קנדי קראש

קנדי קראש

מקווה שאני בפורום הנכון.

אז אני משחקת במחשב הנייח בבית, דרך הפייסבוק. הענין הוא שבחשבון הפייסבוק בו אני משחקת, אין לי כלל פעילות של חברים. עכשיו הגעתי לשלב 50 והמשחק מפנה אותי לבקש עזרה מ-3 חברים, שכאמור אין לי ...חח.
האפשרות השניה היא בתשלום, והיא לא על הפרק.

הקיצר, זה אומר שאני לא אוכל להמשיך לשחק ?

shoosh2607

Member
מנהל
צריכה להיות עוד אופציה

Play quest
תבחרי בה ואז תקבלי שלושה שלבים שתצטרכי לעבור (אלו שלבים שעברת כבר) בהפרש של 24 שעות אחד מהשני. כלומר תסיימי את הראשון ותצטרכי להמתין 24 שעות עד שתוכלי להתחיל את השני.
כשתסיימי את שלושתם תוכלי להמשיך.

shoosh2607

Member
מנהל
תלחצי על העיגול

אחרי רמה 50 (נראה כמו רמה בלי מספר עם ציור של רכבת)

באסה, לא הולך

באמת יש שם ציור של רכבת , מיד לאחר שלב 50, אבל אין שם עיגול. יש שם כמו מלבן עם 3 מקומות של "חברים" שצריכים לאשר לי , ואם אני לוחצת על הרכבת אני מגיעה רק למקום ששם צריך לקנות.

רק ביום שבת "גיליתי" את המשחק הזה ומאוד אוהבת. אוף...
תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
לא יודעת

אני לא משחקת מהפייסבוק אלא מהטלפון וככה זה עובד

BobboVilla

New member
ה-Play quest זה מה שגרם לי להפסיק לשחק

לא בגלל שהתייאשתי או שזה היה קשה, אלא כי זה פשוט עצר את ה"מומנטום" והכריח אותי לעשות רק מסך אחד ב-24 שעות. אבל הראשון אצלי לא היה במסך 50, אלא באיזור ה-30 ומשהו. עדיין לא הסרתי את המשחק, אבל לא נגעתי בו כבר כמה ימים
.

shoosh2607

Member
מנהל
זה נקרא דחיית סיפוקים

הראשון היה אחרי 35.
אולי בפייסבוק זה שונה - לא יודעת.
מה שכתבת נכון אבל יש בזה גם משהו - קודם כל זו הפוגה ושנית זה כיף פתאום לעשות שלבים קלים

BobboVilla

New member
תראי, אני לא מתלונן על זה

וזוגתי בכלל כועסת עלי ש"הלכתי עם כל העדר" והתקנתי את המשחק. היא בפרינציפ לא מוכנה להתקין אותו, ודרשה שאני אחפש לה משחק Bejeweled אחר בשבילה
.

אני אומר שהניסיון שלהם להרוויח עוד כמה גרושים/משתמשים דווקא back-fired, ובמקום ליצור אצלי רצון חזק יותר לשחק/לשלם/לפרסם, אני דווקא התרחקתי קצת מהמשחק. מצד שני, אני בטוח שהיו לא מעט אנשים ששילמו את הדולר או כמה שזה לא היה כדי שיוכלו להמשיך לשחק מיד.

shoosh2607

Member
מנהל
בטוח היו

אמא שלי סיפרה לי שהיו על זה כתבות.
יש לי באייפד משחק Bejeweled מדהים - אבדוק לך בערב את השם המדוייק.

BobboVilla

New member
זה בסדר, מצאתי לה כבר אחד

(אחרת היא לא הייתה נותנת לי לשחק בקנדי קראש
)

הם לא המציאו את הגלגל עם המשחק הזה, הם פשוט הצליחו להפוך אותו לויראלי יותר, ולהרוויח כמה גרושים על הדרך. עאלק כמה גרושים - זה נמצא בתור האפליקציה ה-Top Grossing בגוגל פליי
.

BobboVilla

New member
אתה יודע מה אומרים

"A billion here, a billion there. Pretty soon it adds up to some serious money"
.

shoosh2607

Member
מנהל
ביום?? אשכרה?

זה מה שמשלמים להם?
אנשים לא מסוגלים לדחות סיפוקים

מזכיר לי את הסרט ביס דוקו על ההוא שפיתח את אפליקצית pah (שהמהלכים נעשים באמצעות צעקות על המכשיר - אצלי אגב זה לא עבד) - כל הכבוד להם. כוחה של הוויראליות

BobboVilla

New member
לא מכיר את האפליקציה הזו. מה היא עושה?

(חוץ מאשר לגרום לך להיראות דביל/מפגר/עם טורט/לא שפוי?)

shoosh2607

Member
מנהל
לגמרי טורט

זה מין משחק כזה שצריך לקפוץ ולירות ולפגוע בכל מיני דברים, רק שבמקום להזיז את הדמות עם האצבעות אתה צועק על המכשיר PAH!! PAH והדמות קופצת.
להיט ענק ביפן
http://ahhhpah.com/.

BobboVilla

New member
טוב, היפנים הם לא שפויים ממילא

אז זה מתאים להם. אבל כל השאר? אני הייתי מתבייש לשחק ככה גם אם אני נמצא לבד בבית בחדר שמבודד צלילים לחלוטין
.

shoosh2607

Member
מנהל
אני ישבתי אצל ההורים שלי

עם האחיין שלי וניסינו.
אמא שלי כמעט גירשה אותנו מהבית

dino_din

New member
דווקא לא עיניין של דחיית סיפוקים

בסה"כ זו לא הוצאה גדולה. רוב המשתמשים שמוציאים כסף באפליקציה דווקא לא מוציאים יותר מ 10-20 שקלים חד פעמי.

אבל כשמגיעים ל- 45 מיליון משתמשים זה מצטבר לכסף גדול ופה הם שיחקו אותה :)

למעלה