קמה מדינה פלשתין???!!

מאין הנחרצות שלך שזה בהסכמה ישראלית?
תדע, שכל מילה שנייה שלו היא שקר, לכן לא צריך לקחת אותו ברצינות.
מסתבר שזה לא רק F35 אלא גם שבבי בינה מלאכותית המתקדמים בעולם :( -

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל

קמה מדינה פלשתין???!!​

כבר שנים היא קיימת על הנייר מבחינת מוסדות בינלאומיים. החל מהאו"ם (לא בכל מקום אבל בחלקים ממנו) וכך גם בעניינים בינלאומיים נוספים. בעולם המציאות אין כמובן מדינה פלסטינית וגם לא עומדת לקום אחת כזאת (באיו"ש בכל אופן) בטווח הזמן הנראה לעין. אא"כ יקימו אותה באותם שטחים בדיוק שממילא נמצאים כבר בידי האוטונומיה הפלסטינית גם היום, אבל לא בשטחים נוספים שנמצאים כרגע בחזקה ישראלית.

או אם תרצי במילים פשוטות יותר, העולם נהנה לשחק את משחק ה'נדמה-לי'. הפלסטינים סבורים (לדעתי בטעות) שזה משרת אותם. הרל"בניקים יטענו שזה פוגע בישראל, על אף שזה לא רק לא חדש אלא גם לא פוגע בנו בשום צורה (ובמידה מסוימת להיפך, בדיוק מאותה סיבה שזאת טעות מבחינת הפלסטינים). בין לבין עולם כמנהגו נוהג ובשטח לא משתנה מאומה לרעת ישראל.

שמלת תחרה1

Well-known member
כבר שנים היא קיימת על הנייר מבחינת מוסדות בינלאומיים. החל מהאו"ם (לא בכל מקום אבל בחלקים ממנו) וכך גם בעניינים בינלאומיים נוספים. בעולם המציאות אין כמובן מדינה פלסטינית וגם לא עומדת לקום אחת כזאת (באיו"ש בכל אופן) בטווח הזמן הנראה לעין. אא"כ יקימו אותה באותם שטחים בדיוק שממילא נמצאים כבר בידי האוטונומיה הפלסטינית גם היום, אבל לא בשטחים נוספים שנמצאים כרגע בחזקה ישראלית.

או אם תרצי במילים פשוטות יותר, העולם נהנה לשחק את משחק ה'נדמה-לי'. הפלסטינים סבורים (לדעתי בטעות) שזה משרת אותם. הרל"בניקים יטענו שזה פוגע בישראל, על אף שזה לא רק לא חדש אלא גם לא פוגע בנו בשום צורה (ובמידה מסוימת להיפך, בדיוק מאותה סיבה שזאת טעות מבחינת הפלסטינים). בין לבין עולם כמנהגו נוהג ובשטח לא משתנה מאומה לרעת ישראל.
אם היא קיימת , גם אם זה על הנייר, מדוע ישראל נלחמת בטרור ולא נגד המדינה שיוצאים ממנה חיילים לחטוף ולפגוע באזרחי ישראל.
מדוע 1 ועוד 1 יוצא לי 3?

Harrington

Well-known member
מנהל
אם היא קיימת , גם אם זה על הנייר, מדוע ישראל נלחמת בטרור ולא נגד המדינה שיוצאים ממנה חיילים לחטוף ולפגוע באזרחי ישראל.
מדוע 1 ועוד 1 יוצא לי 3?
ראשית שאלה מצוינת ואני אישית לחלוטין בעד פגיעה בהנהגה הפלסטינית שמדרבנת ומממנת טרור. שנית מאחר וכאמור מעלה, הלכה למעשה אין מדינה פלסטינית במציאות. אז מעבר לכך שזה לא עומד להשתנות, גם לא אם יוסיפו עוד 888 ניירות ברחבי העולם בהן היא כן תתקיים בתיאוריה, בתכל'ס אין אפשרות לפגוע פיזית במשהו שלא קיים :cool:.

lemner40

Well-known member
מדוע 1 ועוד 1 יוצא לי 3?
אם לגיטימי לחסל את ראשי הפלסטינאים,
גם לגיטימי לחסל את ראשי הישראלים.

פולגאר

Well-known member
זו הפעם הראשונה שבה נציגות ישראל ופלשתין משתתפות באותה תחרות בינלאומית תחת שמות מדינתיים רשמיים

צפה בקובץ המצורף 138980
למעט הפינלנדית אף אחת מהן לא יפה, לא ברור לי בכלל למה הן בתחרות מלכת היופי, אין שום דבר יפה אצלן.

למעלה