קניה מוצלחת!!! (+עדכון)

anna222

New member
קניה מוצלחת!!! (+עדכון)

שלום לכולם!!! הייתי היום בקניון הזהב, וקניתי לעתמי 2 זוגות נעליים!!! אבל לא בזה מדובר. כשהמכתי להסתובב במקרה עברתי מול מתאים לי. ובחלון הראווה חיכה לי סריג ממש יפה שכמותו חיפשתי הרבה זמן. סריג ארון חלק שמגיע עד אחרי הירכיים (קרוב לברכיים) וצוארון משפך יפה. נכנסתי לחנות והתכוננתי להוציא 300 ש"ח, אך להפתעתי הרבה הסריג עלה 109 ש"ח כי זה "פרומו". ויש גם איזה קטע שפריט ראשון 10% הנחה, פריט שני 20% הנחה ושלישי 30% הנחה. אקיצר זה היה מאוד נחמד והמוכרות היו גם מאוד אדיבות ומאוד נחמדות. אומנם הם אמרו לי שכל דבר שמדדתי נראה עליי מדהים... אבל נו מילא...

Revi 22 Tal

New member
נראה לי שאת מדברת על אותו סריג

שאני מתה לקנות כבר ממזמן ותמיד אני מוצאת אותו רק במידות קטנות.
יש מצב שתעלי תמונה של הסוודר?

ראיתי ומדדתי וממש התאכזבתי

בכלל, כל הסריגים והבגדים שם החורף ממש מבוגרים ובצבעים מחרידים. יש סגול, שחור ולבן. איפה הצבעוניות? היה סריג שמדדתי, עם צווארון V עמוק. המוכרת התלהבה ואז אחרי שמדדתי אמרתי לה שאני לא מבינה על מה המהומה (160 או 170 ש"ח). זה ממש חולצת טי פשוטה ובסיסית והגזרה היתה ממש שק. שום מחשבה על החלק שבין החזה לאגן. פשוט לקחו 2 חתיכות בד וחיברו. היה מאוד מאכזב.

DREAM111

New member
אז האמת לא ממש הצצתי בחולצות

סריגים במתאים לי אבל במה שראיתי יש כמה חביבים ונחמדים. יש צבעוניות יש סריגים עם פסים צבעוניים ושמחים. רויטל לגבי סריג ארוך שכזה היה שנה שעברה בעונות והיה ממש בכל המידות גם אני רכשתי אחד כזה ולצערי עוד לא יצא לי לחנוך אותו.

Revi 22 Tal

New member
באמת??? ../images/Emo4.gif ממש לא ראיתי בחנויות

את הסוודר הזה שנה שעברה , כנראה פיספסתי אותו. מצד שני חשבתי לעצמי היום והגעתי למסקנה שסוודר כזה לא יחמיא לי... בכלל סוודר עבה לא מחמיא לי , כי הבעיה אצלי זה שאני מלאה בפלג הגוף העליון וכל הסוודרים והצווארונים הגדולים והעבים האלו רק יתנו אשליה של ניפוח (ורק זה מה שעוד חסר לי)
.

למעלה