קנאה.

קנאה.

אני כלכך מקנאה בה. היא טובה בהכל. היא מצויינת בלימודים. היא יפיפיה. היא חכמה. כולם מחמיאים לה. היא מוכשרת. אני מרגישה כלכך קטנה לידה.כבר לא נעים לי להיות לידה.

sweetdreams

New member
יש מקום לשתיכן להיות יפות, חכמות,

מוכשרות וטובות... את לא צריכה שיפסיקו להחמיא לה כדי שיתחילו להחמיא לך.. ובכלל, תחרותיות וקנאה הן לא תכונות חברותיות במיוחד. את רוצה משהו? תפעלי כדי להשיג אותו.. את לא יודעת איך? תשאלי שאלה ספציפית ונשתדל לעזור.. אבל אל תשליכי את ההרגשה הרעה שלך עליה. זה גם לא פייר כלפיה, וגם מצידך את לוקחת את האפשרות הקלה ביותר..

sh53

New member
ומה לגבייך?

אין בך שום דבר טוב? את אפס? את לא קיימת? את לא טובה? לא חכמה בלימודים? מה לגבי חכמת חיים? יופי יש לך? כשרון? אולי אפילו קצת? מה גורם לך להרגיש לידה "קטנה"? בגלל החברה או בגללה?

.....

אני כלכך פחות ממנה. ואם יש בי משהו טוב,אף אחד כמעט לא מעוניין להכיר בו.

sh53

New member
חבל שאת מפחיתה מערכך

תוכלי לספר קצת על הדברים הטובים והחיוביים שיש בך?

mirit111

New member
בטוח שגם בך יש דברים חיוביים

בס"ד בטוח שאין בך רק חסרונות. לכל אדם ש יתרונות ויש חסרונות וגם לזו שבה את מקנאה. גם חבל באמת שתשליכי עליה את הקנאה. תנסי לבנות לך ביטחון עצמי ולא להמעיט מערכך.

cottoneyejoe

New member
אל תבני את האגו שלך ביחס לאחרים

תבני אותו ביחס לחברה כולה, זה לא משקף מציאות בכלל.

cottoneyejoe

New member
ותדעי לך

את לא שווה אותה ואל תעזי להשוות את עצמך לאנשים אחרים, את לא היא, ואת לא צריכה להיות כמוהה, היא לא יותר גדולה ממך.

תגובה

זה רק צריך לדרבן אותך לנסות להגיע לרמתה. היי בטוחה שאת חכמה, בודאי יש דברים שאת מוכשרת בהם וכדאי שתטפחי אותם. חשוב שתשקיעי בלמודים, ואם את רוצה שיחמיאו לך צרי קשרים עם אנשים שאת אוהבת והיי נחמדה אליהם ואז יהיו נחמדים אליך.

למעלה