קניבליזם לאור נרות

Molchansky

New member
קניבליזם לאור נרות

קניבליזם לאור נרות ============= בואי כנסי, יקירה הרשי לי לעזור לך להשיל את עורך התרווחי נא, אפרוש לך מצע בעודי מכין את כליי המחודדים אחליק את שפתיי בנשיקות בשבילך, למענך, לריכוך בשרך הושיטי לי את ידך אזרה מלח על פצעי המזלג.

טאKילה

New member
חוֹחַ תְּשׁוּקָה

בַּלַיְלָה דִּמְיָנֵתִי צֵלֵךָ הֵלֶךְ זָר גּוֹלֵשׁ אֵשׁ לוֹחֵךְ בִּבְשַׂר קְרָעָי הַמְפֻיָּחִים וְקְרָבִי נִפְעַר אֶלֵיךָ בַּחֹשֶׁךְ בְּתַּאֲוָה גּוֹעֵשֶׁת רָכוּב עַל דַּבֶּשֶׁת הַרוּחַ . מְהֶבֶל פִּיךָ שֶׁלַח נִיחוֹחַ אֶל לָהַט שְׂפָתִי בְּחוּשָׁנִיּוּת אֵלְגֹּם לֵיחַם וְאַשִׁימָם כְּפֶּרַח וְחוֹחַ תְּשׁוּקָה עַל רָצוֹן חֵשֶׁק סוֹרֵר מְעֵרוּם חָצוּף .

שמים1

New member
שְׁעַת רָצוֹן

אִתָּךְ בַּחֲדָרֵינוּ הַקָּט קַרְנֵי שֶׁמֶשׁ מַרְעִידוֹת תְּשׁוּקָה בְּעֵינַיִךְ פָּרֹכֶת תַּחֲרָה מְעַטֶּרֶת חַמּוּקַיִךְ אֲלֻמּוֹת אוֹר לוֹטְפוֹת מֶשִׁי עוֹרֵךְ הֵד נִגּוּנֵי כְּסִיפָה וְתַלְאוּבוֹת אַתְּ בִּי וַאֲנִי בָּךְ. לְכוּדִים בֵּין סְתָו וְעָנָן קוֹטְפִים אֶל תּוֹכֵנוּ רִגְעֵי חֶמְדָּה. ברוך הבא אל פורום שירה מעת לעט

shkedud

New member
תודה רבה

יושבים על החוף איש גבה מידות כסוף שיער משקפי ג'ון לנון ועיניים שובבות ירוקות עגיל באוזנו וחיוך על שפתיו אישה קטנה קומפקטית בגינס הדוק וחולצה שחורה לצידו "תכול עינייך" אמר כתכול הים היום... "תודה רבה" אמרה הצירוף הזה מוכר לי... לא תודה... אפשר להתחיל איתך? שאל כבר התחלת ו... לא, לא תודה רבה אני מתאחה משברי אהבה קודמת לא פנויה לחדשה אבל אולי עוד נשתה קפה באחד החופים הנפלאים האלה ואולי לא... תודה רבה על שעה נעימה... של שלווה

למעלה