קנביטים

gaichuk

New member
ארמנדו ושות' קצת רחוקים לי...

בורי (חוץ מלפיתיון) לא ממש עושה לי את זה. אבל,כן מעניין אותי סוגי הבורים הנוספים מעבר לשלושה המוכרים לעולם המדע והספרות... אשמח אם תמצא את הזמן להרחיב קצת יותר. תודה.

שאלה טובה למה קנביט טורף

סוג בורי טורף קנבלים אוכל דגים ומתים בשביל זה יש אותו בעומק כולם חושבים שהבורי צמחוני סוג בורי זה אוכל אפילו גמברי זה סוד בשביל לדעת את זה צרייך לראות אך תופסים קנביטים של קילו יש צורה לתפוס אותו בלי לשבור מקל ובלי נפילה ממני המלך לא כול סוד מגלים יש דברים אפילו לאשה לא אומרים שבוע טוב

בשרטי

New member
../images/Emo45.gifמרימים את הכפפה!../images/Emo26.gif

תודה לניסים ולייזר על העלת הנושא! מאחר ואנו פורום דיג שכולל את רב שיטות הדיג אני חושב שראוי בהחלט לתת כבוד ובמה לדיגי הבוס,אי לכך ובהתאם לזאת אנחנו נכניס את מפגש הבוסניקים לתכנית העבודה השנתית של הפורום ואני בטוח שבקרוב מאוד נערוך מפגש בוסניקים לדורותיו! להזכירכם:בשישי הבא 3/3 מפגש זירזור וממש אחריו מפגש הכרות ודיוני דיג. (ללא דיג) רשמתי ביומן-מפגש בוסניקים בניצוחם של לייזר וניסים מלכי הבורי והבולונז!

לייזר

New member
בשרטי ידידי לא כל ממזר מלך..+דוח..

תודה על התואר אבל אני לא מקבל אותו .כי מלך בשלב מוקדם או מאוחר נופל ואני לא רוצה ליפול .נגיד שאנחנו במיפגש מנסים לדוג ובקטע שאני יהייה לא יכנס הבורי ואצלך כן .לכן אין מלך יש דייג לדוגמא היום הייתי במציצים משעה 0600 ולא נגע .עברתי להלטון וכלום התחלתי לחזור ועצרתי בגן לנסות וכלום אמנם בגן היו בורים נהדרים רואים אותם למטה מתהפכים אבל כלום הם לא מתקרבים לבצק ולמה? כי הים שקט ושקוף והדג יכול לגרד את הסלעים והוא אוכל את התולעים האדומות הקטנות שיושבות על העשב . לכן קשה בים שקוף לדוג הוא פשוט לא צריך את הטובות שלנו הוא משיג אוכל בלי בעיות זהו חוץ מזה היה כייף קצת מאכלים קצת קפה וקצת אלכוהול אך איפה דודי הדייג שהיה עכשיו צועק מה אם הטחינה.

דגים יפים ניסים../images/Emo45.gif גם אני בעד מפגש

כזה להחזיר את הזמן גם מצויין מתגעגע לבוס יללה חברה מחכים למפגש בהצלחה בבאות ניסים

למעלה