קלף הכהנת הגדולה

uri_raz

New member
הקיסרית מחבילת ה B.O.T.A

האיור של הקיסרית מסתמך על קטע מהברית החדשה, בספר חזון יוחנן, פרק יב, פסוקים א'-ב': "א וְאוֹת גָּדוֹל נִרְאָה אָז בַּשָּׁמָיִם אִשָּׁה עֹטָה מַעֲטֵה שֶׁמֶשׁ וּלְבָנָה תַּחַת רַגְלֶיהָ וְעַל־רֹאשָׁהּ יָצִיץ נֵזֶר שְׁנֵים עָשָׂר כּוֹכָבִים׃ ב וְהִיא הָרָה לָלַת וַתִּזְעַק בַּחֲבָלֶיהָ כִּי נֶהְפְּכוּ עָלֶיהָ צִרֶיהָ׃" ולכן בחבילה זאת הירח מופיע לרגלי הקיסרית, ולא לרגלי הכהנת.

היי אורי

כיוון שאני הולכת עפ"י הסדר של סיפורי המיתולוגיה היוונית אנחנו דנים כעת בקיסרית ולאו דווקא בכהנת. הכהנת יגיע זמנה אחרי הקיסר :) בכל אופן תודה רבה על התמונות ! אני אוסיף אותן לגלריה. אם יש לך להוסיף מס' מילים על כל תמונה בבחינת הייחוד שלה והפירוש שלה עפ"י אותה חפיסה זה יהיה מעולה. אני מבינה שאתה מכין מאמר בנפרד על הקיסרית ואני אשמח מאוד לקבל אותו או קישור לכך כשיהיה מוכן וגם אותו אכניס לרשימת המאמרים של הארקנה הבכירה תחת הקטגוריה של הקיסרית. ושוב.. תודה :)

uri_raz

New member
אני יודע שאנו דנים בקיסרית

ולכן הבאתי תמונות של הקיסרית ... אני עובד כרגע על מאמר על הכהנת, שייעלה לאתר שלי לכשאסיים אותו. רשימת המאמרים הקיימים נמצאת ב http://www.tarot.org.il/Cards

ואני חשבתי שהאתר שלך נפח את

נשמתו... אני שמחה לראות שכבר לא כך. האם יש לי רשות להכניס את המאמרים הנ"ל לרשימת המאמרים בפורום שלנו עפ"י הקטגוריות המתאימות? או שמא אתה מעדיף רק לינק לאתר שלך?

uri_raz

New member
הקיסרית מחבילת Nicolas Bodet

חבילה מבלגיה מאמצע המאה ה 18

uri_raz

New member
המיזוג מחבילת Nicolas Bodet

איור מסורתי של The Virtue of Temperance בסגנון אחר. האיור המקובל הוא של אישה המוהלת אלכוהול במים כדי להעיד על מתינות בצריכת אלכוהול. באיור הזה, שאף הוא מקובל והיווה את הבסיס לאיור של קראולי, האישה מחזיקה כד מים ביד אחת ולפיד ביד השנייה.

הראל בת

New member
האפיפיורית יוהנה

במאה השניה לספירה היתה נזירה בעלת פרצוף אנדרוגיני (כלומר לא נשי ולא גברי במובהק) בדרך כלל טעו בה וראו בה גבר והיא המשיכה בהעמדת פנים בחכמה ובערמה כדי להתקדם במעמדות במנזר ולקבל תנאי חיים יותר טובים. היא התקדמה עד עמדת האפיפיור (!) וכנראה שגבר מסוים ראה בה את האישה שהיא והתפתחו ביניהם יחסים כולל יחסי מין היא נכנסה להריון וכאישה שגדלה כל ימיה במנזר לא ידעה איך לפרש את המצב עד ללידה עצמה. הסוף היה שהעם סקל אותה ואת התינוק באבנים למוות. לכן הקלף מסמל נטייה לפעול לפי האינסטיקטים ולא לפי הרציונל וכמובן גם סודות

לא מדוייק

האפיפיורית יוהאנה היא בעצם האפיפיור יוהאן שלפי שמועות נולד ומת כאישה, אך הצליח/ה להסתיר זאת על מנת לעמוד בכס האפיפיור.

אני מבינה שהאפיפיורית קשורה

לכהנת הגדולה. כן ? אם אני צודקת אז בבקשה לשמור את החומר הנ"ל לדיון של הכהנת. הדיון בשרשור הנ"ל הינו על הקיסרית.

הקיסרית !!! השרשור הנ"ל הינו של

הקיסרית. עדיין לא הגענו לכהנת אז אנא לשמור את החומר של הכהנת. יש למישהו להוסיף עוד למאמר שהכנתי על הקיסרית ? כל חומר נוסף יתקבל בברכה. תמונות אני חושבת שיש לנו מספיק - אפשר לעיין בגלריה של הקיסרית ופשוט להתאהב בגברת הזו :) האם מישהו מוכן לקחת על עצמו את הקיסרית מן ההיבט האסטרולוגי ?

melodynoa

New member
אני עניתי על ההודעה הראשונה של

סקורפיה, לשם זה היה אמור להגיע. היא בקשה מאמרים

scorpia

New member
מידע נוסף על הקיסרית...

מבחינה אסטרולוגית ונומרולוגית!!!

למעלה