קליפ חדש

אני לא מדבר על "להתעשר"

מבחינה כספית אלא כדי להצליח מבחינה מקצועית(יענו למכור הרבה תקליטים),להישאר מפורסם ורלבנטי וכו´.גם להצלחה עצמה יש ערך גדול(ברור שגם בלי זה הוא לא צריך לעבוד יום אחד בחיים שלו).אין לי בעיה עם אנשים שעושים כסף מהמוזיקה שלהם,אבל יש לי בעיה רצינית עם "טרמפיסטים" כמו ג´אסטין טימברלייק או ג´ניפר לופז שמעולם לא היה להם דבר וחצי דבר עם מוזיקה שחורה(עובדה שהסגנון הראשוני שלהם היה שונה לחלוטין) והם רק מנצלים אותה כדי להצליח. אמינם(וממש אין לי פוסטרים שלו בחדר) התחיל לעשות מוזיקה שחורה מגיל צעיר כי זה היה הסגנון שדיבר אליו כילד.הוא התחיל כראפר גם שהסיכוי שלו להצליח היה אפסי מאהבה אמיתית למוזיקה הזו.ג´אסטין לעומתו הוא סתם עוד תוצר לוואי של תרבות ה"בוי בנד" שחברות התקליטים מנסות להוציא ממנה עוד כמה גרושים.הוא לא מתחיל מלמטה אלא נעזר במפיקים הכי חמים,בשמות גדולים ומשווק כ"מייקל ג´קסון החדש"(אין גבול לחוצפה) למרות שכל קשר בינו לבין מוזיקה שחורה(או מוזיקה בכלל) מיקרי בהחלט.אותי זה מעצבן.וכל זה עוד היה נסלח אם היה לו איזה שהוא כישרון,אבל כלום,ממש כלום.

TakTik

New member
אמן לא חייב להישאר צמוד לסיגנון ההת

חלתי שלו להפך אמן טוב משנה את עצמו כול הזמן אתה לא ממש יודע מה הטעם של טימברלייק ומה הוא רצה לעשות בהתחלה בלהקת בנים אין לאמנים הרבה זכות בחירה לטעם המוזיק בקריירת סולו כן אם זה מה שהוא רוצה לעשות שיבושם לו. אתה לא אוהב? אל תקשיב.

חוץ מזה לידיעתך ה"פופ"

הקונבנציונלי פשט את הרגל מבחינה מסחרית(לפחות בארצות הברית) ובגלל זה כל האנסינקים והכריסטינות מנסים לרכב על הגל של המוזיקה השחורה.

morian

New member
מאיפה אתה יודע?

לאנשים לבנים אין מצב לעשות מוזיקה שחורה?

rasta girl

New member
מה?!

השיר של מדונה מזכיר לך את השיר של ברי בגרסה של אינפקטד... אין מצב!!! מאיפה????????

Snuggle1

New member
סתם שאלה

בקליפ החדש של מדונה מוזכרת המילה "לאו" כמה פעמים למישהו יש מושג מה הפירוש?

bboy tb

New member
כן

ראיתי את זה נראה לי זה בעברית, או שאני רק מדמיין? ראיתי את זה אבל רק לשניה...

Big 7

New member
יוווווווו יוווווו יוווווווו

איזה כוסית גמדה בריטנייייי איזה כוסית אנורקסית קריסטינההההההה איזה כיבשה כוסית זקנה מדונהההההה יווווו יוווווו יווווו בעעעעעע אני נשמע כמו מעודדת,מישהו מוכן להסביר לחסר קליטה והבנה כמוני מה-לעזעזל-השירשור-האידיוטי-הזה-קשור-למוסיקה-שחורה?????????????????????? נולדתי מעצבןן!!!!!! נכון מעצבן כשכותבים הודעות ארוכות???? בורררר אני רוצה מדונהההההה אני רוצה בריטני אני רוצה קריסטינה עחגדכעידעלךידחגזיע _-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_-_

RiRo

New member
הפרוש של לאו-

איש שדבק באמונתו ולא משתעבד... שומע : spin doctors - Two Princes וואו לא שיר ראפ ובטח לא אנדרגראונד.. שיבושם לי

say my name

New member
לאו

היא המילה שמקועקעת לה על היד. מדונה כבר הרבה זמן בענייני קבלה. גיא פינס התעסק ארוכות בזה ובקליפ השבוע. הוא הראה ראיון שהיא עשתה עם לארי קינג ובוענדה מגן דוד על הצוואר ואמרה ששם תקליטה החדש יהיה "אינסוף". בכל מקרה המילה לאו, לפי הקבלה, אומרת לא להכנע לחולשות ולרצונות (גם זה לפי גיא פינס). והשיר? השיר ממש מוצלח לפי דעתי (וגם מדונה נראית פיצוץ)

למעלה