קניבליזם בנגב

pikitup

New member
קניבליזם בנגב

יווווו מאוחר.. אני צמא ורעב ועייף, וזה יכול להצביע רק על דבר אחד - היה *כיף* מאוד-מאוד. אני לא אתן ביקורות על כל הלהקות כמו שאני תמיד עושה כי אין לי כוח אז פאק יו אבל אני כן אגיד שסמאש 4 דולארס היא אחת הלהקות הכי טובות בארץ (אם לא הכי..). ביר7 נתנו עוד הופעה מצויינת והקהל לא יכל להסתיר את האורגזמה הווקלית שלו (פעם הבאה שהמארגנים יבינו שלא מקצרים את ביר7 בשיר, זה לא משתלם פיננסית). זהו, תודה לכולם. תודה לביר7! תודה ל50 אנשים שהגיעו מבאר7 (כבוד).. ולא פחות כבוד לאנשים שהגיעו מכל רחבי הארץ. נתראה בשמחות (ב30?).

punktx

New member
יוני- גב-ר!

להטוטן מטורלל. הגד למתופף להתלבש פעם הבאה :)))

Hamall

New member
למרות שאני לא אוהב פאנק...

הייתי בהופעות והיה אחלה... היה מזה כיף בפוגואים! בא לי ללכת לעוד הופעות.

themisfits

New member
כן שרון..

עכשיו כל יום יארגנו הופעות בנגב אז בטח שיהיו הסעות מחיפה! ya right!

בסדר

לא אמרתי שיהיו כל יום הופעות בנגב אבל פעם הבאה שתיהיה הופעה...אז שיארגנו הסעה מחיפה...

PunkInDrublic

New member
הייא ../images/Emo54.gif

היה נחמד שכזה. ביר7 כלים...המתופף קרע אותי! (וגם צילמתי...
) יוני, להטוטן שכמותך :)

Sham 69

New member
היה בסדר..

רק חבל שהייתי מצונן וחולה מאוד.. מה שגרם לי לעייפות ולחולשה מסריחה כזאת.. והייתי צריך לשכב על הספסל ולקנח את האף כל חצי דקה.. אבל סה"כ היה נחמד וכל זה..

Sham 69

New member
אה.. ורק לי נראה

שסמאש פור דולרז הם כמו רנסיד ישראלי? אפילו את הקאבר ל KIDS UNITED הם עשו כמו רנסיד..

pikitup

New member
ברור.. הם מנגנים\שרים כמוהם..

הם פשוט מחקים אותם. הבאסיסט שלהם גדול

Dafnana

New member
הם היו פשוט מדהימים

הם כל כך חיממו אותי!! גרמו לי להזיע ולרקוע ברגליים כיוון שהגיטריסט שלהם מביא בסולואים ועושה פרצופים כמו שצריך בפאנק.. והם מגוונים .. ועושים סט ארוך - יש להם לוק קשוח כזה עם מוהיקנים שוכבים וקעקועי סקא על הגוף.. הבאסיסט שלהם רוקד על הבאס כמו שג´ון טרבולטה מזיז את האגן, והמתופף מצליח לשלב בהצלחה בין תיפוף אגרסיבי לשירה אגרסיבית... אני לא הייתי מצליחה לעשות אחד מהם אפילו חוץ משירה. חח אממ איפה הייתי רגע.. והם כאלה .. פאנק. זה טוב.. והם כאלה ראנסיד אפילו שאת ראנסיד אני לא מחבבת אותם אני כן. תודה לאל שהיתה עליה רוסית

Sham 69

New member
אממ.. קצת הגזמת..

היה רק משהו אחד שממש אהבתי וזה איזה שיר שמתחיל בסקא כזה, ואז התופים נהיים יותר אגרסיביים כאלה.. ואז זה עוד פעם נרגע.. ואז שוב האגרסיביות..

הרוב היה סבבה

אבל עוד פעם מישהו מנסה לדפוק את היהודונים והמסורקים, דופקים אותו

Black Cat

New member
אממ למרות שאני לא ממש קשורה..

באתי ומאוד נהנתי :)) ומה יש ב-30 ?

cider IS great

New member
היה בסדר

גוטל בוטל היה די בסדר חוצמזה שכולם בני זונות סתם ישבו בצד כמו מפגרים תנו כבוד ללהקה שבאו עד לשם בשביל להופיע המעט שאתם יכולים לעשות זה לעמוד נקמת עוללים היה בסדר חוצ מהסולן ההיפי שלהם שירד עליי לפני איזה שיר שלהם ושהם שרים על כול מיני חרא היפי סמאש 4 דולר היה בן זונה כמו תמיד ביר7 היה בסדר לא משו היה כנראה בגלל שאיזה בן זונה שנפלתי במקום לעזור לי לקום דפקו לי תרגל משו בן זונה והלכה הרגל לכול הלילה וזה כול מה שאני זוכר וד"א לירוי אני מפתח תתמונות עוד כמה ימים ואז אני ישים את זה פה

למעלה