קמא סוטרא מוסלמי

עגייב

New member
הפאתווא שזעזעה את העולם

http://www.youtube.com/watch?v=aGoELRoG8SU&mode=related&search= הפתווא שמתירה לנשים להניק גברים כדי שיהיו במעמד הבנים שלה ... נראה לי שהשעו אותו כבר... בוקר טוב
אסבחנא ואסבח אלמולק ללאה

בוקר טוב עג'ייב

נראה לי שהבחור דבר על "המשחק המקדים" ולא על כל "ההליך" (ביטוי מתאים, נכון?).
נראה לי שזה רעיון טוב ללמד את הגברים איך "לאהוב" בצורה שתספק את הנשים, במקום "באתי, ראיתי, ניצחתי" כמו שאמר יוליוס קיסר אללה ירחמו ויחסין אליה. יום מלא אהבה

בידא

New member
בוקר טוב ../images/Emo11.gif

די, נמאס לי מהבקרים העייפים האלה

בידא

New member
אתה מתכוון ודאי לרעלן החיצוני...

הבטן מרגישה יותר טוב. תודה לך ולתקתוקית על הדאגה

הבדואי

New member
סבאח אלכיר חביבאתי ואחבא2י.

התגעגתלקום קואם קואם... לא הייתי פה כבר כמה ימים כי הכלב שלי קיבל מכה בראש ונפתח הבוקר שלו.
ספורט... לא לשכוח לעשות ספורט כל עוד אתה יכול וזה אני ממליץ בחום (אם אתה לא עושה הרבה סקס ההמלצה הזו הופכת להיות חובה אחרת תהיה דב). 3 פעמים ביום לפחות לפני אוכל. אפשר גם במקום האוכל.(במטבח?) וסלאמ מן אלחג'ה אם תופיק ואבו תופיק, ולכאלה סובחייה, ואם אחמד, ויונס וחמאדה, וחלא, ולמנאד'לה נאנסי בנת אבו עג'רם.... יהדוקו אסלאם, ואבו וגדי, ביסלם ויבחקילקום אבעתו שפראת לחלא2ה עסריע, וחליל וסאלם ונסר וסבחה והרידי, בקיצור... יש לי בעיה במחשב. אני לא מצליח לשמוע את הקליפים שביוטיוב. מישהו נתקל בזה?

בדאוייה

New member
../images/Emo24.gifאמיר כנס רגע

אמרת יש לך בעיה בעיה במחשב
אבל בעיה אחרת אין , אז תסבול ממני משך היום (לא עכשיו)
אחפור לך באוזן

הבדואי

New member
יש לי בעיות במחשב בלבד חותו ../images/Emo3.gif

אסבול ממך? כמובן שלא, חותו. יש לי פרוייקט מעניין בשבילך בדאוייה. לכתוב ב C# או VB.NET אם תרצי משחק סיג'ה. מכירה את משחק הסיג'ה הבדואי? זהו משחק לוח מעניין ומאתגר במיוחד... וקיבלתי הצעה לכתוב אותו, בס פש זמן. תעשי אותו?? להסביר לך את הכללים? טוב, לטובת הכלל שיתעניין במשחק הסיג'ה אסביר זהו משחק לוח.. 7X7... המשחק מתחיל בזה שהלוח ריק, ויש לכל שחקן 24 חיילים.. צריך כל שחקן בתורו לשים שני חיילים בלוח עד שממלאים את כל הלוח (48 בסך הכל. הריבוע שבאמצע הלוח בדיוק נשאר ריק) כל שחקן כמבן ימלא את הלוח לפי טכניקה שתעזור לו לנצח. כל שחקן בתורו מזיז אחד החיילים שלו לריבוע שכן ריק, שיש צלע אחת משותפת. החיילים של היריב שהתזוזה הזאות גורמת להם להיות חסומים בין החייל שזז לבין חייל אחר של אותו שחקן, נשרפים ויוצאים מהמשחק. מנצח מי שמצליח לשרוף את כל החיילים של היריב זהו. חותו, רוצה לבנות את המשחק הזה?

בדאוייה

New member
../images/Emo6.gif אדחק וילא אבקי

יודע מה אפילו הפרוייקט שאני צריכה לעשות אותו ברגע ששלחתי לך מסרים עדיין לא התחלתי לבנות, נכון שקיבלתי ממך עזרה אבל עדיין צריך בזה קצת השקעה,.. ויש לי עוד פרוייקט לבנות אתר ב HTML גם לא עשיתי או שאני עצלנית או לא יודעת מה
הסא ג'אי תחקיני ען קמאן פרוייקט
אבל יש לי כמה משחקים אחרים שעשיתי במשך השנה רוצה אותם

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gifמי אמר שהאיסלאם היא דת אלימה !

