קמיעות

תמיר302

New member
קמיעות

שלום, יש לי שאלה. למה בעצם נושאים קמיעות שאמורים להביא מזל טוב, למנוע מצרות להגיע וכו'...זה הרי ברור שבסופו של דבר, דברים רעים כן יקרו לך...לא משנה כמה קמיעות תשים! אי אשפר לחיות את כל חייך ברוגע ובשלווה, ללא מאורעות קשים. אז יש למישהו סיבה אולי למה בכל זאת משתמשים בהם? נ.ב.: חח לא קשור בכלל,אבל עוד שאלה. כישוף חבלים-באיזה סוג חבלים מומלץ להשתמש? ובאיזה סוג חנויות ניתן למצוא אותם? בתודה, תמיר (-:

Nizzan Cohen

New member
למה ?

זה מסדר את החיים שיש לך על מי לבטוח. אפילו אם זה לא תמיד עובד. משהו פסיכולוגי שתבוע בנפש האדם כניראה. ולעיניין החבלים - אני אישית הייתי מעדיף כאלה מסיבים טיבעיים... אבל אתה - מה שעושה לך את זה :-q. איפה.... הממממ.... חנויות לציוד עבודה, חנויות לציוד מחנאות, חנויות נעליים לשרוכים, חניות לציוד יצירה... ליד הסניף\קן\וואטאוור של תנועת הנוער הקרובה לביתך... ואם אתה ממש ממש ממש ממש כישרוני אתה יכול להכין מעלי עגבה, קנה, דקל או מחומר אחר....

תמיר302

New member
חבל מסיבים טבעיים?

אתה בטוח שאני יכול לבקש כזה בחנות כלי עבודה בלי לקבל פטיש לראש?

האפור

New member
קמיעות וטליסמאות:)

זה תלוי לאיזה סוג של קמע אתה מתכוון, לכזה שמוכרים כל מיני חבריה או כל סוגי החמסה למיניהן, פרסות סוס והצמידים אדומים? או שאתה מתכוון לקמיעות (להרחיק דברים) וטליסמאות (להשיג דברים) מאגיים, שהמכשף מכין בעצמו עם הסימבוליות ובקטסים המלווים בהתאם? -אם השאלה הופנתה לסוג הראשון, אז בגלל אמונה (אולי תפלה) בעיקר, פחד מהלא-נודע, שעשוע, בטחון, בטחון עצמי, וכל שאר הגוחמות שאופפות את המין האנושי. -אם לסוג השני, אז הלבישה והנשיאה של הקמע היא חלק מהאקט המאגי, חלק אפילו יוותרו עליה, אבל חלק מהטקסים מעניקים לקמע אישיות כיישות שהנשיאה שלו עלייך היא מה שמזיז את האנרגיה לכיוונים הנכונים כלומר תגרום למטרה שלך להתממש.

תמיר302

New member
התכוונתי

לקמיעות מהסוג המאגי, שאתה טוען בעצמך... בהרבה ספרים מדברים על קמיעות למזל טוב באופן כללי כזה,או נגיד להרחקת צרות. אבל עדיין, מתישהו הקמיעות מסוג כזה יכשלו בתפקידם (מן הסתם יקרו לך גם דברים לא הכי נעימים).

RainBird

New member
קמיעות כאלו זקוקים לטעינה או יצירה מחדש אחרי כמה חודשים. אתה שוכח שהם דברים חיים. סביר להניח שהם יזהירו אותך בכל מיני דרכים כדי להמנע מביש מזל.

תמיר302

New member
מעניין

ההסבר שלך לאופן פעולתם. הוא קצת דומה למה שחשבתי-אולי הם בעצם מורידים את מס' האירועים הלא-נעימים למינימום.

RainBird

New member
אני אישית עובד עם שקיקי קמעות שנים. אני אוהב את זה שהופך אותי ל"בלתי נראה."

ז"א

שאנשים לא מבחינים בו, כי הוא לא רוצה שיבחינו בו. זה לא שהוא הופך לשקוף או משהו LOL

האפור

New member
אני...

חושב שאתה יכול להשוות אותם לכל כישוף, כי הם פשוט דרך נוספת לבצע אחד.. ככה שסיכויי ההכשלות שלהם צריכים להיות דומים מאוד לאלו של כל כישוף, וזה תלוי במטרה, כי אם אתה מכוון למשהו ספציפי אחד- אם עשיתה את זה כמו שצריך אין סיבה שזה לא יעבוד.

תמיר302

New member
מסכים

כשמדובר בקמיע למטרה ספציפית. עם קמיעות שאמורים להרחיק ממך כל רוע כל עוד אתה עונד אותם-יש לי קצת בעיה.

למעלה