איזה צירוף מקרים
גם אני בדיוק החלטתי בימים האחרונים לחזור לחצלל ואתמול (ביום שכתבת את ההודעה) זאת הייתה פעם ראשונה אחרי המווון זמן שנכנסתי לפורום הזה.

היום החלטתי לחזור כדי לספר על כמעט-חלום-צלול שזכרתי היום בבוקר כשהתעוררתי: אני וחברות של נמצאות בבריכת שחייה אבל היא ע-נ-ק-י-ת - קודם כל המקפצות לתוך הבריכה הן בגובה של 20 מ' מעל המים, והעומק של המים עצמם הוא גם משהו כזה. כל הסביבה מסביב אפורה כזאת, גם המים עצמם. אני זוכרת שעמדתי על המקפצה וממש פחדתי לקפוץ לתוך המים - חברות שלי אמרו שאפשר לעשות קפיצת ראש ושזה לא כואב... אבל אני פחדתי, ואז חשבתי לעצמי: אם זה היה חלום, אולי לא הייתי מפחדת לקפוץ. בעצם נראה לי שזה חלום עכשיו, אבל זה עדיין ממש מפחיד... בטח אם אני אקפוץ אני לא ארגיש כאב ולא יקרה לי כלום כי זה כנראה חלום, אבל זה נראה מציאותי מדיי ואני מפחדת..... אחרי זה החלום המשיך כרגיל אבל זה כבר לא רלוונטי. והנה שוב פעם זה קורה לי מהר מהצפוי - אני מחליטה שאני רוצה לחזור להתעסק בעניין החלומות, אני מתכננת שבמשך שבועיים-שלושה אני רק ארשום את החלומות בלי בדיקות מציאות, רק כדי לחקור קצת את החלומות הרגילים ואולי אפילו לפרש אותם, והנה אתמול אחה"צ מרוב שניסיתי לזכור את החלומות שלי, חלמתי סיוט מזעזע. כמובן שרשמתי אותו והוא התפרש על חמישה עמודים של מחברת ספירלה גדולה. בקיצור, בעקבות החלום הזה בעצם נכנסתי לפורום של החלומות הרגילים וגם לפורום הזה, ואח"כ פחדתי ללכת לישון... ואז נזכרתי שהחלימה הצלולה היא פתרון טוב לסיוטים, כי בעצם מבינים שזה חלום, אבל בגלל שלא הספקתי עוד לעשות בדיקות מציאות, מה הסיכוי שאני אחלום חלום צלול, אז מה הטעם לנסות? אבל עובדה שבסוף בחלום הצלחתי לשאול את עצמי אם אני חולמת. בקיצור, הפורום בהחלט התעורר לחיים! (או יותר נכון, חזר לישון ולחלום צלול...)