בסרטון שעג'יי הביא יש הרבה עדינות,רכות,רומנטיקה אהבה ותשוקה.תראו איך דת האיסלאם דורשת מהגבר להתיחס לאישה (אל תמשוך אותה למיטה,תן לה להוביל אותך למיטה .....). נכתבו לא מעט ספרים בנושא זוגיות וקיום יחסי מין, אני ממליץ על ספר שנקרא " ריסאלה אלא אלערוסיין" ספר שנכתב ע"י מספר אנשי דת ידועים במצריים. בוקר נפלא לכולנו ,יא הלא כיא בדואי,אני מצליח לראות ולשמוע את הסרטונים. יום קריר ונעים לכולנו.

עגיבוש אני מקווה בשבילך

שתשכיל ללמוד מעבר ל كيف تمارس الجنس على الطريقة الأزهرية חחחחחחחחחחחחחח יפה נחמד שמדברים על זה חחחחחחחחחח

מותר לי

New member
בוקר טוב ../images/Emo199.gif

למישהו יש מקל סבא להביא לי?
השרירים ברגליים כואבים
הברך צועקת
המרפק מזייף
הגב תפוס
הלסת מצטרפת לחגיגה ממממ.... בטח שכחתי עוד כמה איברים שהתפרקו להם...
יום מקסים לכולם

בוקר אור יא פורום ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מחר בשעה הזאת המשפחה שלנו תחזור לממדיה המקוריים - 2 + 1
בינתיים - המולה וצפיפות ומכונת כביסה מקולקלת אחת... אתמול נשאלתי מדוע לא סיפרתי על מפגש חמוד שהיה לי עם אמיר לפני כמה ימים.. אז אספר שבשבוע וחצי האחרונים נפגשתי עם אמירוש במסעדה רוסית בבאר שבע (!), בה לא אכל הרבה אבל שתה פפסי ודיברנו קצת.. היה כייף לראות אותו, ואם הוא ירשה לי, אעלה תמונה לכאן
אתמול נפגשתי עם עמית ובידונת - היה גם כן מענג, אם כי קצר ומלווה במיחושי בטן.. לא משנה, בכל מקרה מדובר במותרות ובתור שכאלה - כל מפגש פיזי הוא מבורך................. ועכשיו - אולי נפתח שרשור מפגש??
בוקר טוב גם לעג'יב, הלומד כל הזמן ומכל דבר
ולאחמד אחד שאתמול שמענו על יופיו הבלתי נשכח
יום טוב לכולם

הבדואי

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif פו יקוקייייייי ../images/Emo24.gif

את מרשה לי לספר
מתישהו בשבועיים האחרונים, קיבלתי פון מתיקתוקית שהיא עוברת בב"ש בדרך שלה לסיני
שמחתי כמובן להזמנה שלה למסעדה בב"ש. מסעדה רוסית...
(בקושי מצאתי אותה כי לא היה שילוט, וגם כשנכנסתי לכתובת שנתנה לי תיקתוקית עדיין היה לי ספק שיש כאן מסעדה .. גורי שיחק במשחק בטלפון..(ורצה לראות איזה משחקים יש לי בטלפון שלי והתאכזב שאין לי בעצם כלום חוץ משחמט
אני יודע ששעממתי את האמא שלך תיקתוקית ואת אחותך בסיפורים על הכפר הלא מוכר ... (אני לא זוכר איך זה שברבע השעה שישבתי איתכם הובלתי אותכם לסיפורים מהכפר שלי חחחחחחח) מה להזמין לך? מה? אני מגיע לכמה דקות ואת רוצה שאתעסק עם אוכל
קוקה קולה יש? אני שואל תמלצרית... רק פיפסי.. בעעע לא רוצה, בס יללה.. בבסי בבסי מש מוהם. תיקתוקית מקסימה
אחותה מקסימה לא פחות ממנה, ובעלה שלא הבין מילה (מדי פעם תירגמו בשבילו
) הסבתא של גורי אישה מקסימה.. ולמרות שזה היה מאוד קצר, היה לי מאוד כיף להכיר אותם גורי בסוף התייאש מהטלפון שלי וחזר לשחק בטלפון שלו.. אנשי שיחה מעניינים, מתוקים... וחבל שהייתי מוגבל בזמן גם שילמו עליי על הפפסי
חחחח אני הצלחתי לשלם את הטיפ. אז, מי שעובר לסיני דרך ב"ש, שיעצור דרכי לומר לשום

למעלה