קניות באינטרנט:

innocence

New member
עם 2 ידיים

האחת מחזיקה את הגב (כלומר, את הקצה של הרוכסן) והשנייה רוכסת.
וכשמגיעים לאמצע, אני מחליפה את המיקום ומותחת מלמעלה את הרוכסן.

אבל יש לי ידיים ארוכות.

innocence

New member
אבל גם לרוכסן בצד צריך 2 ידיים...

כלומר, צריך משהו שימתח את הרוכסן בכל מקרה.

ויש כל מיני טריקים לסגירה בגב. יש בנות שמחברות חוק חזק לרוכסן ואז יכולות למשוך אותו כלפי מעלה בלי לעקם את עצמן:)

@יעל@

New member
יש לי 3 שמלות עם רוכסן בצד,

אחת מהן היא בגזרה של "קולר" כמו שקנתה זוהר. למרות שהיה קשה, דווקא הצלחתי. ברוכסן מאחור, אני מצליחה בקושי להגיע לחצי.

ב 2 האחרות, הן עם שרוול אז הרוכסן ממילא מתוח אחרי שלובשים את השמלה.

@יעל@

New member
ושאלה נוספת:

את מכירה כל מיני עזרים לסגירת רוכסן בגב? האם יש באיביי כל מיני כאלה?

innocence

New member
מאוד יכול להיות שיש

מעולם לא יצא לי לחפש, אם לומר את האמת.
אני זוכרת שקראתי פוסט על הנושא אי שם בעבר הרחוק.

אני רוכסת לבד מאחור אבל אני מאד גמישה ואין לי

בעיה לחבר את פות הידיים מאחורי הגוף זו לזו כשאחת בא מלמטה ואחת מלמעלה

גם לגבי אואזיס

אני בספק אם המידות יהיו לך טובות כי את רזה.
אני לובשת שם 34 ואני ממש לא (אני בין 36-38 בדרך כלל)

לגבי להזמין אואזיס מאסוס - המחירים יקרים יותר מהמחירים של הרשת וגם יש להם בדרך כלל דגמים מעטים והמזעזעים יותר מצד שני זה הרע במיעוטו כי אני לא חושבת שניתן להזמין מאואזיס לישראל.

איכות - תלוי, תלוי, תלוי! יש שם כמה שמלות שעולות יקר ולא הייתי משלמת את המחיר שמבקשים. כמי שמכירה את אואזיס מעולה (אחת הרשתות האהובות עלי באנגליה) אפשר ליפול ואפשר להצליח. אם יש לך דגם ספציפי שחשבת עליו אני אשמח לענות לגבי איכות.
עוד דבר - השמלות הזולות של אואזיס הן אלו שבדרך כלל בלי רוכסן יש להן גומי במותניים (שמלות שלובשים מהראש) אז תסנני לפי מחיר ואז תדעי.

איבר איילנד - לא מתקרבת לשם. לא אוהבת את הסגנון.

marjorie m

New member
עזרו לי להכריע בין שמלת אואזיס לריבר

ובין עוד אחת, של ורו מודה..

דפדפתי היום ב-ASOS והיו כל כך הרבה שמלות שמצאו חן בעיני! אפילו מצאתי מספר לא מבוטל של שמלות מכותנה, שזה בכלל הישג.
במאמץ לא מבוטל הצלחתי לצמצם את הבחירה. עכשיו אני מתלבטת איזו להזמין (או להיות חזירה
ולהזמין את כל השלוש?)

את זאת הכי אהבתי - בגלל הגזרה, הצבע, והתשבוחות שחלקתן לאואזיס: http://us.asos.com/Oasis-Fit-Flare-...09hc2lzL09hc2lzLUZpdC1GbGFyZS1EcmVzcy9Qcm9kLw..

את זאת אחריה, בגלל הדוגמה האדירה: http://us.asos.com/Vero-Moda-Flamin...EtRmxhbWluZ28tUHJpbnQtU2hpcnQtRHJlc3MvUHJvZC8.

וגם את זאת בגלל הדוגמה, שמזכירה לי פייב-אוקלוק-טי: http://us.asos.com/River-Island-Cut...xhbmQtQ3V0LU91dC1CYWNrLVByb20tRHJlc3MvUHJvZC8.

עכשיו, כמה שאלות:

1. אני בדרך כלל מידה 38. בשמלות, נוטה ל-36 (אבל קרה כבר שהרגשתי שהן צמודות עליי מדי בחזה במידה הזו).
איזו מידה להזמין? אני לא רוצה להתבאס משמלה שלא מאפשרת לי לנשום, אבל חוששת ממידה ענקית שאשחה בתוכה ושתאבד את כל היופי של הגזרה.

