קללץ סיינפלד ראיתי שדיברתם עליה בהקשר של הצלחתם של שחקני סיינפלד. אולי תוכלו להסביר לי מהי הקללה?
א אבוד בעולם הגדול New member 8/1/07 #1 קללץ סיינפלד ראיתי שדיברתם עליה בהקשר של הצלחתם של שחקני סיינפלד. אולי תוכלו להסביר לי מהי הקללה?
V Vdrums New member 9/1/07 #3 פעם ראשונה שאני נתקל בזה אבל ההגיון שלי אומר שהקללה היא שאחרי סיינפלד אף אחד מהשחקנים לא הצליח בקריירת סולו ובתוכניות משלו. (אולי למעט ג'רי שעשה עוד קצת סטנד אפ)
פעם ראשונה שאני נתקל בזה אבל ההגיון שלי אומר שהקללה היא שאחרי סיינפלד אף אחד מהשחקנים לא הצליח בקריירת סולו ובתוכניות משלו. (אולי למעט ג'רי שעשה עוד קצת סטנד אפ)
V Vdrums New member 9/1/07 #7 איך זה נקרא? בד"כ קומדיות זוכות לפירסום די נרחב בארה"ב לפני כל עונה. בשנתיים האחרונות לא נתקלתי בפרצוף שלה על שלט חוצות או בפרומו בטלויזיה...
איך זה נקרא? בד"כ קומדיות זוכות לפירסום די נרחב בארה"ב לפני כל עונה. בשנתיים האחרונות לא נתקלתי בפרצוף שלה על שלט חוצות או בפרומו בטלויזיה...
S SaintJohn New member 9/1/07 #9 אולי יהיה יותר נכון להגדיר את "קללת סיינפלד" בתור אי היכולת של 4 השחקנים לשחזר את ההצלחה הגדולה שלהם בסיינפלד.
אולי יהיה יותר נכון להגדיר את "קללת סיינפלד" בתור אי היכולת של 4 השחקנים לשחזר את ההצלחה הגדולה שלהם בסיינפלד.