קמצנות היא:

שירקאן12

New member
קמצנות היא:

אולי חסכנות? אולי נדיבות? אולי יעילות ? (עצמית) מה הייתם עושים אילו בני הזוג שלכם היו קמצנים ? ומגלים זאת לאחר זמן מסויים. טוב תרשו לי לסיים על מנת לחסוך במילים...

ben 911

New member
קמצנות היא מחלה קשה וסופנית.

למעט אנשים המקמצים בגלל שאין להם.
קמצנות זו "תכונה" שנולדים איתה.
יצאתי לפני 4 שנים עם אישה אשר יאמר לזכותה שבביתה היא קיבלה אותי מאד יפה ערכה לכבודי ארוחות טעימות, עסיסיות. אבל כאשר יצאנו היא מעולם לא השתתפה בהוצאות בילוי, טיול וכדו'... שום כלום, נוטינג, נאדה, גורנישט מיט גורנישט. והנה יום אחד בהיותנו בצהרי השבת בחוף נתניה היא שאלה אותי לפתע: "יקירי, בא לך גלידה"? חשבתי לעצמי אוהווו הנה סוף סוף היא משילה מעצמה את ההרגל הנורא... "למה לא"? עניתי לה מאושר על הזדמנות הפז אשר נפלה בחיקי לאחר אין סוף הוצאות. אחרי שמוכר הגלידה מזג לתוך גביע הוופל שלה מנה כפולה. היא לקחה את זה
והתרחקה במהירות מהמקום נותנת לי להבין ש-"היא לא שם".

ben 911

New member
אמנם לא נהוג לשבח אדם בפניו.

אבל בכל הפעמים שפגשתי אותך אדון שירקאן..(כולל הבוקר)
ייאמר לזכותך שאתה אדם נדיב לב מאין כמוך. אני אומר את זה ברצינות כנה ואמיתית. אתה יוצא מגדרך כדי לשלם את כל החשבון ומסרב בתוקף באמת ובתמים מבלי לשחק הצגות.. לקבל אפילו חצי תשלום. הרבה זמן לא פגשתי אנשים נדיבים כמוך. כל הכבוד לך.
בנות הפורום.. נמצא כאן איתנו אדם מיוחד במינו. (שירקאן) אדם חביב. נדיב. אדיב. בעל חוש הומור נהדר. גבוה. חתיך. אשה הלוקחת אותו תהיה מאושרת. אל תתנו לזה לחלוף לכן מתחת לאף. שירקאן...לו הייתי אישה, הייתי מתחתנת עם כושלראבאק.

שירקאן12

New member
חן חן איש יקר../images/Emo140.gif

על הדברים החמים והכנים.
להיות במחיצתך דקה... = אושר לחודש... כייף להיות איתך ועם גאיה...זה בידור שלא נגמר . אתה גבר מושא להערצה מכל הבחינות ... אתמול זה היה בוקר שלא ישכח במהרה המקום ..האווירה...והאנשים .. בונה על המקום הזה שוב... מתאים לי. בן ..הרבה נשים יכולות לחלום על גבר כמוך.. אני עדיין שובר את הראש עם מי דיברתה ....
גאיה תודה על המקום . אל תספרו היכן זה שלא יתפסו לנו מקומות
וד"ש לברכה....

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifמה פתאום לגלות,שירקנוש ??

היה גם לי נעים,חמים וטעים !! להתראות בשמחות!

בוקר טוב חברים..פתחתם נושא שמיבחינתי דיי

אקטואלי...ברמה העקרונית אני חושבת כך....כסף לא גדל על העצים..וכדי להרווחיו צריכים לעבוד..וכאשר שני בני זוג עובדים לדעתי צריכה להיות חלוקה פחות או יותר שיוויונית..

אממה...רוב הגברים אולי בגלל אגו או

השד יודע מה מתעקשים לפחות בערב ראשון לשלם את הוצאות הקפה/ארוחה.אני הפסקתי להתווכח ונותת את התענוג..אבל בהמשך זו כבר בעייה...אני לא חושבת שגבר צריך במשך להיות רק הצד המשלם...צריכה להיות חלוקה שתהיה פחות או יותר שווה..אז מאחר והאיש שאיתי מן לארג שכזה..

שירקאן12

New member
ומה קורה עם ..

הגבר שלצידך לא משלם בכלל... או למראית עין נותן תחושה ..שהוא לא קמצן על מנת לא לעורר תשומת לב בתחילת ההכרות... כלומר לפי מה שאת אומרת את יכולה לשלם גם את המסעדה ...ואת שאר הבילויים....על הכבוד לך .. אני כבר בדרך....

