שלח לי אותם באייסיקיו מה האייסיקיו שלך? ונקמת עוללים להקה בת זונה.. רק חבל שהסולן שלהם מזיין בשכל כל כך הרבה.. ומה שמעצבן זה שזה נראה כאילו הוא הוא יושב בבית וכותב איזה נאום לתת לפני כל שיר.. מילא הוא היה מביא סתם משהו במקום.. אבל לא יודע.. נראה מבויים כזה..
זה לא שהוא אומר דברים שהם לא נכונים... ולפי דעתי זה די חשוב שלהקות ידברו גם... ולCIDER - רק רציתי לציין שאתה כלי... כי אתה שיכור בפורום... ולא לכל אחד יש ת´אומץ לעשות כזה דבר... אז רק רציתי לתתת לך חיזוק חיובי אחי... אתה שומר את הפאנק תחת הגדרתו האמיתית!!!
ובדרך כלל אני לא מסביר על _כל_ שיר אלא רק על שניים שלושה אבל חשוב לי שבהופעות שיש הרבה אנשים שלא מכירים אותנו שיידעו על מה השירים שלנו... שלא נדבר על זה שהיו מלא דברים שעיצבנו אותי אותו יום... אז זהו.
האייסיקיו שלי הוא 82137089 אני חושב אני מסטול עכשיו רצח אני והינון שתינו יין עכשיו ואמר שנקמת עוללים בסדר רק הסולן הומו היפי שיחליפו סולן והם יהיו טובים המוזיקה עצמה הייתה טובה רק חרא ליריקס גם שמעת מה הוא אמר עליי לפני איזה שיר?
פחחחחח בכלל לא דיברתי עליך. דיברתי על השיר החדש שלנו שקוראים לו ילדי חלב. דווקא יש לך שיער בן זונה (אם אתה ההוא שדיברתי איתו שכל מה שהוא אוכל זה צ´יפס ובשר).. אני חושב שבילבלת את המילים שיער ומוסר... חחחחחח
איך שאתה נראה לא הייתי מדבר יא שמאלני דפוק מה אתה אומר שהשטן יותר חזק מאלוהים יא מטומטם אני אדפוק אותך יא מכוער פוזר, יעני משחק אותה שאתה לא יהודי בלי אלוהים לא היית פה בכלל