואולי המחיר.

מסתכנת בחזרה על עצמי...

יש בקרייזי ליין חליפות מחוייטות ויפות. לא לגיל 18, אבל בהחלט לא סבתאי. מאד מכובד, בדים נוחים ונעימים, מידות עד 52 או 54 עד כמה שאני זוכרת.

Revi 22 Tal

New member
מצטרפת לדעתך, גם אני ראיתי בקרייזי

ליין חליפות מחוייטות נחמדות מאוד (לא אוהלים כמו תמיד) בכלל בקרייזי ליין יש הרבה בגדים בסגנון מחוייט אז שווה לבדוק. בהצלחה!

אשרת 1972

New member
חליפות

הייתי אתמול במתאים לי קניתי במבצע שלהם שני זקטים יפיים , אחד שהוא חלק מחליפה שהמתנתי לה מתחילת העונה ושבוששה להגיע ( יש להם מבצע שרוכשים חמישה פריטים ומשלמים על שניים ) אז רכשתי גם חליפת ערב יפה וגם חולצה . לגבי גאמפ , יש לי לקוחה שעובדת שם ומסתבר שהם מייצרים את החליפות למתאים לי ראיתי שם גקטים אבל עם כפתור אחד אני בטח אכנס שוב בשישי . לגבי קרייזי - נכנסתי לחנות שלהם בעזריאלי שנראית לדעתי כמו מזבלה ולא ראיתי כלום, אני אכנס לחנות בראשון לחפש. אבל לצערי בשבועיים האחרונים אחרי טיול למתאים לי עונות ואישה אישה נראה לי כי כדי שאוותר .

חוטהשני

New member
הייתי ממליצה לך ללכת לקרייזי ליין יש להם יופי של חליפות שמתאימות למידות גדולות.. בחנות של ג'אמפ אני אף פעם לא מוצאת דברים מאד יפים.. ולאחרונה התברר לי - שהמפעל מוכר קודם את הסחורה היפה לחנויות בוטיק - ומשאיר סוג ב' ודברים פחות יפים בחנויות המפעל שלהם ../images/Emo4.gif

למעלה