ושינינו מן כאלה שאוהבים נישנושים

אז כבר בארוחה אני מודיע הקינוח עלי...בדרל כלל גלידה[באר שבע] שאנחנו פשוט חולים עליה...או קפה עם עוגה...וכמובן הקינוח בבית...שעל זה עוד יסופר בתולדות ישראל...

ובאשר לבילויים הוא משלם...כי לי נמאס להתווכח

אבל אל תדאגו אני לא נשארת חייבת...בסיכומו של עניין מי שנוהג איתי ב LARGE אני איתו XXX LARGE

שירקאן12

New member
אין ספק כעת שאני בדרך..

מעדיף ישר את הקינוח בבית .. שלא יסופר רק בתולדות ישראל.. אלא גם מאב (לבן)....

שירקאן12

New member
אהלן ערדניקית בשדה החמניות

לא זו הכוונה ...לא דובר על אנשים נשואים... אלא על קמצנות ...ככלל.. ברור ששניים עובדים (נשואים ) אז לא אמורה להיות בעיה אבל בני זוג לא נשואין כשהאחד קוראים לו דני חסכני ...אז קיימת בעיה... מצד שני לא צריך להיות פזרני...אבל קמצנות ...ברררר.... אבל ערדניקית אולי הכסף גדל בשדה החמניות.....

שירקאנוש...גם בסתם זוגיות...

לצערי בחיי הזוגיות לא נתקלתי בגבר קמצן...כולם היו מבחינה זו דיי נדיבים..אבל יש לי חברה קמצנית..ואין מה לעשות זו תכונה מולדת...מה שמעניין דווקא כאלה שלא חסרה הפרוטה בכיסם נוטים ללקות בתופעה הזו..

לא מצפה שהוא ישלם

בפעם האחרונה שהלכתי לאכול בחוץ בחברת מחזר היה ויכוח בינינו מי ישלם על הארוחה אני טענתי שמאחר ואני הזמנתי עלי לשלם הוא כגבר התעקש לשלם את הארוחה בסופו של דבר ויתרתי כי לא נעים לריב במסעדה שהינו בה אחרונים אבל לא מצפה שהגבר ישלם עלי בזמן שיוצאים אלא כל אחד משלם על חלקו או חצי חצי תלוי במה שמסכמים

הקמצנות היא מחלה

זה מתחיל בחסכנות בחומר וממשיך בחסכנות ברגשות ובפרגון הייתי שם ברחתי ממנה כל עוד נפשי בי ,לא אוהבת את ה"חסכנות" הזו היא לא מביאה את האדם לחיות בהנאה אלא כל הזמן בחישובים כמה זה עולה לי , ואני ממוקדת בכמה זה נחמד לי לא יכולתי לחיות עם הקמצנות הזו

קמצנות היא תכונת אופי מולדת

זה משהו שאדם נולד איתו ומין הסתם ימות איתו אך יש להבדיל ולהפריד בין אנשים שאין להם ולכן חיים על פי יכלתם לבין קמצנים אמיתיים שיש ביכלתם להנות מהכסף אך מעדיפים לסגוד לו. את הראשונים אני דווקא מעריכה ואפילו קצת מקנאה בהם מפני שאני חיה את היום ותמיד אומרת שמחר אחשוב על מחר. את האחרונים מזהים ממרחקים ולכן לא ברורה לי השאלה מה הייתם עושים אם הייתם מגלים לאחר זמן מסויים שבני הזוג שלכם קמצנים... אגב, לדעתי הם אנשים מאוד מסכנים

אבי ז"ל היה ניצול שואה...

רוב הוויכוחים שהיו לו עם אמי היה על רקע מה שהוא כינה "בזבוז"...הכל היה נמדד במשורה..כל קנייה של אמי מעבר למה שבדיוק צריך הייתה מלווה בריבים...אבי מעולם לא הצטייר בעיני כקמצן..הוא פשוט לא קיבל חיים ראוותנים. המוטו אצלו היה להסתפק במועט במה שיש..אשף האילתורים..

לכל עבודה שניתן לבצע לבד היה מבצע אותה

ולא לקח איש מקצוע..תמיד שידרג תיקן חפצים מקולקלים או קרועים...לעולם לא שנתי אותו אפילו כשהייתי ילדה הבחנתי שהתנהגותו זו היא שמקעים מהימים האפלים ההם..ולכן אני חושבת שלעיתי אנשים שחווים מחסור מתנהגים ביתר שיקול דעת בהתנהלות שלהם שאולי מתפרשת כקמצנות..

למעלה