את האמת שלא נוח לי לפרט פה צורות של כישופים כי כל אחד יכול להכנס לפורום ולראות את זה. אז אני אספר מה שאני יכול. הכישוף על פריון נעשה לזוג ביום החתונה כשהיו מתחת לחופה. הפעולה נעשתה במקום. ובגוף החופה עצמה. לא יכול להוסיף. ואת הדיון בשירשור השני עזבתי כי אתה אמרת שאתה צודק וזהו. אז אין על מה לנהל דיון... גם עניין של אמונה זה דבר שאפשר לנהל עליו דיונים לנצח.
אתה חושב שלמלמל כמה מילים ולערבב חומרים זה מה שיעשה את זה מאגי? המידע הזה חסר תועלת עבור כל מי שלא מכשף. ואותם אנשים, אתה הכרת את המקוללים או המקללים? היית בפולחן?
את המקרים האישים שאני מכיר אני לא מעוניין לחשוף בפורום למרות שאף אחד לא מכיר אותי. במקרה שכן הזכרתי שמעתי ממקור קרוב שאני יודע שזה אמיתי, פשוט עשו לכמה אחים מאותה משפחה את אותו הדבר בחתונות שלהם. אתה אומר שצריך להיות מיומן מבנושא כדי להעשות כזה דבר? אוקי.. יכול להיות, אני לא שולל את זה..
הטענה שלי היא לא שמאגיה לא יכולה להזיק. אני מכשף שנים רבות ואני יודע את זה. הטענה שלי היא כזאת: הרבה אנשים טוענים שהם מקוללים כשהם בעצם לא. מדוע? תבניות מחשבה הרסניות. אזי, לא צריך לחפש את הקללה, כאשר צריך לחפש תבניות מחשבה מרפאות. זה הכל. אני אומר שהטלת קללות נדירה בהרבה ממה שהיא באמת. ארדן.
שאני לא מאמינה בזה ומעולםלא התעסקתי בנושא אבל מאז ששמעתי על זה אני שואלת את עצמי שאלות האם זה יכול להיות שקללה של אישה נקמנית אחת תשפיע על כל מהלך החיים של המשפחה?