קללה?

RainBird

New member
גם לי יש ../images/Emo13.gif רובה ציד. אבא אוהב לצוד, ואני אוהב להכין את החוגלות וחזירי הבר שהוא מביא הבייתה.

ToryMaster

New member
לא אמ

אצלנו זה כי אבא בכיתת כוננות

ToryMaster

New member
אני מאמינה לך

אני פשוט לא מסוגלת לצוד, מספיק קשה לי מנטלית לאכול חיה שאני לא רואה את הצורה שלה.

ToryMaster

New member
לא

הנקודה הייתה שזה שיש לי בבית, לא אומר שמישהו משתמש בזה כדי לפגוע במישהו.

RainBird

New member
או לשלי לצורך העיניין ../images/Emo13.gif כל פעם שמוכיחים אותו משום מה הוא נוטש את הדיון. שמת לב? זו תבנית כזו.

ארדן נחזור לנושא שאלת

את האמת שלא נוח לי לפרט פה צורות של כישופים כי כל אחד יכול להכנס לפורום ולראות את זה. אז אני אספר מה שאני יכול. הכישוף על פריון נעשה לזוג ביום החתונה כשהיו מתחת לחופה. הפעולה נעשתה במקום. ובגוף החופה עצמה. לא יכול להוסיף. ואת הדיון בשירשור השני עזבתי כי אתה אמרת שאתה צודק וזהו. אז אין על מה לנהל דיון... גם עניין של אמונה זה דבר שאפשר לנהל עליו דיונים לנצח.

ToryMaster

New member
בואו נעשה הסכם

אתם לא טוענים יותר שאין פה דיון או מה להתווכח. היחידה שמותר ל הלקטוע דיונים באופן אקטיבי, היא אני.
.

RainBird

New member
אתה חושב שלמלמל כמה מילים ולערבב חומרים זה מה שיעשה את זה מאגי? המידע הזה חסר תועלת עבור כל מי שלא מכשף. ואותם אנשים, אתה הכרת את המקוללים או המקללים? היית בפולחן?

אז ככה..

את המקרים האישים שאני מכיר אני לא מעוניין לחשוף בפורום למרות שאף אחד לא מכיר אותי. במקרה שכן הזכרתי שמעתי ממקור קרוב שאני יודע שזה אמיתי, פשוט עשו לכמה אחים מאותה משפחה את אותו הדבר בחתונות שלהם. אתה אומר שצריך להיות מיומן מבנושא כדי להעשות כזה דבר? אוקי.. יכול להיות, אני לא שולל את זה..

ToryMaster

New member
אני רק אציין

שאני, כשמישהו מספר לי משהו ומסרב מסיבות אלו ואחרות לחשוף יותר פרטים מאשר "Zה קרה בחתונה", נוטה שלא להאמין.

זה ליגיטימי

זכותו של כל אדם להחליט אם להאמין או לא.. בכול מקרה איך שהבנתי זה שכישוף יכול להזיק. לצערי הרב.. והלוואי שיהיה לכולם רק טוב.. שיהיה לכולם שבת שלום..

ToryMaster

New member
נכון

נחזור למטאפורה הזכורה לטוב מהנסיעה האינסופית מאילת - גם סכין יכולה להזיק.

RainBird

New member
הטענה שלי היא לא שמאגיה לא יכולה להזיק. אני מכשף שנים רבות ואני יודע את זה. הטענה שלי היא כזאת: הרבה אנשים טוענים שהם מקוללים כשהם בעצם לא. מדוע? תבניות מחשבה הרסניות. אזי, לא צריך לחפש את הקללה, כאשר צריך לחפש תבניות מחשבה מרפאות. זה הכל. אני אומר שהטלת קללות נדירה בהרבה ממה שהיא באמת. ארדן.

Nos Nos

New member
זהו...

שאני לא מאמינה בזה ומעולםלא התעסקתי בנושא אבל מאז ששמעתי על זה אני שואלת את עצמי שאלות האם זה יכול להיות שקללה של אישה נקמנית אחת תשפיע על כל מהלך החיים של המשפחה?

למעלה