קניבליזם בנגב

Sham 69

New member
לא לא לא

שלח לי אותם באייסיקיו מה האייסיקיו שלך? ונקמת עוללים להקה בת זונה.. רק חבל שהסולן שלהם מזיין בשכל כל כך הרבה.. ומה שמעצבן זה שזה נראה כאילו הוא הוא יושב בבית וכותב איזה נאום לתת לפני כל שיר.. מילא הוא היה מביא סתם משהו במקום.. אבל לא יודע.. נראה מבויים כזה..

OPERATi0N_iVY

New member
אבל...

זה לא שהוא אומר דברים שהם לא נכונים... ולפי דעתי זה די חשוב שלהקות ידברו גם... ולCIDER - רק רציתי לציין שאתה כלי... כי אתה שיכור בפורום... ולא לכל אחד יש ת´אומץ לעשות כזה דבר... אז רק רציתי לתתת לך חיזוק חיובי אחי... אתה שומר את הפאנק תחת הגדרתו האמיתית!!!

איזה

הוא לא היה ציני אני גם בדעה שלו כל הכבוד! ויוניטי זה באמת להיפים! ישר כוח! חזק חזק ונתחזק!

זיגהייל

New member
נשבע לך שכל מה שאמרתי אמרתי במקום

ובדרך כלל אני לא מסביר על _כל_ שיר אלא רק על שניים שלושה אבל חשוב לי שבהופעות שיש הרבה אנשים שלא מכירים אותנו שיידעו על מה השירים שלנו... שלא נדבר על זה שהיו מלא דברים שעיצבנו אותי אותו יום... אז זהו.

cider IS great

New member
טוב טוב טוב

האייסיקיו שלי הוא 82137089 אני חושב אני מסטול עכשיו רצח אני והינון שתינו יין עכשיו ואמר שנקמת עוללים בסדר רק הסולן הומו היפי שיחליפו סולן והם יהיו טובים המוזיקה עצמה הייתה טובה רק חרא ליריקס גם שמעת מה הוא אמר עליי לפני איזה שיר?

cider IS great

New member
הבן זונה אמר

הוא אמר משו שהוא שונא אנשים עם שיער כמו שלי שאומרים שלהרוג פרות זה בסדר ואני לפני ההופעה דיברתי איתו על זה

זיגהייל

New member
תפסת ראש הא?

פחחחחח בכלל לא דיברתי עליך. דיברתי על השיר החדש שלנו שקוראים לו ילדי חלב. דווקא יש לך שיער בן זונה (אם אתה ההוא שדיברתי איתו שכל מה שהוא אוכל זה צ´יפס ובשר).. אני חושב שבילבלת את המילים שיער ומוסר... חחחחחח

סתום את הפה יא ילד מתלהב

איך שאתה נראה לא הייתי מדבר יא שמאלני דפוק מה אתה אומר שהשטן יותר חזק מאלוהים יא מטומטם אני אדפוק אותך יא מכוער פוזר, יעני משחק אותה שאתה לא יהודי בלי אלוהים לא היית פה בכלל

cider IS great

New member
אה רציני

אני הייתי החבר של ההוא שאוכל רק צ´יפס ובשר עם הבונדג´ ירוק שחור לא משנה יכול להיות שהתבלבלתי אופס...לא נורא

cider IS great

New member
התכוונתי

אני החבר של ההוא שאוכל רק צ´יפס ובשר והייתי עם בונדג´ ירוק שחור

למעלה