קללת סנג'איה וVFTW

SUBG

New member
יש ל VFTW השפעה...

אבל לא בצורה שהם חושבים.. באמריקה מאוד מודעים לVFTW אז אנשים מפחדים שהם יצליחו, אז מה עושים? בוחרים יותר ויותר במתמודד שהם נגדו, שבמקרה הזה אלו הם מלינדה וג'ורדין.. ולא רק שמעריצים ממש את שתיהן, אבל משום מה יש לי קצת חשש שמלינדה או ג'ורדין יעופו.. למרות שחבל לי כי שניהם פשוט מעולות, ואם יהיה גמר של רק אחת מהן, אז בטוח אחת מהן תזכה לבלייק אין סיכוי מול אחת מהן. וחוץ מזה שאני לא ממש אוהב אותו, כאילו הוא שר סבבה והקטע שלו מגניב אבל אני אוהב יותר את הסגנון של מלינדה וג'ורדין. ודבר נוסף ששמעתי זה שהם בחרו בבלייק לא בגלל שחושבים שהוא עלול להפסיד, יש קצת גזענות באתר שלהם והם לא רוצים שעוד מתמודד שחור יזכה אחרי שני שחורים זכו!!! (רובן ופנטז'יה) יאכסס... שונא גזענים!

whatever4

New member
../images/Emo31.gifגמר משעמם וצפוי.

בלייק ומלינדה אול דה וואי.

Hen m

New member
../images/Emo6.gif למה נראה לך?

הגמר הכי לא צפוי זה מה שרשמת למעלה... ג'ורדן היא הכי נסגדת שם, התחרות על הכרטיס לגמר היא בן בלייק (שהאיכויות הווקאליות שלו שואפות ל0) ומלינדה (שהאיכויות הוקאליות שלה מושלמות מדי).

whatever4

New member
נו,

וזה בדיוק הסיבה שאני רוצה את מלינדה ובלייק בגמר- בגלל שזה לא צפוי ומשעמם. מה בדיוק הפואנטה שלך פה?

Hen m

New member
הייתי בטוח שאת אומרת שלדעתך הם יהיו בגמר...

:-\ סורי.

SUBG

New member
הוא אמר כזה דבר

שאם בלייק יהיה נגד מלינדה.. זה ברור שמלינדה תנצח ואם מלינדה תהיה בגמר עם ג'ורדין לא יהיה ברור מי מנצח כי שניהן ממש טובות ואוהבים ממש את שתיהן.. אז לא צפוי מי ינצח!

למעלה