קם חקיין לג'ורג'?

clevelandrocks

New member
קם חקיין לג'ורג'?

סקוט פרוקטור, שחקן של הניו יורק יאנקיז, נותן עונה לא טובה (בלשון המעטה) ולפני כמה ימים הוא שרף את הציוד שלו לאחר המשחק. יכול להיות שהוא מנסה לגרום לכך שיפטרו אותו? יש לציין שהוא נזהר לא לשרוף ציוד עם סמל של היאנקיז (בכל זאת, עם סטיינברנר האמיתי לא כדאי להסתכסך...).

bart simpson75

New member
ג'ורג' והיאנקיז../images/Emo191.gif מתאימים זה לזה

הלוזרים הכי גדולים בתולדות ארה"ב.

M C A

New member
גם הניקס

עוד קבוצה שמייצגת את ניו יורק וחביבה על ג'ורג' - לוזרית לא פחות מהינקי'ס...

clevelandrocks

New member
בתור אוהד מכבי

דווקא לא אמורה להיות לך בעיה עם הקבוצה עם הכי הרבה תארים, שקונה כל מה שזז ושהבוס שלה בעל הבעת פנים זעופה תמיד...

bart simpson75

New member
התאפקתי לא להגיד כלום, אבל אם כבר מדברים...

הרי אם ג'ורג' היה ישראלי, מין הסתם הוא היה אוהד של הפועל ירושלים, לא? לוזר נדבק ללוזר, כמו ג'ורג' והיאנקיז, טפירו וירושלים, אבו-קסיס והפועל ת"א... דווקא אחרי השנתיים האחרונות, בהם קיבלתם נדבות מאוליגרך הזוי, סוחר נשק שקונה הכל, כולל קולות של מצביעים פוטנציאלים ומשלב יפה מאוד בין ביתר והפועל - שני ניגודים מוחלטים שתמורת כסף שותקים ופותחים את הרגלים, הייתי מצפה שלא כ"כ תדברו, בטח אחרי שהשחקן שבכה שמכבי שילמו לסמי בכר נתפס בקלקלתו על דברים שבהזדמנות נספר לך מהם וגם אתה תבין מה החומרה שלהם. יפה שתיקה לחכמים, ובוא נהנה מהפגרה ונשוב להתנצח בתחילת העונה...

clevelandrocks

New member
לכבוד יהיה לי אם ג'ורג' יצטרף אלינו!

חוץ מזה- אתה לוקח דברים יותר מידי ברצינות.

AlBundy

New member
אין ספק שג'ורג' צריך להיות אוהד הפועל י-ם

הקבוצה הזאת מביאה אותי לתחושות הכי ג'ורג'יות שיש לי. בכל מקרה, הינקיז לא לוזרים. אאל"ט, הם הקבוצה עם הכי הרבה תארי וורלד סירייס. הניקס, לעומת זאת, אכן לוזרים. וגם לא חכמים במיוחד, לאור ההחתמה התמוהה של איזייה. אכן, קבוצה לג'ורג'.

bart simpson75

New member
לא אחי, בכיף. אני לוקח את זה באיזי...

בלי היריבות הזאת היה משעמם...

למעלה