קליפ? סינגל? הופעה?

thisisme4

New member
קליפ? סינגל? הופעה?

מה קורה איתה... כלום??

כזה מבאס...

מה דעתכם לגביי עתידה של בריטני? אחרי האלבום המוזר הזה, וכן לפי הדליפות זה פשוט נשמע אלבום מוזר ולא מגובש, אין שום להיט אמיתי, אף אחד לא סופר אותה, לא בתקשורת, לא ברחוב..

הרצועות נשמעות כמו אלבום די ביזארי, אלבום קונספט איזוטרי שלא אמור לדבר לאף אחד חוץ מלבריטני עצמה שכנראה אוהבת את זה.. אין שום להיט גדול, היא לא מספקת את העבודה, אפשר כבר להכריז על האלבום עוד לפני שיצא ככשלון הכי גדול אי פעם?

Me4britney

New member
יאללה תפרוש מהפורום אם אתה לא מתחבר

אליה/אוהב אותה :) זה בסדר.

thisisme4

New member
מה הקשר לא מתחברת לא אוהבת

איפה כתבתי שאני לא מתחברת ולא אוהבת? וגם אם כן מה זה שייך אלייך? תפרוש אתה אם אתה לא מסוגל לשמוע דעות לגיטימיות

YBNS

New member

DCOW123

New member
פשוט כך. תקופה על הפנים.

אני מקווה שהדיסק יהיה ממש טוב, אחרת צפוי כשלון מר.

Shiri from the block

Active member
באמת למי איכפת.. אם לבריטני לא איכפת אז גם לנו לא צריך להיות איכפת...
היא הבהירה שהיא עושה את זה רק בשביל המעריצים, והמעריצים (אולי לא אלה שפה
) כן יקנו את האלבומים שלה וזה מספיק לה..

Rud3 Boi

New member
אל תנסי למצוא תירוצים כדי להצדיק את בריטני.

עובדתית הקידום בזיוני.
עשו כל מיני אירועים כדי להדגיש כמה בריטני גדולה, וכדי לחפור על הטור בווגאס שבעצם בכלל פוגע ברוב המעריצים שלה, אבל חוץ מזה, מה היה?.
אם היא עושה את זה בשביל המעריצים, אז למה היא לו מופיעה? מה נראה לה? שאנחנו רוצים רק אלבום?.

בטח שאיכפת לך, ובטח שמפריע לך.
בריטני היא הזמרת האהובה עלייך, והיית מתה לראות אותה מופיעה עם המוזיקה החדשה שלה בכל מיני תוכניות אירוח.
אפילו ספיישל לא עשו, כלום.
בושה.

Shiri from the block

Active member
מה התקיפה הזאת? איזה תירוץ אמרתי? ברור שכל מעריץ היה רוצה לראות אותה מופיעה בכל חור, לא אמרתי משהו שסותר את זה.
אבל אני פשוט לוקחת את החוסר קידום הזה פחות קשה זה הכל.
ורואים לפי הראיונות שבריטני עושה שאין לה ממש חשק וכוח לעשות את זה.. אני באמת חושבת שלהוציא אלבום ולהופיע בטור זה מספיק לה.
זה לא מספיק לנו אבל מה לעשות... היא עושה מה שהיא רוצה ואנחנו צריכים כבר לקבל את זה שהיא לא מעוניינת יותר בלהופיע ולקדם בכל חור.
נושא כואב אבל צריך לעבור הלאה ולא להיתקע על הנושא הזה כבר 5-6 שנים..

YBNS

New member
כישלון לא נראה לי שיהיה כי זאת בכל זאת

"בריטני ספירס". כנראה שהיא כבר עשתה מספיק בשביל שרק השם שלה יקדם אותה. אמנם לא ידברו עליה בכל מקום אם היא תמשיך להימנע מפרובקציות והופועות בציבור, אבל ברור לכולם שהיא כבר מחפשת את זה. היא כבר כבשה את העולם ואם נחשוב בהגיון כל בנאדם נורמלי היה מואס במקצוע הזה בשלב הזה ( אלה אם כן הוא מאוהב בתחת של עצמו) ואלה שאומרים "שתפרוש" גם טועים, כי היא עדיין אוהבת להקליט ולהצטלם בקצב שלה, וזה בסדר גמור! אני בכלל קשר בין שני הדברים.

כמובן שהמעריצים רוצים רק להמשיך לראות אותה משגשגת, אבל הם יצטרכו לקבל אותה ככה. באיזשהו מקום, עם כמה שזה נשמע רע, הייתי שמח אם האלבום שלה לא היה מגיע ישר למקומות הראשונים או משהו בסנגנון..רק כדי שיחזור לה הלהט להשיג משהו שוב ולהתאמץ בשביל זה. (למרות שאני חושב שהיא כן משקיעה מעצמה ושכן חשוב לה לרצות את המעריצים שלה, תמיד יש מקום לשאוף ליותר.)

thisisme4

New member
אהבתי את התגובה שלך מאוד

מסכימה עם הכל
יש הרגשה שהיא מאסה בזה, והיא לא הטיפוס שמאוהב בעצמו עד כדי כך, וזה גם חלק מהיופי שלה, אין ספק שהצניעות שלה וזה שהרגליים שלה על הקרקע מוסיף לה ולא גורע.

theone24

New member
זאת הפעם הראשונה שאנחנו לקראת אלבום חדש

ואני לא מרגיש שום התרגשות או ציפייה.
החוסר בקידום לא חדש, זה כבר כמה שנים ככה, היא עושה את המינימום האפשרי בעניין, אבל אפילו 2 הסינגלים ומעט הדליפות ששמעתי לא הצליחו להלהיב אותי.

