קמא סוטרא מוסלמי

משעמם../images/Emo178.gif

מורות הן עם קשה! בא לי לסטור לאיזה מישהי שיושבת ליד, הצרה שהיא בגיל של אימא שלי. מותר לי?

זאווס

New member
מותר לי?

לא ,,לא גלי..בטח שמותר לך..העדפה לבעיטות..והאבקות בוץ בביקני/tapuzforum/images/emo3.gif

האמת היא מרפאה באומנות בכפר ערבי מסוים

שלא יודעת ערבית, ואישית זה מעצבן אותי. היא גם גוזלת את זמן המדריך לקורס ולועגת לאחרות... היא מומחית בלהגיד הרבה אבל לא להגיד כלום באותו זמן. בקיצור, לא מסמפטת אותה ומקווה שעד יום חמישי היא תישאר בריאה ושלמה.

זאווס

New member
איך שאני מכיר אותך.

את מסוכנת לציבור ובמיוחד לזכרים! אני אתפלל לשלומה/tapuzforum/images/emo6.gif

סרטון לקוח מאתר שידוע בעוינות שלו לאיסלם

אם ראיתם בסוף הסרטון היתה כתובית "אשי ביכזי".. פה לא רואים את כל הסרטון.. אני ראיתי את כולו.. בסוף מנסים להוכיח שהאיסלם היא דת של אנשים מפגרים.. בנויה על שקרים..מגיש התוכנית לא מעוניין לשמוע את ההסברים של שני אנשי הדת היושבים שם.. ומנסה לצטט דברים של שייח'ים אחרים ולסלף את דבריהם אני נותן פה קישור לאתר המדובר אתר אסלאמיאת

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif ענג'ד אישי בכזי

אני ראיתי דווקא את התוכנית על שתיית אלכוהול , כמר ונביז..

NorthernStar

New member
בוקר טוב עולם!

סוף סוף מצאנו דרך להשתמש במיצים ההם שקיבלתי בחינם השבוע - הם עבדו אחלה בחלה עם קצת וודקה זולה. ישבנו על המרפסת, רוח נעימה נשבה, שתינו את הקוקטייל המאולתר (שבחרתי לקרוא לו "בקבוקי מולוטוב") וצפינו בזיקוקין של יום העצמאות! והבוקר גם קשה להתעורר, אבל לפחות חופשששש!

כבהא

New member
חחחחחחחחח אני ראיתי את הכתבה לפני כחודשיים

אהבתי את הרעיון יעני מניחה שע'לת לרדאעה בוא נגד אנו פי 40 מעלימה בלמדרסה וענדהום מדיר ואחד
בואקפהון היק סף ואחד מורידות חלוצה וחזיה וביגי אלמודיר ולאסאתזה ברדעו ואחד ואחד בלדור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במקרה חריג וטלעת וחדה פיהום חרמנית בעטוהא חיסה סאבעה

מזל טוב על יום עצמאותכם כוכה

בדיוק נפגשתי היום עם חבר טוב שבא מטורונטו, גר שם כבר 10 שנים. למרות שהוא מתגעגע לישראל ולחברים, הוא אומר שקנדה זה המקום הכי טוב לגור בו בעולם.

NorthernStar

New member
בינינו - אנ'לא חוגגת

מה לי ולזה במילא? גם אצלי במרפסת לא תראה אצלי דגל קנדה. ומנגל יום העצמאות? גם ככה אני לא חובבת עשן ופחם. רק מה? כאן לאף אחד לא אכפת אם אני חוגגת או לא חוגגת, אם יש לי דגל או לא. איש באמונתו יחיה. אף אחד כאן לא מתעסק ב"פטריוטיזם מהו". ומהבחינה הזאת - המקום הזה באמת מתאים לי. ואתה יודע מה? מבחינה "אובייקטיבית", אם לא נחשיב תלות רגשית בלוקוס זה או אחר וכו' - קנדה היא כנראה המקום הטוב ביותר בעולם לחיות בו.

nefartiti

New member
בתקווה ש"המגפה" הזאת תדביק את כל המועצות

שיהיה לה בהמון המון הצלחה אני בטוחה שהיא תעשה למען הכפר יותר מכל גבר שיכל לעמוד בראשות המועצה. כבוד למגזר

למעלה