קנדי קראש

shoosh2607

Member
מנהל
הם שיחקו אותה לדעתי בגלל הוויראליות

אני התחלתי לשחק אחרי ששמעתי מישהו מדבר על זה ברדיו.

dino_din

New member
הויראליות זו תופעת לוואי

לפחות לדעתי.

מה שהם עשו טוב היה ליצור רימייק למשחק די מוכר (הסגנון הרי קיים המון זמן) שיהיה צבעוני ויפה ומה שהכי עזר לווירליות הזו הייתה העובדה שהמשחק יצא לכל פלטפורמה ועבר חלק בין הפלטפורמות השונות.

יכולת להתקין את האפליקציה בסמארטפון ואם נתקעת יכולת להתחבר לפייסבוק לבקש חיים ואז להמשיך לשחק מהמחשב הנייח ואם את הולכת לישון את יכולה להמשיך לשחק במיטה בטאבלט שלך שקצת יותר נוח מהסלולאר ולמחרת ברכבת להמשיך לשחק בסמארטפון עד שתגיעי למשרד (ושם כמובן שלא תשחקי כי אנחנו אנשים רציניים שלא משחקים בעבודה).

המעבר החלק הזה בין כל הפלטפורמות (גם של מערכות הפעלה וגם של מכשירים) השאיר אנשים מחוברים כל הזמן ובכל מקום בצורה נוחה וחלקה.

shoosh2607

Member
מנהל
אהבתי

במיוחד את "ושם כמובן שלא תשחקי כי אנחנו אנשים רציניים שלא משחקים בעבודה"

אגב, שכחת את הדרך לעבודה בפקקים וברמזורים.

אבל אני חושבת שיש המון משחקים כאלו (שמתממשקים) - למה דווקא הם תפסו ככה? אולי כי הם קיימים בפייסבוק ואולי בגלל שכולם דיברו (מה קדם למה?).
אני אוהבת את המשחק הזה!

נכון, הראשון היה לפני, אבל אז

היו את מטילי הזהב שהם נותנים בהתחלה.

עכשיו צריך אישור של 3 "חברים" ובכרטיס שאני משחקת בו אין לי פעילות של חברים בכלל. פתחתי אותו רק לצורך המשחק.
כמו שכתבתי אני משחקת מהמחשב הנייח בבית, וכבר אמרו לי שיש אפשרות כמו שאתה אמרת, אבל אצלי זה לא מופיע. בעיגול כביכול שעליו אני צריכה ללחוץ צמוד לרכבת, מופיעה התמונה שלי ועוד 3 ריבועים, למלא שם " חברים". כאשר אני לוחצת על זה, זה פותח יש את האפשרות של לבקש עזרה.

יש איזה "קהילה" ברשת שאפשר לבקש שם מהחברים להתחבר ואז לשלוח לי את "כרטיס המעבר" ?

למעלה