קללה?

Nos Nos

New member
קללה?

לפני כמה חודשים גיליתי שכשדוד שלי (אח של אבא) התחתן סבתא שלי ואבא שלי לא ממש אהבו את אישתו ועשו לה את המוות ( הם מרוקאים היא נכנסה להריון לפני החתונה וכל הפרימיטיביות חגגה) בסוף הם התחתנו ,אבל כנראה שהיא לא שכחה להם את זה ובאותו זמן (גם היא מרוקאית) היא "קיללה" את כל הבנות של אבא שלי (כולל אותי) שלא נתחתן לעולם ( פגעה במקום הכי כואב של אבא שלי) עכשיו אני לא מאמינה גדולה בקללות אבל נראה לי מוזר שגם אני וגם האחיות שלי (25,27,29) עדיין לא נשואות ואלו שיש להן חברים לו מצליחות להחזיק את הקשר לאחותי האמצעית בכלל לא היה חבר והיא בת 27 , אני פשוט מרגישה שכל הצרות האלו שנופלות אלנו לא באו משום מקום מעבר לצרות בזוגיות המשפחה שלי נאבקת כבר למעלה מ-10שנים במצב כלכלי לא כל כך טוב וגם כשהשתפר המצב פתאום נפלה פצצה חדשה וגם אצלי זה ככה אני פותרת בעיה אחת בחיים ופתאום נופל אליי משהו חדש זה נראה לי מטורף שכל הצרות בעולם נופלות על משפחה אחת בלי סוף. מה אתם אומרים איך אני יכולה לגלות אם יש עליי או על המשפחה שלי קללה? -----Original Message-----

ToryMaster

New member
הגידי, זה באמת חשוב?

המנוע שמניע ומחזק את הקללה [אחרי כל כך הרבה שנים, בעיקר] הוא האמונה שלכם בה.

יעל

אני מכיר אנשים שלא מאמינים בקללות וכשפים והם שנים לא מתחתנים כי עשו להם איזה פעולה לסגור להם את המזל.. ויש לצערי המון אנשים בארץ שמבינים בכשפים ומשתמשים בזה להזיק לאחרים על רגע אישי של סכסוך ונקמה...

ToryMaster

New member
המון?

הם לא מתחתנים כי הם מאמינים שמישהו עשה שהם לא יתחתנו, גם אם הם טוענים שהם לא מאמינים בזה, עמוק בלב יש את הספקות.

~~

אז לפי הדעה שלכם כישוף זה דבר שלא היה קיים מעולם. זה דבר דמיוני שאנשים חושבים שזה קיים והמחשבה משפיעה עלהם וחוסמת אותם.. ברור שאדם שחושב שלילי זה חוסם אותו. אבל לדעתכם כישוף לא קיים??

ToryMaster

New member
אתה רואה פה עוד מישהו?

אני בקושי אדם אחד, אז יותר מזה? איפה אמרתי שכישוף לא קיים? קיים בהחלט, אבל הדלק שמניע אותו הוא אמונה.

לפי מה שארדן אומר אז משתמע מזה

שאדם לא יכול להזיק לאדם אחר. אז כביכול כישוף לא משפיע בכלל. אבל בכל זאת את אומרת שכישוף קיים ושהכוח שלו הוא האמונה. האמונה של המכשף? או המכושף? אם המכושף לא מודע לכישוף זה לא ישפיע עליו? או שזה כן ישפיע בכוח האמונה של זה שהטיל כישוף? אז אם הכל מסתכם בכוח אמונה אז לא צריך לחשים וטקסים מספיק להתרכז ולמקד את המחשבה כדי להזיק. ולקרוא לזה בשם אחר כמו כוח האמונה. שזה דבר שיכול לפעול לשלילי וגם לחיובי.

ToryMaster

New member
מה אתה יודע

אתה חושב שכל התפאורה מסביב באמת חיונית? זה יכול לעבוד בדיוק באותה מידה גם בלי. התפאורה משפיעה פסיכולוגית על המכשף\ גורמת לו להאמין יותר, למקד את הכוח שלו.

RainBird

New member
אני אומר שזה מאוד פשוט. לבנאדם יש יום או שבוע שלילי. קורה. הוא נכנס למערכת מחשבות פסימית שהכל יכשל והפלא ופלא, הכל נכשל. אז הוא חושב שהוא מקולל מקורח הנסיבות- אף אחד לא טורח לברר אם מישהו אשכרה מטיל את כל הקללות הדמיוניות האלו. העיקר "אני מקולל". ובקלות להשליך את האחריות על החיים שלך על מכשפה שהיא צל מאחורי אדם שאנחנו לא אוהבים. החותנת שלא אוהבת אותי? זו בטח היא, היא מרוקאית בעדה שלה יש את זה. ההיא בעבודה קודמה ואני לא? היא תימנית, המכשפות הכי חזקות באות מעדה הזאת- ושאר אמונות תפלות בלי שום בסיס. ככה זה. לי אישית נמאס שמטמאים את הפורום עם זה וזו הסיבה שאני מטיל ספק כל הזמן. אני אומר לאנשים לקחת אחריות על הכשלונות להם ולהתקדם הלאה- אבל באים ניו אייג'רים עם מלאכים ו"מה שהרב כתב" בראש ומכניסים לאנשים פוביות. מצטער שזה לא מקובל עלי. ארדן.

