לדעתכם קנטוניזציה מהלך נכון לגרום לחרדים לצאת לעבוד?
לא יודע בדיוק מה זה קנטוניזציה (לענין ישראל), אבל אני לא מרגיש צורך מיוחד לגרום לעוד חרדים לצאת לעבוד.לדעתכם קנטוניזציה מהלך נכון לגרום לחרדים לצאת לעבוד?
שיחיו על חשבון משלם המיסים טוב יותר?לא יודע בדיוק מה זה קנטוניזציה (לענין ישראל), אבל אני לא מרגיש צורך מיוחד לגרום לעוד חרדים לצאת לעבוד.
זה אומר שיהיה קנטון ערבי ישראלי?שיחיו על חשבון משלם המיסים טוב יותר?
רוב החרדים עובדים לפרנסתם.שיחיו על חשבון משלם המיסים טוב יותר?
והם משלמים את כל מיסי הבניה כחוק.רוב החרדים עובדים לפרנסתם.
צוואי דינים. או בעברית סחה, מה הקשר בין הדברים? אין לי מושג מה שיעור החרדים שמשלמים מיסי בניה כחוק. מניח שזה הרוב המוחלט ולו מהטעם הפשוט שלא כל כך פשוט להתחמק מהתשלום הזה. אבל באמת שלא התעמקתי בסוגיה. אולם בין אם שיעור משלמי מס הבניה במגזר החרדי עומד על 0% או אם הינו עומד על 100%, אין זה משנה כהוא זה את העובדה שרוב החרדים עובדיםוהם משלמים את כל מיסי הבניה כחוק.
(בערך שליש מתקבולי המיסים, הם ממיסי בניה, שליש ממע"מ ושליש ממס הכנסה)
יצא לי לדבר עם ערבי בחיפה (אם יש ערבים שהייתי מצפה מהם את זה, זה בחיפה)
ושאלתי אותו לגבי זה...
הוא לא ענה
בדיוק מאה אחוז.צוואי דינים. או בעברית סחה, מה הקשר בין הדברים? אין לי מושג מה שיעור החרדים שמשלמים מיסי בניה כחוק.
בערים ושכונות ערביות בונים על קרקע פרטית וציבוריתמניח שזה הרוב המוחלט ולו מהטעם הפשוט שלא כל כך פשוט להתחמק מהתשלום הזה. אבל באמת שלא התעמקתי בסוגיה.
מס הכנסה זה שליש מתקבולי המס של המדינה.אולם בין אם שיעור משלמי מס הבניה במגזר החרדי עומד על 0% או אם הינו עומד על 100%, אין זה משנה כהוא זה את העובדה שרוב החרדים עובדים.
מבין שכ80% מהמלל שהכנסת קשור לדברי למעלה כשלג דאשתקד. לא הצלחתי להתעקש להגיע ל20% הנוספים שיתכן ומהווים התייחסות עניינית לדברי. עמך הסליחה.כבר מבין איפה הבעיה?
או שהסתבכת?
אני מבין שלא קראתמבין שכ80% מהמלל שהכנסת קשור לדברי למעלה כשלג דאשתקד. לא הצלחתי להתעקש להגיע ל20% הנוספים שיתכן ומהווים התייחסות עניינית לדברי. עמך הסליחה.
רמת הקשרשת ברשת לא קטנה...צוואי דינים. או בעברית סחה, מה הקשר בין הדברים? אין לי מושג מה שיעור החרדים שמשלמים מיסי בניה כחוק. מניח שזה הרוב המוחלט ולו מהטעם הפשוט שלא כל כך פשוט להתחמק מהתשלום הזה. אבל באמת שלא התעמקתי בסוגיה. אולם בין אם שיעור משלמי מס הבניה במגזר החרדי עומד על 0% או אם הינו עומד על 100%, אין זה משנה כהוא זה את העובדה שרוב החרדים עובדים.
יש מוצצי כספים לא מעטים, אם אפשר למצוא לזה פתרון אני בעד.אני מנסה להבין את הקשר בין חרדים לבין משהו אחר.
אני רק לא סובלת שפתגמים שמאלניים חודרים לשיח הכללי...
מה זה 'החרדים לא עובדים'
החרדים... החרדים. לא נמאס לכם ???
לא די לכם לראות אותי ולספר שיהודי צפון אפריקה הם בטלנים ובכיינים?
המתנחלים חיים ע"ח עיירות הפיתוח...
האשכנזים חכמים וכל השאר בבונים...
את יודעת חורזת יקרה כמה מאות אשכנזים חילוניים מוצצים את משלמי המיסים?
את קוראת לכך בשם ואני אומרת לך 'אבטלה סמויה במגזר הציבורי...
הנה אני קוראת כאן ועכשיו 4.5 מיליארד ש"ח כדי לישפוט 400 מחבלים עזתים...
קנטוניזציה יקירה???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.