קלף הכהנת הגדולה

scorpia

New member
קלף הכהנת הגדולה

האם יש למישהו מידע על הכהנת, על מנת שנוכל להמשיך עם המאמרים המסכמים? כל מידע שיש לכם נא שרשרו!!!! שבוע מקסים לכולנו!!!!

uri_raz

New member
כבר סיימנו את הדיון ?

יש לי עוד הרבה מה לאמר - אני כותב כרגע מאמר ל"מדריך החודשי" (ירחון מיסטיקה משובח שיוצא מדי תחילת מזל אסטרולוגי, קרי בסביבות ה 21 לכל חודש, ושאני ממליץ עליו בחום רב) שמכסה גם את הכהנת. מצד שני, אם הציבור רוצה להמשיך לדיון על הקיסרית, ותוכלו לקרוא את מה שיש לי להגיד בירחון (עוד כחודש חצי) ואצלי באתר (אני מקווה שתוך שבועיים שלושה).

יש לי

מה לומר, אך קשה לי מאוד להתבטא כעת, אולי מחר. בינתיים, שולחת אתכם לדיון מעניין על מיניותה של הכהנת באחד הפורומים השכנים...

scorpia

New member
אמממ...

מעניין!!!!

נכון שזה מעניין אבל !!!

כיוון שאני מביאה את סיפורי המיתולוגיה היוונית אני מאוד מבקשת שנמשיך על פי הסדר שבו אני התחלתי. בבקשה. השוטה הקוסם הקיסרית הקיסר הכהנת הגדולה וכן הלאה.... אז תיכף אני אקפיץ למעלה את הקיסרית ונמשיך. אל דאגה... מה שנכתב על הכהנת הגדולה שמור אצלי ולא יילך לאיבוד ומקום הכבוד שלו במאמר על הכהנת יגיע גם יגיע. אז הקיסרית עכשיו !

אוףףף אני לא מצליחה להקפיץ את

הקיסרית. היא נדחקה דיי לאחור. לצערי כמעט ואין חומר שכתבתם עליה. אני אכין את המאמר הראשוני ומקווה שיהא לכם מה להוסיף עליה - אם יש מישהו שיכול להחליף את ליהי - שנעלמה לגמריי ולא משיבה למסרים - ולתת את הקיסרית של אושו אני מאוד אודה לו.

../images/Emo41.gif הקיסרית - מאמר מסכם ראשון ../images/Emo41.gif

אני מצרפת כאן סיכום ראשוני על קלף הקיסרית. לכל מי שיש מה להוסיף מוזמן בשמחה לשרשר לכאן. חסר לי חומר על הקיסרית מן ההיבט האסטרולוגי. ו... רשףףףףףףףף - הקיסרית של בן דב? של גילה בויום? אשמח לכל תגובה/הערה/הארה/תוספת ועוד.

uri_raz

New member
קצת הסברים

הנשר הוא סמל שלטון של הקיסרות הרומית, שקיסרי אירופה השתמשו בו כדי להציג את שלטונם כהמשכי לזה של הקיסרות הרומית. השרביט נושא צלב בראשו כסמל לכך שהקיסר והקיסרית (ראשי השלטון האזרחי) היו כפופים, ואף מונו על-ידי, האפיפיור (ראש השלטון הדתי).

למעלה