2. אם אזמין - נגיד - שתיים ביחד, יקרעו אותי במכס, נכון? אז אם אזמין אחת אחרי השנייה, אבל בשתי הזמנות נפרדות (שכל אחת לא עולה על 75$), לא אצטרך לשלם מכס?

3. פעם אחת ולתמיד - ויסקוזה, סינתטית או לא?

4. ושאלת השאלות - באיזו שמלה לבחור?

ממצו

New member
עונה מה שאני יודעת

בעיני השמלה הראשונה מוצלחת מאוד.
השתיים האחרות עלולות להראות פג'מתיות מדי.
לגבי מידה אני לא מכירה מספיק. לדעתי מידה 10 בריטית זה 38. בכל מקרה תמיד אפשר להחזיר.
לגבי מכס - בגלל שאין דמי משלוח תזמיני כל פריט בנפרד.

@יעל@

New member

בקשר לאואזיס - אני ראיתי שם שמלה שעשויה מ 100% משי. מעניין אם זה אמיתי או לא. שמלה פרחונית. גזרה ממש יפה.

1. תמיד תזמיני את המידה הגדולה ותצרי לפי הצורך.

2. מכס - משלמים מעל 300$, אבל מעל 75$ (או 50?) ממשיכים לשלם מע"מ וכו'. אז 2 שמלות לא נראה לי שיתפסו במכס. מה גם שהם אורזים את זה באריזת ואקום, ולא נראה לי שזה "יקרוץ" להם השמלה הראשונה שהזמנתי מאיביי עלתה 52$, (עוד לפני החוק החדש) ולא תפסו אותה.

3. ויסקוזה הוא חצי סיטתי. נראה לי שעשויה מתאית של עץ, אבל עוברת עיבוד כלשהוא.

MistreatedLo

New member
קשה, קשה

הלב נוטה לשמלת פלמינגו, אבל ההיגיון אומר שאולי אני השמלות האחרות ישמשו אותך יותר ויהיו יותר "שכיחות".
אני חושבת שהיא פשוט מקסימה, הגזרה שלה נראית טוב ותשתלב גם עם הרבה סוגי נעליים. אבל זה הדפס שלא שוכחים

MistreatedLo

New member
אז איפה ההתללבטות?!

אני חושבת שהיא תראה טוב גם על בחורה "רגילה", אולי רק בלי הכיפתור המלא.

@יעל@

New member
ועכשיו בקשר לשמלות:

1. את הגזרה מאוד אהבתי אבל הכחול צריך להיזהר: ניסיתי להזמין מאסוס לאימא שלי טוניקה בצבע כחול כזה ובסוף הכחול יצא דומה ל"כחול של בית חולים" (לדברי אימא שלי) הבד של השמלה נראה בד שיתקמט עם כל תזוזה.

2. לא אהבתי את הגזרה של ורו מודה. ההדפס דווקא יפה.

3. השמלה של ריבר איילנד - השמלה מאוד יפה. וכך גם ההדפס, אבל היו חייבים לתקוע את השסע הזה בגב? מה זה הטרנד הזה?

marjorie m

New member
"כחול בית חולים" לא מפחיד אותי

"ירוק בית חולים" דווקא כן - אבל אני לא לובשת ירוק, אז נחלצתי מהבעיה הזו

אני מסכימה איתך - הגזרה של הכחולה נהדרת והפלמינגו קצת מעוררת בי חשש. אני מפחדת שאראה איתה נורא "חנוטה" וחנוקה. חבל שאין ב-ASOS תמונות של בחורות אמיתיות עם השמלות, זה היה עוזר לי נורא בהכרעה.

milki35

New member
אוי, ממש לא מחמיאה

הלוואי שהיינו רואים את כל הבגדים על נשים אמיתיות, מצד שני הם לא היו מוכרים הרבה מהם...

marjorie m

New member
כבר מאוחר מדי.

הזמנתי אותה, על סמך חיפוש קדחתני של "נשים אמיתיות" בשמלה והתמונה הזאת: http://www.thesmartgirlsfashionguide.com/wp-content/uploads/2012/04/robert-cavalli-flamingo-pri.jpg

איך מצאת את התמונה של הג'ינג'ית? דווקא בה לא נתקלתי.

בכל מקרה, אני בחורה קטנה למדי והפיצ'ר העיקרי שלי הוא מותניים צרים (מה גם שאני מתכוונת ללבוש אותה עם חגורת מותן דקה), אז נראה לי שעליי היא לא תהיה דמוית שק.

אני רק מקווה שלא הזמנתי מידה קטנה מדי - בהסתמך על שמלות אחרות שלי, מדידת היקפי והעובדה שזו גזרה "loose", הזמנתי מידה סמול. הלוואי שלא הצטרך להחזיר אותה, זה יהיה מבאס בכמה מישורים במקביל.

למעלה