RainBird

New member
אדם יכול ועוד איך להזיק לאדם אחר. יש לי לחשים שגורמים לאדם להתאהב באדם אחר או למות בצורה מזעזת. קללות מפה עד הודעה חדשה- שכוללות קן עקרבים שצומח באיטיות במוח של הקורבן. אבל אף אחת מהן לא מביאה פשוט "מזל רע." ואני לא מכיר מכשפה אחת ש"סוגרת מזל." הורגות, כן. יוצרות עקרות ואימפוטנציה, בהחלט, אבל לא כאלו שפשוט יפקששו דברים. סורי, לא הגיוני לא. תיאוריה ניו אייג'ית ותו לא כל השטויות מסביב. ארדן.

ToryMaster

New member
אני באמת תוהה

למה? למה אתה מכליל את כל אלה ב"סגירת מזל"? רובם בכלל לא קשורים לזה.

אני אסביר

כי נראה לי שלגרום לאדם בכישוף בעיות בפריון לדוגמה זה פגיעה במזל שלו, זו דעתי.

ToryMaster

New member
המ

פגיעה במזל זו פעולה מסוימת\ ולגורם לאדם חוסר פוריות זו פעולה אחרת. אין מניעה מכך שע"י פגיעה במזל של אדם תגרום לו לבעיו תבפריון, אבל זה לא מחייב שפגיעה בפיריון תהיה ע"י פגיעה במזל.

RainBird

New member
רוב הפעמים שמישהו בא אלי ואומר לי "סגרו לי את המזל." אני שומע "אני לא לוקח אחריות על מה שמתפקשש לי בחיים." יש תקופות קשות ורעות אבל עדיין לא נתקלתי באדם אחד שסגר מזל לאדם אחר. אבל אתה טוען שכן אז קדימה: איך עושים את זה? אתה מכיר את התרופה, אז מה המחלה? מה עושים? לוקחים פינט של דם קרפדות ושופכים על קיר הבית? איך סוגרים מזל? סוגרי המזל הם דמות צללים כי הם לא קיימים. הקללה היחידה שראיתי שמישהו הטיל אי פעם הייתה אחת שאני הטלתי. וגם היא לא החזיקה מספיק כדי להשפיע יותר מכמה חודשים. תבניות המחשבה השליליות שנוצרות בעיקבותיה זה מה שגורם להמשך המזל הרע כביכול. אז קדימה. דבר איתי על קללות וטיהורים. ארדן.

~

ואם אני יספר פה על סוגי פעולות שאנשים עשו והזיקו לאחרים עם זה תאמין? לא הגעתי לפורום כדי להתווכח עם אף אחד אם אתה לא מאמין. אז אוקי.. באמת אם נעשה סקר ברחוב כל אחד יגיד לך שהוא סגור, חלק אימצו דפוס מחשבה כזה וזה מה שסוגר אותם. אבל יש מקרים שבאמת זה תוצאה של פעולה מזיקה. אבל כמו שאמרתי אין לי כוונה להתווכח.

RainBird

New member
דבר ראשון א'-ספר עם א'. אני אספר. מה הטעם לתקן לך שגיאות אם אתה בכלל לא שם לב ולא מיישם? דבר שני, כן, ספר לי בדיוק מה עשו. בפורטרוט. איך הטילו קללה זו או אחרת. לא מה אנשים סיפרו לך שעשו להם, אלא אנשים שעשו. תן לפחות שלוש דוגמאות בבקשה. שונות. ארדן.

>>>

ביקשת דוגמאות לפעולות כי אתה אומר שאיאפשר לסגור מזל. ואני אומר שכן. שאני אמרתי מזל התכונתי לדברים שאתה הזכרת כמו פגיעה בפריון. אני פשוט מגדיר את זה גם פגיעה במזל. אז אין ויכוח. לפחות ככה זה נראה לי עכשיו.

RainBird

New member
זה שיש לי לחשים כאלו זה לא אומר שאני משתמש בהם. וזה שיש לי אותם (והם נדירים יחסית) לא אומרת שהאדם הפשוט יש לו אותם. סגירת מזל זה לא פגיעה בפריון. פגיעה בפריון זה בדיוק זה- לחש שגורם להפלות. אני מחפש דוגמאות פרקטיות שפגשת אנשים שהטילו את זה. הכרת אותם. ומה בדיוק הם הטילו. זה הכל, לא צריך להיות מסובך עם הניסיון שאתה טוען שיש לך. ארדן.

למעלה