גם השם האדיוטי שלו והעטיפה המכוערת לא תרמו...

ההצלחה של האלבומים שלה מעניינת לה את הזרת, אחרת היא הייתה מקימה את הישבן העצלני שלה ועושה משהו בנידון.
היא מקליטה בעיקר לנו ולהעסיק את עצמה. זהו.

thisisme4

New member
חחחחח

"השם האידיוטי שלו והעטיפה המכוערת לא תרמו..."
גדול!
וגם, "היתה מקימה את הישבן העצלני ועושה משהו בנידון".

thisisme4

New member
שמעו גם אני לא מתרגשת כבר..

יש תחושת מיצוי כנראה אצל כולם... גם אצלה ובצוות שלה וגם אצל המעריצים. הייתי אומרת שתמציא את עצמה מחדש כמו מדונה, אבל היא לא בעניין..

אז אם לא אז לא.

לא נעים לי להשמע כמו איזה חברה שלה או מישהי שמכירה אותה אישית אבל כל עוד היא מאושרת בחיים שלה זה גם משהו כי אף אחד לא רוצה את בריטני עצובה ואומללה. או בריטני בהתמוטטות נפשית כזו או אחרת - זה כואב מדיי כי היא לדעתי אחד האנשים הכי מתוקים בתעשייה הזאת, בהשוואה לאחרים,
מספיק להסתכל על הפרצוף שלה כדי להבין מי היא כמו שמספיק להסתכל על הפרצוף של אייל גולן כדי להבין שהוא חזיר שההצלחה עלתה לו לראש והוא מנצל את הכוח שצבר לרעה, ככה מספיק להסתכל על הפרצוף של בריטני כדי להבין שהיא בחורה ממש טובה ומתוקה שבניגוד לאחרים לא ניצלה את מעמדה לרעה ולא פגעה באחרים (לא מדברת על יחסים בינאישיים אני באמת לא יודעת מה קרה בינה לבין ג'סטין או בינה לבין האקסים שלה או למשפחה שלה וזה גם לא כל כך ענייני או עניין הציבור), המעמד שלה פגע בה בסופו של דבר.
כי היא נתנה אמון באנשים הלא-נכונים. אבל מילא.. כל זה בעבר.

מרגישה שבריטני שמה את העבר בצד, ואנשים מתחילים גם לכבד את זה ולקבל את זה.. כולל התקשורת שנותנת 0 כבוד לאנשים במעמדה. זה פשוט הרגשה של מיצוי ושל .. "אני עושה את זה כבר כל כך הרבה זמן וזה מרגיש מגוחך". זה די נדיר שבן אדם מדבר ככה - שהיא מבינה שהיא לא אלוהים ושכל עניין הסלבריטאות שהחליף את מעמד האצולה שכמעט כבר לא קיים, (כן קיימים אנשים עשירים מאוד אבל לא מלווה לכך בדרך כלל יראת כבוד והערצה ומעמד מטאפורי שהיה מלווה למעמד האצולה בעבר על ידי פשוטי העם).

thisisme4

New member
סליחה המשך

היא בעצמה מבינה שכל עניין ה"סופר סטארים" למיניהם ועידן הסלבריטאים והסגידה וההערצה וההתעניינות זה הכל בולשיט, ומופרך מיסודו, ומזוייף ולא אמיתי והיא לא רוצה לתרום לאשליה הזו, כי היא בסה"כ בן אדם, ולהכיר בזה ולמרוד בזה בתור "ידוען" זה די נדיר מצידה של אשה במעמד שלה.

theone24

New member
וואלה? אבל מאוד אהבתי את HIAM

לא זכור לי שכתבתי משהו כזה, להפך דווקא.

שיהיה, אולי זה סימן טוב! הרי את FF אני מאוד אוהב!

GM1988

Well-known member
ביקשו אלבום "אישי", הנה קבלו!

ככה נשמע אלבום אישי מהפקות בריטני ספירס.
אז או שתיהנו מלהיטי מועדון על סקס, או שאלה יהיו שירים כמו PERFUME.
תחליטו.

YBNS

New member
זו דוגמא טובה!

המעריצים ביקשו בריטני אישית? קיבלו! גם אם זה מריח קצת מזויף, שלא לומר מריח קצת כמו בושם, שלא לומר מריח קצת כמו פנטזי, שלא לומר מריח קצת כמו מהדורת העשור של הניחוח המוצלח- עכשיו בחנויות! ... זה עדיין מראה שהצוות שלה איכשהו כן מקשיבים לקהל.

אני לא בין אלה שרצו אלבום אישי. אני מעדיף את בריטני ששרה על נושאים מגוונים ועמוקים כמו: זיונים, סקס, מין, דונגה דונגה וכד'. ועכשיו אני מבין גם למה.

GM1988

Well-known member
זה לא בגלל שהם מקשיבים לקהל.

זה כי הם מרגישים שהכיוון ממצה את עצמו אחרי כמה שנים, והם חשבו על זה שהקהל צמא לאלבום אישי שבריטני תתוודה בו על מר חייה ותכנס לנושאים עמוקים מעצמה, אז הם החליטו שזה הזמן לעשות אלבום כזה. לתת לזה כמו פרומושן שזה "אישי" ושבריטני כתבה את כל השירים, ושהיא תדבר על הפרידה הרלוונטית מג'ייסון, והם יראו איזה תוצאות מניב צעד כזה מצידם.
אם הם יראו שזה לא מעניין אף אחד, הם יחזרו עם בריטני לאולפן עם שירים על אורגיות וימשיכו את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב - להפיק ולעוות את הקול של בריטני עם אוטו-טיון ולעשות מזה מליונים. כל הסיפור.

למעלה