קנביטים

../images/Emo24.gifדייג בוס חוזרים להתחלה

כנראה שפה בפורם יש דיגים אבל מדי פעם קופץ מישהו ואומר משהו על דיגי הבוס הוא שצריך להתיחס לזה הוא שצריך לעשות משהו אני בתור המלך של הבורי אני חושב שדיגי הפורם כמו שיש מפגש זרזור אני מתכוון להוציא לכם גם את ציוד הישן והטוב ותתחילו להביא דגים הביתה וגם תביעו דוחות וזה יותר מעניין מאשר כול הזמן לכתוב אך ולמה ומדוע אני מבטייח לכם על ידי דוחות שאני העביר לכם בעוד זמן לא רחוק על בורי קרסים ועל מרמרים שאני אוהב כמו שאני מתעורר בבוקר ורק חושב על דייג כי זה מה שמחזיק את החולים שבבנו ולהשאר נורמלים בעולם לו נורמלי אתמול אני ראיתי בטלוזיה שאנשים הולכים לחוגים ולנו יש דבר גדול שזה דייג ועוד פעם אני אומר טוב שיהיו יותר הבנה בן אנשים אנחנו מגדלים ילדים וזה דרך להסביר להם שפעם המשחקים שאנחנו שיחקנו זה גולים טירו וקרוב לקיר אני מקווה שפה יכולים הדיגים להוציא יותר מעצמם ולהעביר יותר לדיגים ולילדים שבננו אנחנו צרכים להיות דוגמא שבת שלום ובהצלחה לכול דיגי הפורם אני מקווה שאני לא פגעתי באף דייג בוס זרזור הוא כול סוג של דייג |

רמי האן

New member
מפגש בוס זה אחלה רעיון!

מנהלים - לתשומת לבכם! ניסים - אתה אחראי!

TISAN1234

New member
בהחלט אחלה רעיון.

יש אפשרות לעשות אותו באיזור שקמונה או הבונים? פשוט כל המפגשים הם באיזור המרכז ואין לי איך להגיע...

קנביטים

יש סוג בורי שנקרא קנביט כרגע תפשתי אותם אני חושב שבהמשך אני הכתוב דוח יותר מפורט על תפשתם אני פשוט חזרתי ואני צרייך לאכול להתרחץ בסך הכול יצאתי שעה וחצי וזה מה נתפש שבוע טוב בהמשך דוח יותר מפורט

rondadon

New member
כל מקום והשמות שלו ../images/Emo13.gif

בורים יפים מאד... רק אני משתגע מהשמות של הבורים חחח אצלנו יש 3 בורים 1) בורי 2) קאבן (אם אני לא טועה זה הכינוי לבורי עם ה"לחיים" הזהובות) 3) שילאן (זה הבורי טוברה אם אני לא טועה)

asia7

New member
דהבאן , שפן , אבו ראס ...

ניסים מרבה לדוג בדולפינריום עפ"י הדוחות שלו.

מרמיר1

New member
אכן חזק הוא..

אבל דחילק כמעט דייג.. אחרי הדוחות שלך השבוע אני לא יוצא מהבית מרוב בושה... :)

לייזר

New member
ניסי ם ידידי הדייג תצייןבבקשה...

איפה וגם תציין לידיעת הדייגים שאת הקבניט יותר קל לתפוס כי הוא אוכל כמו מלעון וגם שהקבניט בין הבורי הוא היותר פשוט למרות שבורי זה בורי ניסים האם בברכה בנמל ת"א? חוץ מזה אני חושב שאנו מכירים .

benz5

New member
זה לא בורי קנביט

לקנביט עין גדולה וסנפירים צהובים. זה בורי שחי בין הסלעים עם פה ענק

bigi100

New member
יש ארבעה סוגים

תגידו איך קוראים לבורי שנראה כמו מה שיש לבנים בין הרגליים( אני נמנע מלקלל מפאת הנימוס)

יש 25 סוגי בורי

את זה לא כול אחד יודע אתה יכול לשאול וללמוד איך לדוג אבל בטח לא ארבע סוגים שבוע טוב

gaichuk

New member
25 סוגים?!? לי זה חדש...

אני מכיר שלושה סוגים. כמובן שלא תמיד הם זהים ונראים קצת שונה ככל שהם גדלים אבל מכאן ועד לזה שישנם 25 סוגים שונים,הדרך ארוכה. אשמח אם תפרט על הסוגים שאתה מכיר.

../images/Emo6.gifפירוט 25 סוגי בורי

כנראה בשביל לכתוב כמה ואך יכול לקחת לי כמה שנים אבל בשביל ידע כללי אתה יכול לשאול את המורה שלי בטח אתה יודע מי זה בעל חנות דייג ארמנדו שם תלמד מה אנחנו יודעים ועם אחרי שתלך ולא תלמד מה אתה לא יודע אני מזמין אותך לראות אך יש יותר 3 סוגי בורי ממני שבוע טוב המלך

למעלה