טוב,עד עכשיו חשבתי שכן.
אני אנסה קצת להסביר: בד"כ,אחד המאפיינים של הקשר שלי ושל החבר זה שבאמת,שנה וחודש יחד,ואין קנאה. לפעמים,זה קצת הציק לי שהוא בכלל לא מקנא-לדוגמה,יצא שהתחילו איתי הרבה ברחוב,באוטובוס וכאלה,והוא היה דיי אדיש להכל כששמע על זה,וכששאלתי למה הוא אמר שזה ברור לו שיתחילו איתי,שאני יפה וכאלה[התחיל להתחנף]. קיבלתי את זה,ובכ"ז,הוא יודע שמבחינתי,לא יזיק אם הוא יקנא טיפה,once in a while.לזה התכוונתי כשאמרתי "נחוץ". לשנינו יש פייסבוק,ושנינו בקושי משתמשים בו.הוא משתמש בכ"ז הרבה יותר ממני,כי הוא נסע למשלחות בחו"ל וככה הוא שומר על קשר עם החברים.סבבה. עכשיו,שלשום הוא היה אצלי,והיה נהדר ממש,והוא רק אמר ש"אם כבר אז כבר" והוסיף את עצמו לחברים שלי,כי אני תמיד שוכחת מזה[זה באמת רק פייסבוק מבחינתי,אני בקושי שם]. היום,קיבלתי את ההודעת "אישור" ממנו,ונכנסתי למשתמש שלו. פעם ראשונה שאני ממש מקנאה. אני יודעת,ותמיד ידעתי,שהוא בדיוק הטיפוס שמסתדר עם כולם.הוא בדיוק הטיפוס שהמון בנות נכרכות סביבו,והוא לפעמים הידיד הכי טוב שלהן,ולפעמים הן רוצות מעבר.כי אני,בתור בת,מזהה את זה כשמישהי מפלרטטת איתו,או בכלל,מעירה לי הערות לגבי "אתם עדיין ביחד?" ודומיהן,בלי סוף.קרה,עבר,לא היה לי אכפת.להיפך,אמרתי לו גם אז שבנות אחרות שואלות אותי עליו,שיראה כמה הוא נחשק,להחמיא לו. עכשיו,בפייסבוק,אני רואה תמונות.ונכון,תמונות מתעדות רגע,אבל גם מנציחות אותו,מלשון - נצח.ככה זה היה נראה לי. אני יודעת של"ג בעומר הוא עשה עם הבנות,כי שאר החבר'ה היו עייפים אחרי טיו"ש,והבנים שעשו בכ"ז שתו,והוא לא רוצה לשתות.אני יודעת שנכרכות סביבו בנות,תמיד ידעתי. אבל,סליחה,פאק! זה קורה מלא!הרבה,הרבה יותר מדיי,לדעתי. והוא מרים בנות "בצחוק",כמו שאני לא מרשה לו להרים אותי אף פעם (מפחדת),והרשיתי לו רק בשנה(כי הוא ממש רצה). ויש שם איזו בלונדה,שנדבקה אליו בכל תמונה,וחשבתי שאני פראנואידית,עד שבאחת התמונות,"חברים" ,שלא ממש מכירים אותו טוב הגיבו ואמרו (1) "איזה חמודים אתם

" ו-(2) "תכלס ___,שיחקת אותה". אח"כ כמובן אחת הבנות צחקה והגיבה להם שלא,הם לא חברים. אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה כאב לי.קשה לי להסביר. אני כותבת את זה שוב,ושוב כמעט בוכה. יש לי,אישית, מלא ידידים!ממש טובים,ממש! אבל עדיין,אולי זו רק אני,אבל בתור "תפוסה" -אני לא אתן להם להרים אותי ולהצטלם איתי,אני לא אמרח עליהן [מה שהבנות שם עשו עליו],אני לא אבחר ידיד אחד,ובכללל התמונות אצטלם רק לידו,ואחבק רק אותו,ואגרום לזה שמלא יחשבו,שאני איתו,למרות שאני [כמעט בטוח שהיא יודעת] יודעת שיש לו חברה. אוף, סערת רגשות,שונאת את זה
.