קלפי טארוט

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
קלפי טארוט

היחלתי ללמוד לללמוד לקרוא טארוט והלאלות שלי הם:כמה בדרך כלל הם עולים (מחירים סבירים) והאם אפשר להדפיס איזה שהוא סידרה באיטרנט ולעבוד איתה?

באתר של אורי רז

ישנה חבילת ריידר טארוט הנתנת להדפסה, כמו כן עמוד ובו מעין מדריך לקניית טארוט.

אליהו ד

New member
אזהרה למשתמש...

אם אתה מתכוון לצבוע אותם,אני מלמיץ או לחכות עם זה ובינתיים לעבוד שחור לבן,או לעשות את זה פרה פרה..העניין יכול להיעשות מסוכן אם קופצים לצביעה מסיבית של הקלפים.. זהו,עצה למתחיל:)

uri_raz

New member
אם כבר לצבוע קלפים

אז חבילת הריידר היא לא החבילה המתאימה. עדיף לצבוע או את החבילה של Paul Foster Case (דוגמאות צביעה ניתן לראות באתר של ה BOTA, קובץ Word עם קלפים שחור לבן יישלח עפ"י בקשה) או את החבילה של שחר הזהב לפי ההוראות באתרי. אבל כפי שאלי אמר, קודם תרגיש נוח עם חבילה צבועה, אחרי זה תצבע את העותק שלך.

jbu

New member
אבל אין שם את כול הקלפים

לפי מה שהיבנתי יש 22 ושם יש 7 קלפים.

uri_raz

New member
תעשה refresh לדף כי כל 22 הקלפים

נמצאים שם - בדקתי כרגע בשתי דרכים שונות, והם פשוט שם.

kity

New member
הם עולים בערך כ100 שקל ../images/Emo108.gif

משהו כמו 100 שקל אני חושבת... אפשר לקנות בסטימצקי וכו... ואת\ה (אני לא בטוחה
) יכולים לקנות ספר פשוט ב40 שקל וללמוד ממנו, וגם יש ספרים יותר מפורטים ב100+ kity

תור

New member
עם כבר בנושא אז

לי יש את ריידר כבר חצי שנה ואף פעם לא התעמקתי בזה.. ניסתי בהתחלה אבל זה ניראה לי כל כך מסובך לזכור את הכול ובלה בלה בלה... למשהו יש דרך לזכור?או לפתוח?התחלתי להתעניין מחדש.... ודרך הגב: אני רניתי ב120 ריידר וחוברת ב70 צבעונית ומפורטת ביותר!

להתעמק, ללמוד שוב ושוב

אין מה לעשות. נכון, זה מסובך, אך זכירת הדברים אינה שונה במיוחד משינון חומר למבחן (לעומת זאת, הבנת הקלפים היא כבר משהו אחר). אתה יכול להעזר בתמונות כמובן כדי לזכור טוב יותר. אני משער שאם אני אבקש ממך לכתוב לי שלוש מילים מתוך מאה שירים שונים (שלישיה מכל שיר) - אתה תצליח (עברית, אנגלית או כל שפה אחרת). תצליח כנראה גם לזכור יותר מכך - משפטים שלמים. כל שאין סיבה לא לזכור את משמעויות הקלפים - תן לכל קלף שלוש מילים למשמעות החיובית, שלוש מילים למשמעות השלילית - וכך תקבל 468 מילים בלבד, וסיוע של התמונות לזכור אותם. עם הנסיון תראה שתוכל לזכור יותר ויותר.

kity

New member
לא נכון..

*מודה* אח שלי קנה איזה ספר ב 40 על טארוט וכן אפשר ללמוד ממנו, מה ששונה שהפירושים יותר ניתנים לפירוש עצמי, לעומת ספרים יותר מפורטים שכותבים על כל קלף על הפירוש בנושאים מגוונים... kity

למעלה