meitush123
New member
קמח טף והמלצה
אז לכבוד היומולדת (כבר יותר מחודש) אחותי קנתה לי 3 קילו קמח טף- הקמח שממנו מכינים אינג'רה והוא נ"ג. היא חשבה על זה פשוט כי היא עובדת עם נוער אתיופי. הכנו ארוחת ערב של אינג'רה ורטבים ביומולדת שלי (המשפחה האשכנזית שלי... די מצחיק). זה קצת הסתבך כי הפלטה חשמלית שלנו קצת דפוקה וכמובן היינו חסרי נסיון אבל בסוף יצא מעניין. בכל אופן נשאר המון קמח ואינג'רה זה נחמד מדי פעם אבל למען האמת זה די מסובך להכין ובמיוחד בבית שלי כשאין גז או פלטה חשמלית שמגיעה לחום מספיק גבוה. אז החלטתי להתחיל לנסות להשתמש בקמח לכל מיני מטרות. הכנתי לחם במכונת לחם כאשר רבע מהכמות היתה קמח טף ויצא מעולה!!! היה לזה טעם מאד טעים ומיוחד ואנשים נטולי צליאק אכלו גם הם בהנאה גדולה. אני חושבת שאמשיך לעשות ניסויים כאלה. בכל אופן אני גם ממליצה לכולם לטעום אינג'רה אבל צריך לוודא שהיא לא עשויה עם קמח חיטה.
אז לכבוד היומולדת (כבר יותר מחודש) אחותי קנתה לי 3 קילו קמח טף- הקמח שממנו מכינים אינג'רה והוא נ"ג. היא חשבה על זה פשוט כי היא עובדת עם נוער אתיופי. הכנו ארוחת ערב של אינג'רה ורטבים ביומולדת שלי (המשפחה האשכנזית שלי... די מצחיק). זה קצת הסתבך כי הפלטה חשמלית שלנו קצת דפוקה וכמובן היינו חסרי נסיון אבל בסוף יצא מעניין. בכל אופן נשאר המון קמח ואינג'רה זה נחמד מדי פעם אבל למען האמת זה די מסובך להכין ובמיוחד בבית שלי כשאין גז או פלטה חשמלית שמגיעה לחום מספיק גבוה. אז החלטתי להתחיל לנסות להשתמש בקמח לכל מיני מטרות. הכנתי לחם במכונת לחם כאשר רבע מהכמות היתה קמח טף ויצא מעולה!!! היה לזה טעם מאד טעים ומיוחד ואנשים נטולי צליאק אכלו גם הם בהנאה גדולה. אני חושבת שאמשיך לעשות ניסויים כאלה. בכל אופן אני גם ממליצה לכולם לטעום אינג'רה אבל צריך לוודא שהיא לא עשויה עם קמח חיטה.