קללת סנג'איה וVFTW

willo

New member
קללת סנג'איה וVFTW

סתם משהו מעניין. VFTW הלכו על סנג'איה אבל... בשבוע בו כריס ס. אמר היי דייב הם הודיעו שאחרי שסנג'איה יעוף הם הם כריס - כריס עף באותו השבוע. אחרי שסנג'איה עף - בחרו בפיל - עף באותו ששבוע. אז בקרו בלקישה - עפה באותו שבוע. עכשיו הם עם בלייק - האם זה מבטיח גמר נשי?

רסקול

New member
מה לעשות, בלייק לא עומד ברמה של שתי הדיוות

במיוחד כשהוא מתחיל לזיין את השכל והאוזניים עם הביפבוקסינג שלו.. הלווווווווווווווו

ביטבוקסינג.. וזה ה-דבר הכי מגניב שיש../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

על טעם ועל ריח... ובלייק השתמש בזה רק 3 פעמים והשיר השני השבוע בקושי היה ביטבוקס אבל אם אתם מתעקשים אז 4.... הם שרו 14 שירים
ורק 4 בלחץץץץץץ היו ביטבוקס...... אז מה הקטע
הוא הכי מקורי, הכי חדש וימכור הכי הרבה אלבומים
אמריקה צריכה להפסיק להיות מקובעת.... אפילו ישראל לא מקובעת

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כמו שאמרת,על טעם ועל ריח.

הביטבוקסינג לדעתי זה הדבר שמוסיף לבלייק,ובלעדי זה לא היינו רואים אותו כ"כ הרבה. הבעיה שלי עם בלייק זה שהוא לא זמר משו,זהו,נקודה. לא מעניין אותי מה יקרה בחוץ עוד כמה שנים,זוהי תחרות שירה. גם קובי פרץ ושות' מצליחים בחוץ,זה אומר שהם משו?!

mordillogirl

New member
אני ממש חולה על בלייק

כל היום ריחפתי כי לא העיפו אותו
הוא מיוחד והוא מגניב ושר מדהים
אבל כמו שאמרתם, זאת דעה אישית.. ולמרות שאני כל-כך אוהבת אותו, רוב הסיכויים שהוא לא יגיע לגמר, בלי קשר למה שאמרו ב-VFTW. מלינדה שרה טוב ונורא אוהבים אותה באמריקה, ולג'ורדן יש שירים בסדר אבל יש לה כמה מדהימים, כך שזה די ברור שהן יגיעו לגמר.

רסקול

New member
לא יודע - לי נראה שה"אלמנט" שלו הוא

"ביטבוקסינג" [תודה על התיקון
], זה מה שהוא יודע, ולא יותר מזה. אין לו קול "מי יודע מה", הוא לא חדשן בכלל [ הראייה - הביצוע השמרני שלו לשירים של בארי גיב - ביטבוקסינג אינו "חדשני/נועז - אלא רק "עיטור" וגרסת "קאוור" ] נו טוב על טעם וריח וגו'...

whatever4

New member
אפשר להגיד הרבה דברים על בלייק

אבל להגיד שהוא לא חדשן זה פשוט לא הגדרה נכונה (לטעמי). אני לא יודעת אם ראית את העונות הקודמות אבל, בלייק הוא המתמודד היחידי מבין כל המתמודדים שאי פעם הופיעו באיידול שלוקח שירים ולא מפחד לשחק איתם, לשנות דברים וממש ליצור שיר חדש. הוא היחידי שמראה שהוא גם אומן ולא רק זמר.

frhx

New member
על סמך הביצועים השבוע אני לא מתפלא...

המצב שלו באמת היה עגום, אבל לי זה כל כך לא משנה, אני רוצה שהוא יגיע לטופ 2, ומבחינתי זה עוד קולות בשבילו (לא שחסר לו). הם בוודאי ראו את השבוע החלש שהיה לו והחליטו לבחור בו, הם בדרך כלל גם בודקים בפורומים וכדומה ומחפשים את מי שאנשים מעריכים כהכי חלש... אני לא מסכים שהוא הכי גרוע. מבחינת שירה הוא פחות טוב מהם, אני מודע, אבל אין לו ממש מה לעשות עם זה. אבל מבחינת יצירתיות, חדשנות, והופעה הוא יותר טוב מהם. אם תשלבו את מלינדה ובלייק ביחד תקבלו את הזמר/זמרת המושלם.

קפיטו

New member
זה באמת עניין של טעם

לא נראה לי שבלייק מתכנן להוציא אלבום עם שירים סטייל סלין דיון מי שמתחבר לביטבוקסינג ולסגנון, ולא חסרים כאלה שכן, יצביע לו עם או בלי VFTW, לא נראה לי שבלייק הולך הביתה השבוע, וגם לא מגיע לו ללכת

למעלה